کدام یک ازین عطرها بهتر است ؟

درود به همه هموطنان و تبریک سال نو ، دلتون شاد همیشه .

من قصد خرید عطر خنک دارم و چون اصلا از عطرها و نت هاشون زیاد سر در نمیارم ، میخواستم بدونم که کدوم یکی ازبن عطرها خوشپوشتره ، خوشبوتره برای بینی یه ادم ۴۰ و خورده ای ساله با استایل همیشگیه پیرهن جین و شلوار جین .. ممنون میشم راهنمایی کنید ..

خیلی درباره‌شون خوندم ولی تست نداشتم هیچکدوم رو ..

1 .نیشان ولونگ چا

2 . برگاماسک اورتوپاریس

۳ . نیشان اژه

از راهنماییتون واقعا سپاسگزار میشم .

درود

اگه فقط از بین این ۳ تا عطر میخواین برگاماسک دوس داشتنیه واقعا و عطر خیلی خوبیه... به استایلتون هم میاد...

درود مسعود عزیز برگاماسک خنک هست با ماندگاری و پخش خوب و رایحه اصلیش برگاموت هست با فکر کنم مشک و از اون دو تا بهتر هست ولی اینم در نظر بگیرید برگاماسک پنجاه میل هست ولی اون دو تا صد میل

در پاسخ به متین جعفری :

درود

اگه فقط از بین این ۳ تا عطر میخواین برگاماسک دوس داشتنیه واقعا و عطر خیلی خوبیه... به استایلتون هم میاد...

سپاسگزارم از شما ، خوب من دوست داشتم که عطری تقریبا متفاوت تر از عطرهایی که خیلی معروف هستند توی بازار رو بگیرم ، خودم بلو د شنل و ساواج رو دارم و چندتا دیگه از کارای خنک ، ولی اگر کاری که چندان هایپ نشده و یکمقدار متفاوت هستند رو معرفی کنید واقعا خوشحال میشم و قدرران محببتون .

در پاسخ به علی موسوی :

درود مسعود عزیز برگاماسک خنک هست با ماندگاری و پخش خوب و رایحه اصلیش برگاموت هست با فکر کنم مشک و از اون دو تا بهتر هست ولی اینم در نظر بگیرید برگاماسک پنجاه میل هست ولی اون دو تا صد میل

خیلی ممنون از راهنماییتون ، بله حجم کمتری داره ولی گمان کنم این حجم کمتر رو با ماندگاری و پخش بیشتر جبران میکنه احتمالا .  لطف کردید اقا 

بابک بابک
1404/01/12

درود بر شما صد در صد برگاماسک 

در پاسخ به بابک :

درود بر شما صد در صد برگاماسک 

خیلی ممنونم اقا بابک ، اینطور که پیداست برگاماسک رو باید تهیه‌ش کنم .   محبت کردید نظرتون رو گفتید ‌.

سلام دوست عزیز ، من برگاماسک رو تهیه کردم به امید یک رایحه خنک ،باید بگم که اصلا منتظر رایحه خنک و فرش نباش ، پخش و ماندگاریش هم واقعا متوسط بوده ،به نظر من قبل از خرید حتما تستش کن

در پاسخ به محسن ملکی :

سلام دوست عزیز ، من برگاماسک رو تهیه کردم به امید یک رایحه خنک ،باید بگم که اصلا منتظر رایحه خنک و فرش نباش ، پخش و ماندگاریش هم واقعا متوسط بوده ،به نظر من قبل از خرید حتما تستش کن

درود بر شما ، ممنونم از اینکه تجربه‌ت رو گفتی ، حقیقتش دکانت این کار یالای دو میلیون هستش و خریدش ....

نمیدونم نظرات راجب بهش خیلی ضد و نقیض هستش چرا .. و اینکه هنوز دارم یخورده کنکاش میکنم در موردش .

بهرحال امیدوارم که از خریدی که کردید لذت ببرید .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟