برند " برندینی" آیا کیفیت دارد؟

سلام دوستان. برند " برندینی " که داخل ایرانه و مشابه عطرهای معروف جهان تولید میکنه و عطرافشان هم لیست محصولاتش رو دارد آیا کیفیت دارد؟ کسی میدونه اینجور محصولات آیا با اسانس پر می شوند؟  اگر بی کیفیت هست پس چرا سایت عطرافشان در لیست محصولاتش دارد؟؟؟ دوستان و مدیر محترم اگه تمایل داشته باشند جواب بدهند و توضیحی بدهند ممنون میشوم

پاسخ مدیر : سلام در مورد کیفیت محصولات این برند نمی توان نظر داد ، سایت های اینترنتی می بایستی محصولات ایرانی رو وارد سایت کنند

درود

خیر کیفیت لازم رو ندارن...

سلام دوست عزیز

تا جایی که اطلاع دارم و دیدم محصولات برندینی مورد تایید وزارت بهداشت هستند و آرم سیب سلامت

رو دارند

از نظر کیفیت هم مثل همه شرکتای کپی کار بعضی کاراشون خوب از آب در اومده بعصی بد

من حدود ۱۰ تا کار ازین برند رو تهییه کردم و تا حالا هیچ ادیتی از نظر سرفه و ناراحتی یا حتی حساسیت پوستی چه در من چه در اعضای خانواده ایجاد نکرده

و بین کارایی که ازین برند تهیه کردم بنظرم بهترین کارشون فیرو کازاموراتی هس که واقعا تشخیصش از اوجینال کار هر کسی نیست

بد ترین کاری هم که ازین برند گرفتم رویال توباکو امواجه که واقعا سم خالصه

درود

من چند ماه قبل یک عطر از بریندینی تهیه کرده بودم که از لحاظ کیفیت و ماندگاری و پخش رایحه متوسط رو به خوب بود، ولی متأسفانه علی‌رغم باتل زیبایی که داشت کیفیت قسمت افشانه مناسب نبود و همراه با در باتل جدا می‌شد که متأسفانه باعث شد عطر بیرون بریزه و رنگ میزی که روش قرار داشت رو خراب کنه و دیگه اسپری هم نشه و غیرقابل استفاده بشه

[EDITED] 1404/01/18 11:11
Telecaster Telecaster
1404/01/18

درود

اگر دنبال مشابه عطری خاص در این برند هستید..بهتره به برندهای الحمبرا و یا فرگرنس ورد که با کیفیت هستند مراجعه کنید...

و در جواب به سوالتون خیر کیفیت لازم رو ندارن چون قیمت عطرهای این برند واقعاً عجیب ارزان هستش...

در پاسخ به پویا محمدی :

سلام دوست عزیز

تا جایی که اطلاع دارم و دیدم محصولات برندینی مورد تایید وزارت بهداشت هستند و آرم سیب سلامت

رو دارند

از نظر کیفیت هم مثل همه شرکتای کپی کار بعضی کاراشون خوب از آب در اومده بعصی بد

من حدود ۱۰ تا کار ازین برند رو تهییه کردم و تا حالا هیچ ادیتی از نظر سرفه و ناراحتی یا حتی حساسیت پوستی چه در من چه در اعضای خانواده ایجاد نکرده

و بین کارایی که ازین برند تهیه کردم بنظرم بهترین کارشون فیرو کازاموراتی هس که واقعا تشخیصش از اوجینال کار هر کسی نیست

بد ترین کاری هم که ازین برند گرفتم رویال توباکو امواجه که واقعا سم خالصه

سلام پویا جان ممنونم که نظرت رو گفتی. من خودم هم اسپایس بلند رو از برندینی تهیه کردم و شباهت بالای ۹۰ درصد به اورجینال داشت با پخش و ماندگاری خیلی خوب . به غیر از فیرو که نام بردی کدام یک خوب هستند و شباهت به رایحه اصلی دارند؟ ممنون میشم بگی

در پاسخ به متین جعفری :

درود

خیر کیفیت لازم رو ندارن...

متین جان عشقی داداش

در پاسخ به 𝒜𝓎𝓁𝒾 :

درود

من چند ماه قبل یک عطر از بریندینی تهیه کرده بودم که از لحاظ کیفیت و ماندگاری و پخش رایحه متوسط رو به خوب بود، ولی متأسفانه علی‌رغم باتل زیبایی که داشت کیفیت قسمت افشانه مناسب نبود و همراه با در باتل جدا می‌شد که متأسفانه باعث شد عطر بیرون بریزه و رنگ میزی که روش قرار داشت رو خراب کنه و دیگه اسپری هم نشه و غیرقابل استفاده بشه

دوست خوبم ممنونم که جواب دادی. بنده هم حساسیتی ندیدم

در پاسخ به Telecaster :

درود

اگر دنبال مشابه عطری خاص در این برند هستید..بهتره به برندهای الحمبرا و یا فرگرنس ورد که با کیفیت هستند مراجعه کنید...

و در جواب به سوالتون خیر کیفیت لازم رو ندارن چون قیمت عطرهای این برند واقعاً عجیب ارزان هستش...

سپاس از شما دوست عزیزم

سلام

در حد قیمت خودش بد نیست و کار خوب و بد داره. یکی از نکات مثبت تنها برندی هست که دیدم کارهای آمواج رو زیاد داره. چون معمولا برند آمواج بیشتر اپیک و اینترلود کپی شدن.

کارهایی که تست کردم و خوب بوده: 

امواج اینترلود

آمواج پرپس

آمواج سرچ

امواج اپیک

فارنهایت ابسولو

فارنهایت 32

کرید اونتوس

کرید گرین آیریش

ساواج الکسیر

کارون پورانوم

اونایی که بد درآورده و من تست داشتم:

آمواج رویال توباکو

یاتاقان

معمولا کسایی که به عطر علاقمند هستن روی این برندها در حد دم دستی حساب میکنن و بیشتر جنبه تست داره چون به نظرم اگر رایحه عطری از برندینی رو بپسندی قطعا رایحه اصلی رو خواهی پسندید. اما خوب اگر عطر جزو الویت های فرد نباشه(علاقه ویژه به عطر نداشته باشه) برندینی با توجه به قیمت و کیفیتش گزینه های بسیار خوبی  برای خرید داره. 

در پاسخ به کاید امیر :

سلام

در حد قیمت خودش بد نیست و کار خوب و بد داره. یکی از نکات مثبت تنها برندی هست که دیدم کارهای آمواج رو زیاد داره. چون معمولا برند آمواج بیشتر اپیک و اینترلود کپی شدن.

کارهایی که تست کردم و خوب بوده: 

امواج اینترلود

آمواج پرپس

آمواج سرچ

امواج اپیک

فارنهایت ابسولو

فارنهایت 32

کرید اونتوس

کرید گرین آیریش

ساواج الکسیر

کارون پورانوم

اونایی که بد درآورده و من تست داشتم:

آمواج رویال توباکو

یاتاقان

معمولا کسایی که به عطر علاقمند هستن روی این برندها در حد دم دستی حساب میکنن و بیشتر جنبه تست داره چون به نظرم اگر رایحه عطری از برندینی رو بپسندی قطعا رایحه اصلی رو خواهی پسندید. اما خوب اگر عطر جزو الویت های فرد نباشه(علاقه ویژه به عطر نداشته باشه) برندینی با توجه به قیمت و کیفیتش گزینه های بسیار خوبی  برای خرید داره. 

ممنونم عزیز

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟