sorkhpost sorkhpost
6
1404/01/06

سایت دکانت معتبر

تبریک سال نو به همه دوستان.

من مدت ها دکانت عطر ها رو از سایت معروف اصفهانی تهیه میکردم (تیامی...) هم قیمتشون خوب بود هم اورجینال بود کارها و اینکه همیشه از پر کردن شیشه ها فیلم میفرستادن خیلی جذاب بود برام. اما مدتی هست که ظاهرا دیگه فعالیت نمیکنند. کسی میدونه چه اتفاقی برای این سایت افتاده؟

با توجه به پیشنهاد دوستان در بخش سوال های سایت عظر افشان، از یک سایت دیگه به اسم ع.ط.ر آ.م.ی.ن دکانت تهیه کردم. اما تمام دکانت ها به شدت پخش بو و ماندگاری پایینی دارند. حتی بعضا کمتر از یک ساعت! واقعا این سایت معتبر هست؟ 

چندتا از دکانت هایی که ازشون خریدم: ورساچه اروس، ایو سن لورن وای، بنتلی ابسولوت و... اروس رو قبلا داشتم و میدونم ماندگاری بالاتری باید داشته باشه! اینکه چرا این دکانت اینچنین شده من رو به اون سایت بدبین کرده!

اگر کسی سایتی جایگزین با قیمت مناسب میشناسه پیشنهاد بده.

ممنون

Telecaster Telecaster
1404/01/06

درود برشما...

بله متاسفانه این وبسایت عطر اصفهانی منحل شده و ظاهرا فعالیتی نمیکنه..جناب آقای شیرانی که اگر اشتباه نکنم مدیر سایت بود هم خبری نیست ازش...

در مورد سایتی که دکانت تهیه کردید بنظر بنده ۱۰۰٪ مطمئن هست و نظری راجب بی کیفیتی دکانت ها ندارم...

شایدهم خوب دکانت گیری نشده اما بازهم عطر حجم اصلی اورجینال میفروشه...

شاید سایت خ.ل.ی.ف.ه.چ.ی مناسب باشه برای شما...

موفق باشید..🌹🌹🌹

درود

بچکد ها متفاوت هستن و تولیدات فرق میکنن دوست عزیز

این سایت که فرمودید بیشتر از ۵۰ تا دکانت تهیه کردم ازشون و همگی اورجینال بودن ....

شاید اون اروس که شما تست داشتین تولید قدیم بوده...

خیالتون راحت

سایت های معتبر برای دکانت

ع..ط..ر..ا..م..ی..ن

ر..ی..ح..ا

خ..ل..ی..ف...ه..چ..ی

ع..ل..ی..گ..ا..ل..ر..ی.

sorkhpost sorkhpost
1404/01/06
در پاسخ به Telecaster :

درود برشما...

بله متاسفانه این وبسایت عطر اصفهانی منحل شده و ظاهرا فعالیتی نمیکنه..جناب آقای شیرانی که اگر اشتباه نکنم مدیر سایت بود هم خبری نیست ازش...

در مورد سایتی که دکانت تهیه کردید بنظر بنده ۱۰۰٪ مطمئن هست و نظری راجب بی کیفیتی دکانت ها ندارم...

شایدهم خوب دکانت گیری نشده اما بازهم عطر حجم اصلی اورجینال میفروشه...

شاید سایت خ.ل.ی.ف.ه.چ.ی مناسب باشه برای شما...

موفق باشید..🌹🌹🌹

سپاس.

sorkhpost sorkhpost
1404/01/06
در پاسخ به متین جعفری :

درود

این سایت که فرمودید بیشتر از ۵۰ تا دکانت تهیه کردم ازشون و همگی اورجینال بودن ....

خیالتون راحت

ع..ط..ر..ا..م..ی..ن

ر..ی..ح..ا

خ..ل..ی..ف...ه..چ..ی

ع..ل..ی..گ..ا..ل..ر..ی.

ممنون.

مهریار مهریار
1404/01/06

درود دوست عزیز 

بله متاسفانه خبری از آقای شیرانی نیست ، بنده همیشه بصورت حضوری خدمتشون می رفتم ایشون فوق العاده انسان بزرگوارو درستکاری هستند ، تمام کارها اورجینال و اصل بودند غیر ازدکانت من خیلی از باتلهای کامل را هم به ایشون سفارش می دادم، این اواخر ظاهرا عمده عطرهای ایشون بصورت جعبه باز به فروش رفته ، به هر حال امیدوارم دوباره فعالیشون را از سر بگیرند ، با این حال عطر ا . م ... هم سایت بسیار معتبری هست شاید عطری که شما سفادش داده اید کم رمقی بوده ولی با خیال راحت از ایشون خرید بفرمایید 

sorkhpost sorkhpost
1404/01/06
در پاسخ به متین جعفری :

درود

خیالتون راحت

ع..ط..ر..ا..م..ی..ن

ر..ی..ح..ا

خ..ل..ی..ف...ه..چ..ی

ع..ل..ی..گ..ا..ل..ر..ی.

ممنون.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی