مهدیه مهدیه
2
1404/01/08

عطرها هم استایل دارند؟ میشه جواب بدید

دوستان یک سوال: در حوزه پوشاک، تایپ‌های استایل متفاوتی وجود دارند که ازجمله اونها، رسمی، کلاسیک، کژوال، نیمه رسمی و... هستند.

ظاهراً در بحث عطر هم این استایل ها موجودند.

حالا، چطور میتونیم انواع عطر رو از این حیث تمیز بدیم و تفکیک کنیم؟

مثلاً عطر رسمی، چه تفاوتی با عطر کلاسیک داره؟ یا عطر کلاسیک با عطر نوستالژیک چه تفاوتی داره و...

سلام و درود 

حرفتون کاملا درسته اما قاعده ای نیست که همه بخواهند و بتوانند رعایت کنند بیشتر هم حالت حسی داره ساده بخوام بگم معمولا روایحی که نت های سنگین و مرموز و دارک تری داخلش به کار رفته باشه مثل عود ،زعفران یک سری از نت های چوبی ،این دست از روایح همون روایحی هستند که شما باید استایل های کلاسیک و رسمی و تیره استفاده کنید حالا شاید شما بگی نمیشه با  تیشرت و شلوار لی این ادکلن رو زد ؟؟ میشه اما خب یکم تناسب نداره دیگه با استایل های کژوال و اسپرت معمولا روایح جوان پسند تر میاد مثل بلوشنل ،روایح مرکباتی ،نت های ادویه ای خنک 

ادکلن های نوستالژیک هم ادکلن های سن بالایی هستند که افراد باهاشون خاطره دارند تو این دست روایح معمولا نت های فوژه ای به کار رفته و روایح به اصلاح صابونی در اکثرشون حس میشه اسطخدوس ،رزماری و...

شما وقتی ادکلن های بیشتری تست و بررسی کنید ناخودآگاه به ذهنتون میرسه که این ادکلن به چه استایلی میاد اما من خودم به شخصه خیلی وقت ها این نکات رو رعایت نمیکنم منکرش نمیشم که اگر رعایت کنید نتیجه ی کار خیلی شکیل تر و زیباتر میشه ولی گاهی نمیشه که نمیشه 

امیدوارم مفید واقع شده باشه براتون 

memio memio
1404/01/09

سلام، سال نو مبارک، موافقم و دقیقا همینطوره، من نظر شخصی خودم رو درمورد عطرهای زنانه مینویسم:

بنظرم واسه استایل های صورتی، دخترونه، کیوت  عطرهای پاستیلی یا گورکاند خیلی خوب میشینن مثل یارا صورتی و تمام عطرهای گورماند که وانیل توشون معمولا خودنمایی میکنه

استایل های کژوال ، لش پوش با الیافی مثل جین، لینن، کتان،... ک معمولا انواع کتونی میپوشن بنظرم عطرهایی یکم تمیزتر مثلا وانیل+ اسطخدوس که نمونه بارزش باربری گادس و لیبر هستن 

استایل های خانمانه و لیدی طور که کفشها و لباسهاشون رسمی تره با عطرهای گلی تر جالبتر میشن، مثل گوچی بلوم و ...

این نظر شخصیمه و خودم معمولا با همه استایل ها یک عطر رو نمیپوشم، 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟