عطر امضا شما

سلام دوستان عطر افشان

عطر امضاتون چیه و چه طور انتخاب کردین کلا نظرتون در مورد عطر امضا چیه من خودم عطر امضا ندارم چون عاشق کشف عطر های مختلف ام و دوست دارم از بو های متفاوت لذت ببرم و سبک بوی مورد علاقه ام مرکباتی اروماتیک و دریایی کلا عطر های خنک و ملایم رو میپسندم ولی دو عطر مورد علاقه ام بلو شنل ادو تویلت و دیور هوم اسپرت 

درود

منم همینطور به یک عطر خلاصه نمیشم هیچوقت

اما کارون پور ان هوم له متین عطر امضام هستش 

ولی همیشه با دکانت جولو میرم‌ و هیچوقت باتل کامل نمیگیرم از هیچ عطری چون نمیتونم یک عطرو استفاده کنم ، متاسفانه با اوضاع مملکت خوبمون و قیمتای زیباش لازم نمیبینم چند تا باتل عطر بخرم...

علی علی
1404/01/07

درود دوست گرامی

من هم مدتهاست بدنبال عطر امضا هستم ولی هنوز نتونستم به یک عطر اکتفا کنم و عاشق تست و کشف روایح گوناگون هستم

اتفاقا یکی از عطرهای مورد علاقه همین بلوشنل ادوتویلت هست

پیشنهاد میکنم تو این سبک بویایی با اضافه شدن فضای پودری صابونی مورد زیر رو تست بفرمایید 

Guerlain Homme Eau de Parfum (2016) #گرلن هوم ادو پرفیوم 2016 Guerlain Homme Eau de Parfum (2016) 

البته مثل بلوشنل ادوتویلت دودی نیست و رایحه متفاوتی داره

ولی فضای رایحه حس و حال مشترکی داره

علی علی
1404/01/07

خوبی عطر امضا اینه که دیگران شما رو به اون رایحه میشناسند و هروقت اون بو در جایی دیگر که شما حضور ندارید رو استشمام کنند به یاد شما می افتند

عطر امضا بهتر کمتر تکراری باشه و دارای کاراکتر

شما میتونید بجای عطر امضا از بوی امضا بهره مند بشین

یعنی از عطرهای در یک سبک بویایی و یا دارای یک نت بارز و غالب در عطرهای مختلف

در مجموع حالا که علاقمند به کشف عطرها و روایح مختلف هستین به شما پیشنهاد میکنم یک بودجه برای عطر کامل در نظر بگیرید و یک بودجه هم برای دکانت (دستریز) و قبل از تهیه بطری کامل مدتی عطرهایی که در سبک مورد علاقتون هست رو تست بفرمایید حتی سبک های دیگری رو هم امتحان بفرمایید 

در پاسخ به علی :

خوبی عطر امضا اینه که دیگران شما رو به اون رایحه میشناسند و هروقت اون بو در جایی دیگر که شما حضور ندارید رو استشمام کنند به یاد شما می افتند

عطر امضا بهتر کمتر تکراری باشه و دارای کاراکتر

شما میتونید بجای عطر امضا از بوی امضا بهره مند بشین

یعنی از عطرهای در یک سبک بویایی و یا دارای یک نت بارز و غالب در عطرهای مختلف

در مجموع حالا که علاقمند به کشف عطرها و روایح مختلف هستین به شما پیشنهاد میکنم یک بودجه برای عطر کامل در نظر بگیرید و یک بودجه هم برای دکانت (دستریز) و قبل از تهیه بطری کامل مدتی عطرهایی که در سبک مورد علاقتون هست رو تست بفرمایید حتی سبک های دیگری رو هم امتحان بفرمایید 

ممنون علی جان از توضیحات ات یه نکته ای بگم من از روایح مرکباتی اروماتیک دریایی یا ترکیبشون با روایح چوبی من حتی خیلی از روایح گرم و تند خوشم نمیاد عطر هایی که داشتم تا الان جورجو ارمانی اسنزا ، بلو د شنل ادو تویلت ،بولگاری اکوا ،دیور هوم اسپرت ۲۰۲۱ ، کارنر بارسلونا کاستارلا  الان قصد خرید داشتم خواستم لاین الور رو تست کنم از طرفی عاشق بلو دشنل ام کفتم یه باتل دیگه ازش بگیرم

سلام جناب محمد زاده 

من قدیم تر که ادکلن کمتر میخریدم و به یکی دوتا بسنده میکردم اون ادکلن ها ناخودآگاه به ادکلن امضام تبدیل میشد و همه دیگه منو با اون بو میشناختن  الان مثل شما خیلی دنبال کشف روایح جدیدم اما چون لذت عطر امضا داشتن رو تجربه کردم کاری که میکنم اینه : سعی میکنم تو هر دوره ای یک یا دو ادکلن به خصوص استفاده کنم که اون دوره با اون رایحه تو ذهنم ثبت بشه مثلا پارسال بهار که دانشگاه میرفتم کل ترم بهار رو رنسانس میزدم تابستون که چند واحد برداشتم و میرفتم کلش رو فیرو میزدم و الان هر کدوم رو بونوازی میکنم یاد اون تایم و حال و هواش میوفتم و خیلی برام لذت بخش

اما اگر میخواهید یک ادکلن امضا مثلا برای دوره ی طولانی تر انتخاب کنید باید همه پسند و خاص باشه همین بلو شنل یا شنل پلاتینیوم ادکلن های سیف و ارزشمندی هستند برای انتخاب به عنوان ادکلن امضا برای زمانی طولانی تر 

Telecaster Telecaster
1404/01/08

درود برشما...

عطر امضای بنده زینو از برند دیویدف هست...

قیمت بالایی نداره..در دسترس هست و خیلی دوستداشتنیه...

اما توی فصل بهار و تابستون گرین آیریش رو میزنم که باتل کامل نگرفتم...

کارون یاتاغان و تام فورد فابیولس هم دوست دارم...

جوبیلیشن امواج

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟