درود خدمت عزیزان
من مدتیه اسپری ضد تعریق سورملینا استفاده میکنم و تقریبا رضایت دارم اما رضایت کامل رو بازم ندارم
دوس دارم شما اگه استفاده کردید چیزی بهتر لطفا معرفی کنید که واقعا باعث تعریق کمتر و دوام بالا و موندگاری بالا باشه...
(داخل پرانتز بگم باعث لک لباس ، حساسیت ، تعریق بیشتر ولی بدون بو ، چسبندگی یا از این قبایل مشکلات نباشه اگه دئودورانته)
پیشاپیش از همراهیتون سپاسگزارم
درود
بنده هم اکثر اوقات مخصوصاً این روزها که گرما بیداد میکنه از اسپری بدنِ شالیز آبی استفاده میکنم که عطرش هم دارم...
خیلی رایحه حال خوب کن و سرحالی داره...
ولی خب نسبت به حجمی که داره یه کم گرونه..😁😁
جدیداً یه اسپری اومده ساخت ایران به نام س.و.ر.م.ل.ی.ن.ا
نمیدونم چطور هست..اما همون شالیز راضی کننده هست...
درود
خودم که نوشتم سورملینارو
الان فقط دو نمونه عالیه یکی الد اسپایس یکی میچام...
با سلام و عرض ادب، من از اسپری ضد تعریق برند سی گل استفاده کردم و از ماندگاری و کیفیتش راضی بودم ولی تخصص در مورد مواد شیمیایی و اینکه تا چند درصد کاملا ایمن هست و این چیزا اطلاعی ندارم. به نظرم پیشنهاد جناب اسعدی میتونه خیلی مفید باشه در زمینه شیمی عطر ها و دئودورانت ها و میتونین انتخاب کامل و سالمتری داشته باشید روزتون به شادی😊🌹
با سلام و عرض ادب، من از اسپری ضد تعریق برند سی گل استفاده کردم و از ماندگاری و کیفیتش راضی بودم ولی تخصص در مورد مواد شیمیایی و اینکه تا چند درصد کاملا ایمن هست و این چیزا اطلاعی ندارم. به نظرم پیشنهاد جناب اسعدی میتونه خیلی مفید باشه در زمینه شیمی عطر ها و دئودورانت ها و میتونین انتخاب کامل و سالمتری داشته باشید روزتون به شادی😊🌹
درود سپاسگزارم از شما ، بله درسته...
پیشنهادهای استاد همیشه زیباس اما قیمت بالایی دارن و کمیابن
اما فعلا طبق تجربه و در دسترس بودن ، دئودورانت های الد اسپایس و میچام بهترینا هستن ...
دوس داشتین شما هم استفاده کنید...هم سلامتن هم با دوام...