سلام دوستان وقتتون بخیر
من برنامه دارم اگر خدا بخواد لیتون یا لیتون اکسکلوسیف رو بخرم جفتشون رو هم دکانت خریدم استفاده کردم حتی چون دو دل بودم دوبار از هر کدوم دکانت خریدم ولی بازم به نتیجه نرسیدم جفتشون رو دوست دارم حقیقتا اگر میتونستم باهم میخریدم اما باید یکی رو انتخاب کنم
میخواستم ببینم نظر شما چیه ؟اگر این دو ادکلن رو استفاده کردید لطفاً نظرتون رو ترجیحا با دلیل بگید که کدوم رو انتخاب میکنید
ممنونم از همگی
قطعا اکسکلوسیف
اکسکلوسیف هم سنگینتره هم بازخوردش بالاتره هم شیرینیش کنترل شده هست
درود
نظر من روی لیتون هستش
لیتون عطریه که همه جوره راحت تر میتونی استفاده کنی
هم مناسب مهمونیه هم روزمره ، هم با تیپ رسمی هم کژوال
ولی اکسکلوسیف سنگین تر و رسمی تره و همه جا نمیشه استفادهاش کرد و با توجه به قیمت های نجومی الان ، لیتون خرید منطقی تری میتونه باشه...
موفق باشی برادر
اکسکلوسیف واقعا برتر از لیتونه. لیتون خیلی شرقی و ادویهای و شیرینه. عطر تندیه جوری که مخاط بینی و گلوی منو بعد از چند ساعت میسوزوند ولی به قول اساتید شیرینی اکسکلوسیف کنترل شده تره. تلخ و شیرینه و اون تندی رو نداره و صد البته شیک تر هم هست.
اما اگه دنبال عطر پویا تر و ادویهای و تند و شیرین میگردی لیتون گزینه مناسب تریه.
قطعا اکسکلوسیف
ممنونم دانیال جان
اکسکلوسیف هم سنگینتره هم بازخوردش بالاتره هم شیرینیش کنترل شده هست
ممنونم جناب محمدی 🍀
درود
نظر من روی لیتون هستش
لیتون عطریه که همه جوره راحت تر میتونی استفاده کنی
هم مناسب مهمونیه هم روزمره ، هم با تیپ رسمی هم کژوال
ولی اکسکلوسیف سنگین تر و رسمی تره و همه جا نمیشه استفادهاش کرد و با توجه به قیمت های نجومی الان ، لیتون خرید منطقی تری میتونه باشه...
موفق باشی برادر
خیلی ممنونم متین جان لطف کردی 🍀
اکسکلوسیف واقعا برتر از لیتونه. لیتون خیلی شرقی و ادویهای و شیرینه. عطر تندیه جوری که مخاط بینی و گلوی منو بعد از چند ساعت میسوزوند ولی به قول اساتید شیرینی اکسکلوسیف کنترل شده تره. تلخ و شیرینه و اون تندی رو نداره و صد البته شیک تر هم هست.
اما اگه دنبال عطر پویا تر و ادویهای و تند و شیرین میگردی لیتون گزینه مناسب تریه.
ممنونم جناب دهقان بابت توضیحات لطف کردین 🍀
درود سورنا جان
شخصا اکسکلوسیو رو بیشتر میپسندم بخاطر تعادل در شیرینی و بنظرم در طولانی مدت مشام رو کمتر خسته میکنه
ولی بازم به سلیقه خودت نگاه بکن ببین کدوم رو بیشتر خودت میپسندی، مهم اینه
درود سورنا جان
شخصا اکسکلوسیو رو بیشتر میپسندم بخاطر تعادل در شیرینی و بنظرم در طولانی مدت مشام رو کمتر خسته میکنه
ولی بازم به سلیقه خودت نگاه بکن ببین کدوم رو بیشتر خودت میپسندی، مهم اینه
ممنونم علی جان لطف کردی 🍀🙏