سلام دوستان وقت همگی بخیر
امروز تو استوری یکی از دوستان دیدم هشت تا ادکلن از برند ایرانی لالا لند خریده بودن منم کنجکاو شدم بدونم داستان چیه
شما این برند رو میشناسید ؟ کیفیت کارشون چطوره ؟
درود
ایرانی و اسانس... نخر سورنا جان :)
اینا مثل لالا لند ، سراد و... همه اسانس هستن... حتی سایت هم دارن ولی مردم گول برندشونو میخورن...
نمیدونم چرا مضرات عطر انقد جدی شده برای بعضی ها در حالی که در طول روز یه چیزایی مصرف میکنیم که صد رحمت به عطر ، مثل همین نان لواش که همه دکترا منع کردن منشع تمام بیماری هاست ولی ما سی ساله داریم میخوریم 🤔این ادکلن هایی که میخرین فک کردین میان عصاره طبیعی گل هارو براتون تزریق میکنن؟ اینم اسانسه دیگه اگه اونجوری بود باید یه عطر میخریدی 200 میلیون ، من خودم با اسانس مخالفم ولی فک نکنین این ادکلن های گران قیمت خواص درمانی دارن 😄درسته فرمول فرق داره واقعا عطار فرق داره ولی مواد زیاد تفاوتی نداره مطمعن باشین نصف اون پول برای شیشه و جعبه و برند هست ، من هم با اسانس مخالفم ولی بنظرم این یه موضوع روانی هست حالا سریع جبهه نگیرین بنده نظرمو گفتم با احترام به همه تون که حال میکنم با شما هستم ♥️😚
درود.
درباره این برند که نشنیدم ولی جالبه منم امروز توی یه استوری به یه برند ایرانی به اسم house of dastan (داستان) آشنا شدم که توی آمریکا پایه گذاری شده و کارهاشون با الهام از فرهنگ پارسی هست.
و جالبه سایتش هم آی پی ایران رو مسدود کرده ))
عطار کارهاشون ریچارد هرپین (خالق عود وود تام فورد) هست
امیدوارم از این دست برند ها توی ایران داشته باشیم نه از این اسانسی ها