سلام و درود🌺
پیشاپیش نوروز رو خدمت اعضای گرامی تبریک عرض میکنم.
مدتی هست سایت ری.. ح.. ا قسمتی داره به اسم عطر های دست ساز(بجز عطر دست ریز) که عطرهای 50 میل هستن...خواستم بپرسم از دوستان که کسی تا به حال خریدی داشته؟ ایا اصل هستن یا اب روغن قاطیشون دارن؟ 😅
درود
هر جا از این اسم ها دیدید شنیدید فرار کنید
همه اسانس هستن به اسم های مختلف و شیک و پیک 😅
اعتبار اینجور سایت ها با این کار از بین میره ، حداقل برای من...
متریال همون عطرای روغنی هست نخرین بهتره من کلی خرید ازشون داشتم اواخر که رفته بودن سمت عطرای مثلا دستساز یه خرید انجام دادم بینشون یه کارتیر عود اند عود بود عطر کمیابی دکانت اصل واسم ارسال نکرده بودن مشخص بود که دست سازه (اصل کارو موجود نداشتن) و تقلبی ارسال کردن رایحش هیچ ارتباطی با اصل کارتیر نداشت نخرین بهتره
دست ساز میخواید حتما برید سروقت برند تاورز پرفیوم... همگی ساخته دست اندی تاور
دست ساز میخواید حتما برید سروقت برند تاورز پرفیوم... همگی ساخته دست اندی تاور
چه جواب زیبایی دادین آقا دانیال 👌
چه جواب زیبایی دادین آقا دانیال 👌
خواهش میکنم😉
درود
هر جا از این اسم ها دیدید شنیدید فرار کنید
همه اسانس هستن به اسم های مختلف و شیک و پیک 😅
اعتبار اینجور سایت ها با این کار از بین میره ، حداقل برای من...
درست میفرمایید اوایل کار خوب داشت پیش میرفت ولی الان خیلی از روزهای اول فاصله گرفته...
درست میفرمایید اوایل کار خوب داشت پیش میرفت ولی الان خیلی از روزهای اول فاصله گرفته...
درود دانیال جان
بله کاملا من به شخصه خرید نمیکنم ازشون دیگه
البته این اواخر دو تا مینیاتوری از سایت ش..ا..ی..ن..ز...ب..ی..و..ت..ی گرفتم که گویا همون سایت یا زیر مجموعه اونا حساب میشه و به علاوه دوباره یک سری لوازم آرایشی برای بستگان تهیه کردم که همگی اورجینال بود ...
حالا به نظرم خرید سمپل یا مینیاتوری میتونه منطقی تر باشه نسبت به دکانت چون دکانتو نمیدونی چی پر میکنن مخصوصا اگر قبلا اون رایحه رو استفاده نکرده باشی...
البته من به شخصه ندیدم ازشون فیک ارسال کنن اما چون این عطرای دست ساز اضافه کردن نا امید شدم و دلسرد...
من سال ۹۵ و ۹۶ از ر.حا خرید می کردم اونم سمپل اورجینال و قیمتهاشون بد نبود، اما دیگه خرید نکردم چون قیمتها رو خیلی زیاد کردن و باید بگم گرون فروش شدن و زنگ زدم اعتراض کردم که گفتن همینی که هست و سیاست فروشگاه برای فروش این قیمهناست، دیگه سمت سایتشون نرفتم