عطر شنل الور

دوستان نظرتون در مورد عطر شنل الور ادو تویلت چیه پرفورمنس اش الان چه طوره ارزش خرید داره من قضد خرید داشتم از رایحه اش خوشم اومده ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو بگید

Telecaster Telecaster
1404/01/04

درود

اگر تست کردین متوجه هستید که با یک عطر اسپرت و سبک طرف هستید و نیاید توقع ماندگاری و پخش بوی آنچنانکه از این عطر داشته باشید..اما ماندگاری قابل قبول هستش و راضی کننده هست...

ولی با قیمت حدود ۱۹میلیون کمی جای بحث داره با اینکه عطر خوش بازخوردی هستش

در پاسخ به Telecaster :

درود

اگر تست کردین متوجه هستید که با یک عطر اسپرت و سبک طرف هستید و نیاید توقع ماندگاری و پخش بوی آنچنانکه از این عطر داشته باشید..اما ماندگاری قابل قبول هستش و راضی کننده هست...

ولی با قیمت حدود ۱۹میلیون کمی جای بحث داره با اینکه عطر خوش بازخوردی هستش

ممنونم نسخه ادوپرفیوم اش که لیمیتد ادیشن هست ۱۹ تومن نسخه ادوتویلت ۱۴ تومن من ایران زندگی نمیکنم فقط تو عطر فروشی روی دستم تست کردم که موندگاری یک روزه رو دستم داشت من بلو شنل ادو تویلت تم دارم در حال اتمام به نظر شما بلو شنل رو تمدید کنم یا برم به سمت الور

پیشنهاد دیگه ای هم دارین تو این مدل بو ها اروماتیک میوه ای دریایی 

سلام، به جاش از همین خانواده، الور اسپرت اکستریم رو تهیه کن

Telecaster Telecaster
1404/01/05
در پاسخ به ناصر محمدزاده :

ممنونم نسخه ادوپرفیوم اش که لیمیتد ادیشن هست ۱۹ تومن نسخه ادوتویلت ۱۴ تومن من ایران زندگی نمیکنم فقط تو عطر فروشی روی دستم تست کردم که موندگاری یک روزه رو دستم داشت من بلو شنل ادو تویلت تم دارم در حال اتمام به نظر شما بلو شنل رو تمدید کنم یا برم به سمت الور

پیشنهاد دیگه ای هم دارین تو این مدل بو ها اروماتیک میوه ای دریایی 

درود

نظر شخصی ام الورهوم هستش..اما بازهم شما ببینید کدوم رو دوست دارید..همون رو تهیه کنید..یا اگر مطمئن نیستید بازهم یه تستی بزنید از الورهوم...

هرچند بازهم الورهوم خاص تر هستش...

موفق باشید..🌹🌹🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟