فروشگاه ر و ی ا ل پ ر ف ی و م معتبر است؟

قصد خرید 2 کار از برند الحمبرا رو دارم میخواستم ببینم فروشگاه ر و ی ا ل پ ر ف ی و م معتبر است یا خیر و سوال دیگه این که اصلا محصولات الحمبرا و لطافه فیک دارن یا خیر. دوستانی که تجربه خرید از این فروشگاه رو داشتن یه لطفی کنن راهنمایی کنند

دوست عزیز از اصالت این فروشگاه اطلاعی ندارم اما یه مثلی داریم که میگه مورچه چیه که کله پاچش باشه، اما اینجا صدق نمیکنه چون همین مورچه هم فیک داره! 

دوستانه بهت پیشنهاد میکنم دور این کارارو خط بکش، شما با قیمت خیلی مناسب میتونی از برندهایی چون سی کی، آزارو، لالیک، بنتلی، مرسدس، پورش، و هزاران برند معتبر دیگه عطر تهیه کنی

پول زحمت کشیده ای که از دهن شیر در میاد رو خرج زباله های اماراتی نکن برادر

Telecaster Telecaster
1403/12/25

درود

تا جایی که بنده اطلاع دارم..شعبه حضوری این فروشگاه در بندرعباس مستقر است..و اگر در آنجا زندگی میکنید قضیه فرق می‌کند اما اگر در تهران مستقر هستید بهتر هستش از مراجعه فروشگاه های اینترنتی مخصوصا در شهرهای دیگه خودداری کنید..چون که اگر با مشکلاتی همچون معیوب بودن با فاسد بودن کالای دریافتی مواجه شدین..دردسرهایی نظیرِ مرجوع کردن کالا و عدم جوابگویی و یا پس نگرفتن کالای ارسالی مواجه بشید..با مشکلاتِ فراوانی همراه هست...

پس به فروشگاه های حضوری درون تهران نظیر خیابان وزرا..یا وبسایت های اینترنتی معتبر مثل همین عطرافشان اکتفا کنید تا خرید امنی داشته باشید...

موفق و پاینده باشید..🌹🌹🌹

دانیال دانیال
1403/12/25

من چند سری خرید داشتم در کارهای عربی عالی هستند و منصف تا بحال

بله کاملا معتبر هستن.. فقط ارسالشون یه مقدار کند و زمان بر هستش. در خصوص عطرهای اماراتی فروشگاه ن.ا.ر.س.ی.س.و خیلی به روزتر و سرعت ارسال بهتری دارن

Amir Amir
1403/12/25

سلام 

کاملاً معتبرن با قیمت بسیار مناسب 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟