برند لالا لند

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

امروز تو استوری یکی از دوستان دیدم هشت تا ادکلن از برند ایرانی لالا لند خریده بودن منم کنجکاو شدم بدونم داستان چیه 

شما این برند رو میشناسید ؟ کیفیت کارشون چطوره ؟ 

متین متین
1404/01/15

درود

ایرانی و اسانس... نخر سورنا جان :) 

اینا مثل لالا لند ، سراد و... همه اسانس هستن... حتی سایت هم دارن ولی مردم گول برندشونو میخورن...

فروهر فروهر
1404/01/15

نمیدونم چرا مضرات عطر انقد جدی شده برای بعضی ها در حالی که در طول روز یه چیزایی مصرف میکنیم که صد رحمت به عطر ، مثل همین نان لواش که همه دکترا منع کردن منشع تمام بیماری هاست ولی ما سی ساله داریم میخوریم 🤔این ادکلن هایی که میخرین فک کردین میان عصاره طبیعی گل هارو براتون تزریق میکنن؟ اینم اسانسه دیگه اگه اونجوری بود باید یه عطر میخریدی 200 میلیون ، من خودم با اسانس مخالفم ولی فک نکنین این ادکلن های گران قیمت خواص درمانی دارن 😄درسته فرمول فرق داره واقعا عطار فرق داره ولی مواد زیاد تفاوتی نداره مطمعن باشین نصف اون پول برای شیشه و جعبه و برند هست ، من هم با اسانس مخالفم ولی بنظرم این یه موضوع روانی هست حالا سریع جبهه نگیرین بنده نظرمو گفتم با احترام به همه تون که حال میکنم با شما هستم ♥️😚

Amirreza Amirreza
1404/01/15

درود.
درباره این برند که نشنیدم ولی جالبه منم امروز توی یه استوری به یه برند ایرانی به اسم house of dastan (داستان) آشنا شدم که توی آمریکا پایه گذاری شده و کارهاشون با الهام از فرهنگ پارسی هست.
 و جالبه سایتش هم آی پی ایران رو مسدود کرده ))
عطار کارهاشون ریچارد هرپین (خالق عود وود تام فورد) هست
امیدوارم از این دست برند ها توی ایران داشته باشیم نه از این اسانسی ها

در پاسخ به متین :

درود

ایرانی و اسانس... نخر سورنا جان :) 

اینا مثل لالا لند ، سراد و... همه اسانس هستن... حتی سایت هم دارن ولی مردم گول برندشونو میخورن...

سلام جناب جعفری ممنونم از راهنماییتون 

متاسفم واقعا که ایران با این همه قابلیت تاریخی یک برند درست حسابی با عطار های کاربلد نداره که کار رو دست بگیرن جالبه من همش تو کانال های تلگرام آگهی مدرسه عطرسازی میبینم نمی‌دونم پس این کارآموز ها چیکار میکنند بعدش یکیشون نیست که بخواد یک برند اصولی تأسیس کنه 

در پاسخ به فروهر :

نمیدونم چرا مضرات عطر انقد جدی شده برای بعضی ها در حالی که در طول روز یه چیزایی مصرف میکنیم که صد رحمت به عطر ، مثل همین نان لواش که همه دکترا منع کردن منشع تمام بیماری هاست ولی ما سی ساله داریم میخوریم 🤔این ادکلن هایی که میخرین فک کردین میان عصاره طبیعی گل هارو براتون تزریق میکنن؟ اینم اسانسه دیگه اگه اونجوری بود باید یه عطر میخریدی 200 میلیون ، من خودم با اسانس مخالفم ولی فک نکنین این ادکلن های گران قیمت خواص درمانی دارن 😄درسته فرمول فرق داره واقعا عطار فرق داره ولی مواد زیاد تفاوتی نداره مطمعن باشین نصف اون پول برای شیشه و جعبه و برند هست ، من هم با اسانس مخالفم ولی بنظرم این یه موضوع روانی هست حالا سریع جبهه نگیرین بنده نظرمو گفتم با احترام به همه تون که حال میکنم با شما هستم ♥️😚

سلام جناب فروهر وقت بخیر 

با احترام باید بگم حرفتون کامل درست نیست ببینید من قبول دارم که ادکلن های اصل هم از مواد شیمیایی ساخته شدن اما همون مواد هم درجه ی کیفی دارند شما اگر مدتی کار نیش استفاده کنید دیگه حتی نمی‌تونید خیلی  سراغ دیزاینری ها برید مگر کار های خاص خیلی با کیفیت واقعا تفاوت هاشون مشهوده

الان برند آمواج یک لاینی داره به اسم attar که عطر های غلیظ و کیفیت بالا با حجم های کم تولید می‌کنه به دلیل کیفیت بالای این نوع عطر هر ۱۲ میلش نزدیک به ۹۵۰ دلار خب مشخصا کار متفاوتی هست 

حالا بحث برند بودن و قیمت بالا بخاطر اون برند رو قبول دارم بعضی برند ها از اسمشون سو استفاده میکنند کمی اما نه در این حد که بگیم اساسی بی کیفیت میزنند داخل ادکلن 

در پاسخ به Amirreza :

درود.
درباره این برند که نشنیدم ولی جالبه منم امروز توی یه استوری به یه برند ایرانی به اسم house of dastan (داستان) آشنا شدم که توی آمریکا پایه گذاری شده و کارهاشون با الهام از فرهنگ پارسی هست.
 و جالبه سایتش هم آی پی ایران رو مسدود کرده ))
عطار کارهاشون ریچارد هرپین (خالق عود وود تام فورد) هست
امیدوارم از این دست برند ها توی ایران داشته باشیم نه از این اسانسی ها

درود جناب امیر رضا بعد از اطلاعاتی که دادید رفتم این برند رو سرچ کردم مال یک خواهر و برادر ایرانی که در نیویورک سکونت دارند و این برند رو با اسم و رسمی ایرانی پایه گذاری کردند و عطارشون هم که کاربلد 

واقعا وجود همچین برندی در ایران خیلیییی حس میشه 

فروهر فروهر
1404/01/17
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام جناب فروهر وقت بخیر 

با احترام باید بگم حرفتون کامل درست نیست ببینید من قبول دارم که ادکلن های اصل هم از مواد شیمیایی ساخته شدن اما همون مواد هم درجه ی کیفی دارند شما اگر مدتی کار نیش استفاده کنید دیگه حتی نمی‌تونید خیلی  سراغ دیزاینری ها برید مگر کار های خاص خیلی با کیفیت واقعا تفاوت هاشون مشهوده

الان برند آمواج یک لاینی داره به اسم attar که عطر های غلیظ و کیفیت بالا با حجم های کم تولید می‌کنه به دلیل کیفیت بالای این نوع عطر هر ۱۲ میلش نزدیک به ۹۵۰ دلار خب مشخصا کار متفاوتی هست 

حالا بحث برند بودن و قیمت بالا بخاطر اون برند رو قبول دارم بعضی برند ها از اسمشون سو استفاده میکنند کمی اما نه در این حد که بگیم اساسی بی کیفیت میزنند داخل ادکلن 

روز بخیر آقای مقدم بله درست می‌فرمایین 

متین متین
1404/01/17
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام جناب جعفری ممنونم از راهنماییتون 

متاسفم واقعا که ایران با این همه قابلیت تاریخی یک برند درست حسابی با عطار های کاربلد نداره که کار رو دست بگیرن جالبه من همش تو کانال های تلگرام آگهی مدرسه عطرسازی میبینم نمی‌دونم پس این کارآموز ها چیکار میکنند بعدش یکیشون نیست که بخواد یک برند اصولی تأسیس کنه 

درود مجدد خدمتت عزیز دل

حالا که واست جالبه من تنها عطر ایرانی که دیدم عطار داره و واقعا طراحی اصولی شده و اسانس بازاری نیست ، عطر ریتا فالن ترانک هستش که عطر اختصاصی سایت ع..ط..ر‌.ا..م..ی..ن هستش و خود آقا جواد رامین عطارش هست ، پیشنهاد میدم تستش کنی ، با کیفیت و جذابه و غلظتش هم اکستریت د پارفومه ...

و عطر آروین تیتانیم که اونم تو سایتشون موجوده که کیفیت خوبی داره همینطور شناخته شده نیستن و خوبیشون هم همینه :)

حالا تست دکانتشون خالی از لطف نیست اگه دوس داشتی

امیدوارم کارای بیشتری ببینیم شبیه به این ها...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟