از شاه تا گدا همه عطر می زنند؟! + آمار

نظرات سایت برای من عجیبه. از اون جهت که دوستان می فرمایید از صغیر و کبیر و فقیر همه عطر می زنند و کل فضای شهری و عمومی محل شما بوی عطر میده.

من اما داخل مطب هستم. در شش استان و هشت شهر با آب و هوا و فرهنگ مختلف زندگی کردم. در فامیل، در فضای خوابگاه سربازی، در شهر، در جمع همکاران و هر جمع خاص و عام از سراسر ایران واقعا آمار یک درصد استفاده از عطر را می بینم.

در شهر من یزد فروشگاه زنجیره ای عطر فقط و فقط عطر گرمی می فروشه. هیچ جایی برای خرید عطر اوریجینال در شهر نمی شناسم. کسی اطلاعاتی در مورد عطر ندیدم داشته باشه. تو خونه ما عموما نظرات منفیه.

خانم ها که اصلا عطر نمی زنند که بویشان به نامحرم نرسد. استفاده عمومی از عطر به شیشه ی عطر حرم جلوی آینه ی مسجد و گلاب پاشی با دستگاه سمپاش توی روضه خلاصه میشه.

سوال اینه شما کدوم شهر زندگی می کنید و آمار استفاده تو شهر شما چند درصده؟ فرهنگ خانواده و فرهنگ عمومی شهرتون با عطر چه طوره؟ اصلا شامه من مشکل داره؟!

Telecaster Telecaster
1404/01/08
در پاسخ به آقای مظفری :

سلام

والا فکر کنم از حرف من چیز دیگه ای برداشت نموید. مسئله این بود که چرا هیچ رایحه ای اصلا به مشام نمی رسه در حالی که بعضی کاربران بر عکس میگن.

در‌ود

شامه شماست که اشتبا برداشت میکنه...

memio memio
1404/01/09

سلام ، سال نو مبارک، من تاحالا یزد نیومدم ولی فکر میکنم شهر مذهبی باشه چون گفتین خانمها نمیزنن ک نامحرم حس نکنه، 

ما دقیقا برعکس در مازندران هستیم ،اینجا نود درصد خوشبو هستن یا حداقل بویی نمیدن، اون ده درصد هم معمولا اقایونی که مشاغل یدی دارن و با لباس کارن ک شاید بوی نامطبوعی داشته باشن، تمام کسایی ک میشناسم هم کلی بادی اسپلش و میست و ادکلن دارن و توکیف هرخانم جوانی حتما یه رژ و یه مینی ادکلن پیدا میشه! کاری ب اصل و فرعش ندارم ولی درکل بیشتر مردم خوش بو هستن مگر اینک مثلا من از عطرشون خوشم نیاد،  خونواده فک نمیکنم تاثیری داشته باشه، حداقل واسه من نداشت

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟