با سلام و عرض تبریک سال نو اساتید عزیز و گرامی عطر شناس راهنمایی در این مورد خیلی واسم مهمه چون واقعا بنده در انتخاب عطرها درمانده شدم و ترجیح دادم نظر شما را اولویت قرار دهم.بنده به عطرهای تلخ و چوبی ادویه ای امبروکسان کمی وانیلی علاقه دارم که اکثرا زمستانی هستند مثل دیور هوم اینتنس لطفا چند عطر به بنده معرفی کنید برای سن بالای ۳۵ که در بهار هم بازخورد مثبت و بالایی بگیرم و مهمتر اینکه به جهت مشکلات اقتصادی لطفا شبیه ترین کپی عطر به اورجینال آن را از عطرهای اماراتی نام ببرید.بسیار ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
درود
تا ۳ تومن و زیر ۳ تومن:
بنتلی اینفینیتی اینتنس ادوپرفیوم
لانوین لهوم اسپرت
بنتلی فور من بلک ادیشن
بنتلی فور من سیلور لک
لالیک انکر نویر اسپرت
من کپی پیشنهاد نمیدم چون به نظرم اون کیفیتی که مد نظرم هست رو ندارن و شفافیت رایحه احساس نمیشه!
اما اگه فقط قصدتون خرید عطر های کپی اماراتی هستش شرکت الحمبرا میتونه گزینه مناسبی باشه ، بگردید رایحه مورد علاقتون روپیدا کنید برای مثال ایو سن لورن وای له پرفیوم گزینه خوبیه ! یا مثلا مون بلان لجند ، تاکسیدو ، بولگاری تایگار ، پسفیک چیل ، افترنون سوییم ، آکوا دی جی پروفومو ، دیور هوم اسپرت و...
درود
از لطافه آرت اف عربیا 3, وینتیج رادیو و 1886
توی صفحه دکتر اسدی توضیحات این عطر ها و گزینه های خیلی بیشتری هم هست
درود
تا ۳ تومن و زیر ۳ تومن:
بنتلی اینفینیتی اینتنس ادوپرفیوم
لانوین لهوم اسپرت
بنتلی فور من بلک ادیشن
بنتلی فور من سیلور لک
لالیک انکر نویر اسپرت
من کپی پیشنهاد نمیدم چون به نظرم اون کیفیتی که مد نظرم هست رو ندارن و شفافیت رایحه احساس نمیشه!
اما اگه فقط قصدتون خرید عطر های کپی اماراتی هستش شرکت الحمبرا میتونه گزینه مناسبی باشه ، بگردید رایحه مورد علاقتون روپیدا کنید برای مثال ایو سن لورن وای له پرفیوم گزینه خوبیه ! یا مثلا مون بلان لجند ، تاکسیدو ، بولگاری تایگار ، پسفیک چیل ، افترنون سوییم ، آکوا دی جی پروفومو ، دیور هوم اسپرت و...
با سپاس فراوان از همراهی شما.قبول دارم جناب جعفری اما عطرهای حدود ۳ تومن هم رایحه های اون محدوده و انتخاب بیشتری نداری اما فک میکنم باز هم الحمبرا با توجه به فرمایش حضرت عالی کیفیت رایحه پایینتر اما انتخاب وسیعتری هست به هر روی ازتون یک دنیا ممنونم.