درود به همه هموطنان و تبریک سال نو ، دلتون شاد همیشه .
من قصد خرید عطر خنک دارم و چون اصلا از عطرها و نت هاشون زیاد سر در نمیارم ، میخواستم بدونم که کدوم یکی ازبن عطرها خوشپوشتره ، خوشبوتره برای بینی یه ادم ۴۰ و خورده ای ساله با استایل همیشگیه پیرهن جین و شلوار جین .. ممنون میشم راهنمایی کنید ..
خیلی دربارهشون خوندم ولی تست نداشتم هیچکدوم رو ..
1 .نیشان ولونگ چا
2 . برگاماسک اورتوپاریس
۳ . نیشان اژه
از راهنماییتون واقعا سپاسگزار میشم .
درود
اگه فقط از بین این ۳ تا عطر میخواین برگاماسک دوس داشتنیه واقعا و عطر خیلی خوبیه... به استایلتون هم میاد...
درود مسعود عزیز برگاماسک خنک هست با ماندگاری و پخش خوب و رایحه اصلیش برگاموت هست با فکر کنم مشک و از اون دو تا بهتر هست ولی اینم در نظر بگیرید برگاماسک پنجاه میل هست ولی اون دو تا صد میل
درود
اگه فقط از بین این ۳ تا عطر میخواین برگاماسک دوس داشتنیه واقعا و عطر خیلی خوبیه... به استایلتون هم میاد...
سپاسگزارم از شما ، خوب من دوست داشتم که عطری تقریبا متفاوت تر از عطرهایی که خیلی معروف هستند توی بازار رو بگیرم ، خودم بلو د شنل و ساواج رو دارم و چندتا دیگه از کارای خنک ، ولی اگر کاری که چندان هایپ نشده و یکمقدار متفاوت هستند رو معرفی کنید واقعا خوشحال میشم و قدرران محببتون .
درود مسعود عزیز برگاماسک خنک هست با ماندگاری و پخش خوب و رایحه اصلیش برگاموت هست با فکر کنم مشک و از اون دو تا بهتر هست ولی اینم در نظر بگیرید برگاماسک پنجاه میل هست ولی اون دو تا صد میل
خیلی ممنون از راهنماییتون ، بله حجم کمتری داره ولی گمان کنم این حجم کمتر رو با ماندگاری و پخش بیشتر جبران میکنه احتمالا . لطف کردید اقا
درود بر شما صد در صد برگاماسک
درود بر شما صد در صد برگاماسک
خیلی ممنونم اقا بابک ، اینطور که پیداست برگاماسک رو باید تهیهش کنم . محبت کردید نظرتون رو گفتید .
سلام دوست عزیز ، من برگاماسک رو تهیه کردم به امید یک رایحه خنک ،باید بگم که اصلا منتظر رایحه خنک و فرش نباش ، پخش و ماندگاریش هم واقعا متوسط بوده ،به نظر من قبل از خرید حتما تستش کن
سلام دوست عزیز ، من برگاماسک رو تهیه کردم به امید یک رایحه خنک ،باید بگم که اصلا منتظر رایحه خنک و فرش نباش ، پخش و ماندگاریش هم واقعا متوسط بوده ،به نظر من قبل از خرید حتما تستش کن
درود بر شما ، ممنونم از اینکه تجربهت رو گفتی ، حقیقتش دکانت این کار یالای دو میلیون هستش و خریدش ....
نمیدونم نظرات راجب بهش خیلی ضد و نقیض هستش چرا .. و اینکه هنوز دارم یخورده کنکاش میکنم در موردش .
بهرحال امیدوارم که از خریدی که کردید لذت ببرید .