ادکلن آکوا عود احمدالمغربی

سلام 

نظرتون راجع ب این عطر چیه

از نظر رایحه پخش و پراکندگی

ممنون میشم پاسخ بدید

درود بر شما جناب ذوالفقاری، 🌹

هر جوری مقایسه و برسی میکردم قیمت عموم صد درهمی aam ها سه ماه پیش برابری میکرد با برخی از عطرهای الحمبرا و لطافه که قیمت یک و دویست تا یک و سیصد رو شامل میشدن، اگر دقت کرده باشید همیشه عطرهای لانچ جدید از لطافه و الحمبرا که قیمت یکسانی به (درهم) دارند داخل ایران لطافه قیمت بیشتری برچسب میخوره و فروخته میشه، 

بیشتر aam هایی که باتل کامل تهیه کردم، قبلش با دکانت شروع کردم مقایسه و برسی با عطر های هم قیمت خودش و حتی کمی بیشتر، یکی از نکاتی که مجابم کرود، جدایی از پیرامون پسند روایح، اول از همه قیمت مناسب و ماندگاری و خط بو که یک پاف به بلاتر یا دسمال کاغذی میزدم ببینم کدوم زمان بیشتری رو شامل میشه، 

شوربختانه در این یکی دو ماه اخیر وارد کننده های aam ها انگار شروع کردن به انتقام گرفتن از تمام شرکت های اماراتی تا اقتصادی، در افزایش قیمت گوی سبقت را ربودندن، 

پیشنهاد میکنم : شما هم دکانت ده میل تهیه کنید و مدتی رو به مقایسه و برسی بپردازید،

بلو عود، آکوا عود، کاف، در پیچیدگی روایح نمره خوبی رو میتونه به دست بیاره در مقایسه با کارهای اقتصادی هم قیمت خودش، 

نمیدونم چقدر با aam آشنا هستید ولی به طور کل میشه در ماندگاری و پخش بو بین عطرهای امراتی موجود در ایران نمره بهتری رو در نظر گرفت،

قطعا درست ترین تصمیم رو میتونید با برسی دکانت ها بگیرید،

پاینده پیروز باشید 💐

[EDITED] 1403/12/17 19:10
دانیال دانیال
1403/12/17

شباهت خوبی به اکوا دی جیو پروفومو و پخش و ماندگاری خوبی داره و راضی کننده هست... تاریخ تولید رو نگاه کنید اگر حداکثر برای یک سال گذشته بود عملیات "مسریت" رو انجام بدید، یعنی اینکه برای پر کردن گپ مراحل تولید، عطر رو در جعبه خودش در یک محیط معتدل و تاریک بزارید و هر روز یا دو روز بمدت یکماه حداقل بیرون بیارید و بطری را تکان دهید. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟