روزبه روزبه
2
1403/12/23

الحمبرا فلورنس برای هدیه؟

درود بر شما

بنده طبق پیشنهاد فروشنده برای هدیه، عطر الحمبرا فلورنس تهیه کردم. ( الحمبرا فلورال بلوم هم داشتن که البته پیشنهادشون فلورنس بود )

به طور اتفاقی امروز نظرات توی دیجی رو دیدم چندتا نظر خیلی منفی داشت که باعث شد یکم تردید داشته باشم که هدیه‌اش بدم یا نه.

اگر از دوستان کسی از این عطر استفاده کرده یا شناختی داره لطفا راهنمایی کنه. عطر بدی در نیاد آبروم بره. آیا برم با لطافه یارا تعویضش کنم؟ 

و اینکه چون شناختی از سلیقه اون شخص نداشتم برای همین به پیشنهاد فروشنده گوش کردم.

سپاس 

اگه حدس میزنید گیرنده‌ی هدیه از روایح گلی و معتدل خوششون میاد، فلورنس گزینه خیلی خوبیه و شباهت زیادی به گوچی فلورا داره. ولی اگه بیشترِ عطرهای ایشون طبع گرمی داره، ممکنه خوششون نیاد. فلورنس (فلورا) رایحه لوکس و زیبایی داره. فکر میکنم اگه استایل نیمه رسمی، کلاسیک، استریت، آرت استایل، کالج یا وینتج دارند، به نظر من الحمبرا فلورنس (گوچی فلورا) گزینه مناسب تریه. ولی اگه بیشتر استایل کژوال و اسپورت استفاده میکنند، شاید فلورنس گزینه ایده‌آلی نباشه. (این نظر منه و تخصصی تو زیبایی شناسی ندارم)

روزبه روزبه
1403/12/25
در پاسخ به نیک یوسفی :

اگه حدس میزنید گیرنده‌ی هدیه از روایح گلی و معتدل خوششون میاد، فلورنس گزینه خیلی خوبیه و شباهت زیادی به گوچی فلورا داره. ولی اگه بیشترِ عطرهای ایشون طبع گرمی داره، ممکنه خوششون نیاد. فلورنس (فلورا) رایحه لوکس و زیبایی داره. فکر میکنم اگه استایل نیمه رسمی، کلاسیک، استریت، آرت استایل، کالج یا وینتج دارند، به نظر من الحمبرا فلورنس (گوچی فلورا) گزینه مناسب تریه. ولی اگه بیشتر استایل کژوال و اسپورت استفاده میکنند، شاید فلورنس گزینه ایده‌آلی نباشه. (این نظر منه و تخصصی تو زیبایی شناسی ندارم)

درود
سپاس از راهنمایی شما 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟