دوستانی که از لاین نیش عطر یانی تست داشتن سوال داشتم که بهترین عطر این لاین چیه؟ خودم تعریف عطر آلپ رو خیلی شنیدم
خیر از لاین عطرهای یانی چیزی تست نکردم و ابدا هم راغب به این کار نیستم بخاطر اینکه سه چهارسال پیش یکبار اومدن عطرهای ۱۰ میل شارژ کردند و بنده هم ۵ تا کار ۱۰ میل مشابه ازشون جهت تست گرفتم ، یادمه آمبرلدر و مگاماره و چندتا دیگه گرفتم ، چشمتون روز بد نبینه صددرود ورحمت به اسانس های مترویی ، حتی وقتی زیر پستهاشون انتقاد کردم کامنتم پاک کردند و وقتی دوباره انتقادم رو نوشتم اینبار بلاکم کردند ! با اون تفکر کاسبکارانه بعید به نظرم میاد اون تیم که کار خوبی ارائه بده
خیر از لاین عطرهای یانی چیزی تست نکردم و ابدا هم راغب به این کار نیستم بخاطر اینکه سه چهارسال پیش یکبار اومدن عطرهای ۱۰ میل شارژ کردند و بنده هم ۵ تا کار ۱۰ میل مشابه ازشون جهت تست گرفتم ، یادمه آمبرلدر و مگاماره و چندتا دیگه گرفتم ، چشمتون روز بد نبینه صددرود ورحمت به اسانس های مترویی ، حتی وقتی زیر پستهاشون انتقاد کردم کامنتم پاک کردند و وقتی دوباره انتقادم رو نوشتم اینبار بلاکم کردند ! با اون تفکر کاسبکارانه بعید به نظرم میاد اون تیم که کار خوبی ارائه بده
ممنونم آقا سانیار عزیز. والا لاین نیش شون 50 میل عطرش 2 میلیون قیمتشه و جالب اینه ک عطرهاش در سایت فرگرانتیکا هم ثبته و میگه که مجوز هم داره. داشتم گول میخوردم واقعا
ممنونم آقا سانیار عزیز. والا لاین نیش شون 50 میل عطرش 2 میلیون قیمتشه و جالب اینه ک عطرهاش در سایت فرگرانتیکا هم ثبته و میگه که مجوز هم داره. داشتم گول میخوردم واقعا
درود
مفتش گرونه...
درود
مفتش گرونه...
شانس اوردم باهاتون مشورت کردم ممنون ازتون🎈
عرض ادب.
در خصوص اینکه پکیج کلی عطراشوت خوب هست یا نه چیزی نمیتونم بگم چون تست نداشتم بجز یک عطر چند سال پیش . یه توسکان لدر ازشون تست داشتم(تا قبلش اورجینالش رو بو نکرده بودم) که بعد از تست تا مدتی از توسکان لدر بشدت متنفر بودم و سمت کلا توسکان نرفتم. اما بعد که اورجینال رو تست کردم فهمیدم عطر کذایی اون برند بود که کیفیت بدی داشت و اورجینال بسیار شامه نوازه.
عرض ادب.
در خصوص اینکه پکیج کلی عطراشوت خوب هست یا نه چیزی نمیتونم بگم چون تست نداشتم بجز یک عطر چند سال پیش . یه توسکان لدر ازشون تست داشتم(تا قبلش اورجینالش رو بو نکرده بودم) که بعد از تست تا مدتی از توسکان لدر بشدت متنفر بودم و سمت کلا توسکان نرفتم. اما بعد که اورجینال رو تست کردم فهمیدم عطر کذایی اون برند بود که کیفیت بدی داشت و اورجینال بسیار شامه نوازه.
درود جناب مهدی. والا رفیقم از لاین نیش یانی یه عطر گرفته بود به اسم آلپ
سایز 50 میل یک میلیون و هشتصد هزارتومن
به من زنگ زد گفت خیلییی عطر فوق العاده ایه
منم پیگیر شدم دیدم هم در فرگرانتیکا این عطر ثبته و هم مجوز ایفرا رو داره گفتم شاید عطر باکیفیتی باشه.
عطر های لاین نیش یانی پرفیومر دارن همشون و کپی از عطر های دیگه نیستن
من حضوری تست کردم توی شعبشون عطرهارو
هیچ کدوم از عطرها نه بوی درست و حسابی دارند و نه حتی پخش بو
ساده بگم یه لیوان آب بیشتر بو داره تا عطرای این برند
اصلا پیشنهاد نمیشه
من حضوری تست کردم توی شعبشون عطرهارو
هیچ کدوم از عطرها نه بوی درست و حسابی دارند و نه حتی پخش بو
ساده بگم یه لیوان آب بیشتر بو داره تا عطرای این برند
اصلا پیشنهاد نمیشه
والا بشدت داشتم گول میخوردم خداروشکر میکنم فقط اومدم اینجا ازتون سوال کردم وگرنه 2 3 میلیون به جیبم ضرر میخورد