لطفاً نزدیک ترین رایحه به رایحه استیریت تو هیون بایکیلیان را اعلام فرمایید . فرقی نداره از کدام برند باشه . فقط یکی از همکاران گفتند سوسپیرو اباپوارا شباهت زیادی به این رایحه دارد که وقتی خریدم دیدم کلا متفاوت هست . البته رایحه لجند مون بلان یا تروساردی یومو را هم تست کردم که به نظرم شبیه هست . اما گفتم از کارشناسان شما مشورت بیشتری کسب نمایم..
ممنون از راهنمایی شما .
سلام دوست گرامی:
این کار از لالیک تقریبا از نظر رایحه 80 تا 90 درصد شباهت داره به کاری که مد نظره شما از برند بای کیلیان هست.
استریت توهون مشابه انچنانی ازش ندیدم ونزدیکترین رایحه بهش همون مدل اکستریمش یعنی کیلیان استریت توهون اکستریم هست،،،خیرارباپورا رایحش خیلی متفاوت وحتی اندک شباهتی هم باهم ندارند،،استریت توهون یه عطرمردانه تلخ ورسمی وبسیارباکلاس ولی ارباپورا شیرینی وانیل بااکورده میوه ای یه فضای یونیسکس داره که حتی یه جاهای کفه ترازوبسمت زنانگی سنگین میشه. هردومورد واقعاخوشبو هستند،ولی هرکدام مناسب فضایی متفاوت،، خاطرم هست یه سری دوعطر اونتوس ولالیک..نواغ رو باهم لایرکردم وبعدازچندساعت ته بویی شبیه به استریت توهون ازش به مشام میرسیدکه خیلی خوشبوبود.
دوست عزیز
اگر بخوام بگم Armani Attitude و L'Insoumis Lalique ولی خب خیلی شباهت های ریزی دارن ارادت
سلام دوست گرامی:
این کار از لالیک تقریبا از نظر رایحه 80 تا 90 درصد شباهت داره به کاری که مد نظره شما از برند بای کیلیان هست.
سپاس فراوان
سلام. در حال حاضر به نظر من تیزیانا ترنزی اورسا