حمید حمید
6
1404/01/10

ترسیدن از چک کردن سایت - درد و دل

سلام به همه دوستان عزیز و گلم. ایشالا حال همه تون خوب باشه و در این وانفسا، همیشه مشام جانتون مزین باشه به بوهای جاودانه مهر و صفا.

من تقریبا از سال 92 وارد دنیای عطر و رایحه و سایت وزین عطرافشان شدم و خیلی خرید میکردم از این سایت.

همیشه همیشه محال بود ساعت 12 تخفیف های ویژه رو چک نکنم و بخش قابل توجهی از زمانم رو صرف خوندن بازبینی ها و کامنت های دوستان نکنم. ی دلخوشی خوشگل و خوشبویی بود برام. اما دریغ که بهترین زمان های زندگیمون مصادف شده با این وضعیت اقتصادی.

حقیقتش یکسالی میشه دیگه داخل سایت نمیآم و اگه هم بیام، سریع رد میشم که قیمت ها رو نبینم.

نمیخوام فاز منفی بدم بهتون . به اندازه کافی اخبار منفی داریم میشنویم و  اینچا قراره روحمون تازه شه. اما متاسفانه با این قیمت ها خودم به شخصه اولین چیزی که از سبد مخارجم کم کردم همین عطره و با ترس و لرز میآم تو سایت بعیضی وقت ها که مبادا قیمت ها رو ببینم.

یادمه اوایل پارسال یا اواخر 1402 میخواستم اونتیوس کرید بخرم 13 تومن شده بود. اما الان...نمیدونم. چون خیلی وقته دیگه قیمت ها رو چک نکردم.

خلاصه که خیلی دلم گرفته و میگیره. چاره ای هم نیست. همه مثل همیم و فقیر و پولدار نداره. از مدیریت محترم سایت هم نمیشه توقع فروش اقساطی رو داشت. این مجموعه ارزشمند هم مثل ما. بخواد قسطی بده ی کالا رو، تا کل پول رو بگیره، خودش باید بره با n درصد افزایش بخره همون رو و موجودش کنه.

به قول یکی از دوستان در همین سایت، عطری که در کشورهای دیگه مثل خواربار و هزینه های یومیه بهش دیده میشه، اینچا میشه شاخ غول!.

کاربرای اینجا رو خیلی دوست دارم و دنبال میکردم.

مراقب خودتون و اطرافیانتون خیلی باشه دوستای عزیزم. حتما حتما ورزش کنین و آب و مایعات هم به قدر کافی نوش جان کنین.

همین.

با عشق🧡

Telecaster Telecaster
1404/01/10

درود برشما..🌹🌹🌹

والا خجالت میکشم قیمت اونتوس توی هفته اول سال ۱۴۰۴ بگم که دقیقاً ۲برابر شده..و همچنین افت کیفیت شدیدی داشته...

خودم وقتی به سایت سر میزنم قیمت عطری که دی ماه دو میلیون و پنجاه بود و اما الان سه و هفتصد...

دیگه ادامه نمیدم..با آرزوی موفقیت...

حمید جان سلام وقتت بخیر باشه نوروزت هم مبارک 

حقیقتا جان کلام مارو گفتی ،متاسفانه به شخصه با اینکه به شدت چند ادکلن ذهنم رو مشغول کرده اما دیگه قیدشو زدم آخه هرچیزی حدی داره این قیمت ها دیگه از حد و حدود خودشون گذشتن علاوه بر فشار اومدن اقتصادی یک وقتی آدم به غرورش هم برمیخوره کالایی که ۱۵۰ دلار قیمت داره من بخوام ۱۵ میلیون تومان بابتش پول بدم تازه این ارزونش هست بیشتر ادکلن ها بالای ۲۰۰ دلار هستن ،چی بگم نمیدونم واقعا فقط انقدر بگم که تو فضای مجازی جوان های اروپایی و عرب رو دنبال میکنم و تقریبا ماهی یک ادکلن خوب میخرند و کالکشن های زیبای دارند عرب ها که بیشتر وقت و بی وقت هر عیدی رو بهونه میکنند یک ادکلن جدید میخرند چون آخه هزینه ای نداره براشون شما اصلا بگو سیصد دلار برای پول اونا سیصد تا چیزی نیست اما برای ما هست که حقوق یک مهندس و پرستار به زور میرسه به ۲۰۰ دلار اگر این تحقیر نیست چیه ؟؟ 

علی علی
1404/01/10

درود حمید جان

دست رو دلم نذار که خونِ خونِ

تا سال ۹۶ و ۹۷ میتونستم از خیلی چیزا بزنم باتل اورجینال بگیرم ولی بعد از اینکه دلار دوباره افسار گسیخت و گرون شد دیگه نتونستم 

تقریبا از دو سال پیش با دکانت شروع به تست روایح مختلف کردم تا عطر مورد علاقمو به عنوان امضا پیدا کنم بعد دیدم تو این عشق بازی غرق شدمو نمیتونم به یک عطر اکتفا کنم

بعد سال گذشته که دیدم نمیتونم باتلشون رو بگیرم رو آوردم به تست کارهای اماراتی دوسه تا باتل ازشون گرفتم بعد دیدم اونا نمیتونن ارضام کنن 

الان برگشتم به همون دکانت عطرهای اورجینال که بعضاً قیمت ۵ میلشون به اندازه یک ادکلن اماراتی شده

دیگه به ندرت میتونم فقط دکانت بگیرم 

فکر میکنم با این شرایط اقتصادی دیگه به راحتی دکانت هم نتونم بگیرم

به امید روزهای روشن

درود

واقعا وضعیت ایران خیلی غم انگیز و ناراحت کننده هستش!

جالبیش اینه اصلا امید به خوب شدن وضعیت هم نیست...

حیف زندگی یک بار و این یکبار هم ما تو این فلاکت هستیم!

چه کنیم شاید تقدیر این بوده...

عمر و جوانی ما رفت و نابود شد🖤

Telecaster Telecaster
1404/01/10
در پاسخ به متین جعفری :

درود

واقعا وضعیت ایران خیلی غم انگیز و ناراحت کننده هستش!

جالبیش اینه اصلا امید به خوب شدن وضعیت هم نیست...

حیف زندگی یک بار و این یکبار هم ما تو این فلاکت هستیم!

چه کنیم شاید تقدیر این بوده...

عمر و جوانی ما رفت و نابود شد🖤

حالا شما امیدوار باش...

دعا کن که درست نمیشه از این بدتر نشه!!...

شهرزاد شهرزاد
1404/01/11

والا من هم مدتیه تخفیف روزانه ها رو بی رغبت چک میکنم. کلا فکر میکنم عطرافشان با ما سر ناسازگاری داره. قیمتها خیلی بالاست. دقیقا همون قدر که دلار بالا میره قیمتها رو هم بالا میبرن. واقعا فکر میکنم جا داره قیمتها پایینتر باشه و گاهی آف های خوبی حداقل بگذارن برای جنس هایی که مدتها تو انبار مونده. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟