Arshia Arshia
4
1404/01/06

اعتبار سنجی عطر

سلام وقت همگی به خیر
عطر ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY POUR HOMME اخیرا خرید داشتم. یه کم با دقت به لیبل کف شیشه عطر دیدم که بعضی از حروف مقداری پاک شدند. به طور مثال در کلمه FRANCE مقداری از حرف R پاک شده و در بقیه کلمات حک شده هم بعضا قابل مشاهده هست. آیا این امکان وجود داره که بعد از استفاده عطر با اسانس پر شده باشه و به صورت پلمپ فروخته باشند ؟ یا دلیل دیگه ای داره 

درود

از کجا خرید داشتین ؟ عطر رو فقط باید از جای معتبر خرید کرد و دانش رایحه داشت تا بتونید بفهمید فیکه یا اصل

Arshia Arshia
1404/01/07
در پاسخ به متین جعفری :

درود

از کجا خرید داشتین ؟ عطر رو فقط باید از جای معتبر خرید کرد و دانش رایحه داشت تا بتونید بفهمید فیکه یا اصل

درود آقای جعفری

فروشگاه و‌.س.و.س.ه اصفهان. آشنایی دارید با این فروشگاه؟ معتبر هستند ؟ 

خیر متاسفانه جزو معروف ها نیستن که بشناسم نمیتونم گناهشون هم بشورم وقتی تست نداشتم...

اما پیشنهاد میشه برای خرید عطر از سایت های معروف و آنلاین تهیه کنید که لیستشونو براتون میذارم:

عطرافشان✅

ع..ط..ر.ا..م..ی.ن✅

ر..ی..ح..ا✅

ع..ل..ی..گ..ا..ل..ر..ی✅

خ..ل..ی..ف..ه..چ..ی✅

ع..ط..ر..ب..ا..ن✅

ا..ل..ی..س..ا..پ..ر..ف..ی..و..م✅

ن..ا..ر..س..ی..س..و✅

ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر..ا✅

ل..ی..ل..ی..و..م

ع..ط..ر..ش..ق..ا..ی..ق

پ..ر..ف..ی..و..م..ش..ا..پ..ی..ن..گ

من اینارو قبول دارم و تایید میکنم ، اونایی که تیک دارن از همه بهترن تو خدمات و کار درستی... موفق باشید

Arshia Arshia
1404/01/08
در پاسخ به متین جعفری :

خیر متاسفانه جزو معروف ها نیستن که بشناسم نمیتونم گناهشون هم بشورم وقتی تست نداشتم...

اما پیشنهاد میشه برای خرید عطر از سایت های معروف و آنلاین تهیه کنید که لیستشونو براتون میذارم:

عطرافشان✅

ع..ط..ر.ا..م..ی.ن✅

ر..ی..ح..ا✅

ع..ل..ی..گ..ا..ل..ر..ی✅

خ..ل..ی..ف..ه..چ..ی✅

ع..ط..ر..ب..ا..ن✅

ا..ل..ی..س..ا..پ..ر..ف..ی..و..م✅

ن..ا..ر..س..ی..س..و✅

ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر..ا✅

ل..ی..ل..ی..و..م

ع..ط..ر..ش..ق..ا..ی..ق

پ..ر..ف..ی..و..م..ش..ا..پ..ی..ن..گ

من اینارو قبول دارم و تایید میکنم ، اونایی که تیک دارن از همه بهترن تو خدمات و کار درستی... موفق باشید

ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟