نیما نیما
9
1404/01/08

عطر بهاری و تابستانی تا 15 میلیون

سلام خدمت تمام دوستان عزیز

سوالی که دارم از عنوان مشخصه. یه عطر مناسب و همه کاره برای تابستون و بهار می خواستم بخرم که جون دار هم باشه چون عطرای این دو فصل متاسفانه از نظر ماندگاری و پخش خیلی ضعیف شدن. خودم مد نظرم ساواژ EDP بود. از نظر رایحه هم زیاد سختگیر نیستم تا زمانی که اکثریت خوششون بیاد و به اصطلاح عطر سختی نباشه.

درود ، چند تا گزینه عالی تا این قیمت میدم بهتون البته که زیادن! برای نمونه اینا به نظرم مفیدن...

پیشنهاد اول : یه دونه ورساچه پورهوم ، یه دونه دیلان بلو (رو هم شاید کمتر از ۱۵ تومن هم بشه)

پیشنهاد دوم : تامفورد گری وتیور

پیشنهاد سوم : آکوا دی جیو پارفوم

پیشنهاد چهارم : اسنشیال بویس امپریال

Telecaster Telecaster
1404/01/08

درود

از برند دیور عطر فارنهایت ادوتویلت رو تست کنید...اگر سال عرضه  عطر رو در نظر نگیریم عطر فاخر و لوکسی هستش...

از برند شنل هم عطرهای بلودشنل ادوپرفیوم..اگویست پلاتینیوم رو تست کنید...

عطر آکوا از برند بولگاری رو هم مدنظر داشته باشید...

از برند تام فورد گری وتیور هم نسخه ادوتویلت و هم نسخه ادوپرفیوم رو هم تست کنید...

بابک بابک
1404/01/09

درود بر شما به نظرم بهترین گزینه آکوا دی جیو پارفوم هست

Kinetic verdigris قیمت خیلی مناسبی داره نسبت به کیفیت

نیما نیما
1404/01/09
در پاسخ به متین جعفری :

درود ، چند تا گزینه عالی تا این قیمت میدم بهتون البته که زیادن! برای نمونه اینا به نظرم مفیدن...

پیشنهاد اول : یه دونه ورساچه پورهوم ، یه دونه دیلان بلو (رو هم شاید کمتر از ۱۵ تومن هم بشه)

پیشنهاد دوم : تامفورد گری وتیور

پیشنهاد سوم : آکوا دی جیو پارفوم

پیشنهاد چهارم : اسنشیال بویس امپریال

خیلی ممنون. آکوآ دی جیو پارفوم از نظر موندگاری و پخش ضعیف نیست؟ هم اینجا و هم سایتای خارجی چندان از عملکردش راضی نیستن

در پاسخ به نیما :

خیلی ممنون. آکوآ دی جیو پارفوم از نظر موندگاری و پخش ضعیف نیست؟ هم اینجا و هم سایتای خارجی چندان از عملکردش راضی نیستن

درود

عالیه به نظرات توجه نکنید اول خودتون تست کنید با دکانت بعدا خرید کنید ، اگه موندگاری پخش عالی و عملکرد قدرتمند میخواید با هزینه کردن خیلی کمتر میتونید به خواسته هاتون برسید مثلا :

ایسی میاکه له سل

ایو سن لورن وای له پرفیوم

افنان سوپر ماسی نات اونلی اینتنس 

فنک دیپ اوشن

آکوا عود احمد المغربی

درود نیما جان...

بهترین گزینه رو خود شما مد نظر گرفتی سواج ادوپرفیوم

اما من باشم ادوتویلت ۲۰۰ میل سواج رو میگیرم و فصول پیش رو را‌ به خودم و اطرافیانم شیرین میکنم و سرزنده

پارسال بهار رو با هرمس اچ ۲۴ ادوتویلت سر کردم، جالب اینه که از عملکردش هم کاملا خوشنود و راضی بودم

EGE / ΑΙΓΑΙΟ #نیشان اژه ( اگه ) EGE / ΑΙΓΑΙΟ 

پسندیدی دعام کن💚

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟