سلام عزیزان وقت همگی بخیر یک سوال داشتم از همگی
با توجه به اینکه قیمت ادکلن ها جوری بالا رفته که دیگه واقعا با این قیمت ها خرید کردن توهین محسوب میشه
به عنوان مثال من پارسال بهمن ماه ادکلن له مال ژان پل گوتیه خریدم پنج میلیون و هفتصد و الان بعد از یکسال قیمتش عدد سیزده میلیون و پانصد شده در حالی این ادکلن با قیمت 98 دلار به هیچ عنوان ارزش سیزده میلیون پول بی زبون رو نداره شما ادامه ی روند کارتون به چه شکل خواهد بود ؟ میخوام بدونم چقدر همچنان به این علاقه اهمیت میدید ؟
از یه دیدگاه دیگه بخوام مطرح کنم حتی اگر توان مالی در حد اعتدال وجود داشته باشه شما حاضرید با این قیمت های عجیب و غریب محصولی که نصف اون پول هم ارزش نداره رو بخرید ؟ چون بعضی وقتا دیگه حتی اگر بحث مالی هم نباشه بحث توهین به شعور و شخصیت خریدار مطرح مثل این میمونه من یک لباسی که با مواد اولیه بی ارزش و جنس پلاستیکی مانند ساخته شده رو ده ها میلیون پول بابتش بدم یا برم رستورانی بشینم و بابت یک املت ساده مثلا سه میلیون پیاده شم
نظر شما چیه در کل ؟ و این علاقه رو به چه شکل ادامه میدید ؟ آیا اصلا ادامه میدید ؟
برای من شخصا از تعداد عطرهایی که میخریدم به طور معنا داری کم میشه... ولی سعی میکنم کیفیت کارهایی که میخرم پایین نباشه ولی همین محرومیت هم ممکنه باعث آشنایی با برند های اقتصادی ولی خوش کیفیت بشه که خب میتونه یک امتیاز باشه... بریم جلو ببینیم چی پیش میاد دیگه...
درود سورنا جان
به شخصه موافقم باهات و هرگز موافق نیستم با این قیمتا
وضعیت جامعه هم امیدی به بهبودش نیست ولی خب ایشالا بشه ، کور از خدا چی میخواد ؟ دو تا چشم بینا...
ولی من خودم خیلی فکر ها تو سرم میچرخه
یه فکرم اینه که یه کار خوب اماراتی با قیمت مناسب بگیرم برای مدت ها استفاده (البته وقتی دکانت هام تموم شن)
یه فکرم هم اینه که به همین روند دکانت خریدنم ادامه بدم ، هم تست و بررسی و علاقهام حفظ میشه هم کارم راه میفته...
هنوز نمیدونم چیکار کنم واقعا ولی یکی از این دو روش رو انتخاب میکنم قطعا و هرگز باتل عطر اورجینال دیگه نمیخرم ، برای مثال عطری که یکی دو ماه پیش ۳ میلیون بود شده ۵ میلیون ، یا عطری که ۸ تومن بود شده ۱۵ تومن...
حتی سیگاری که ۳۰ تومن بود شده ۷۰ تومن :) دردمونو به کی بگیم! بازاره شامه و همه سو استفاده گر...
درود سورنا جان
به شخصه موافقم باهات و هرگز موافق نیستم با این قیمتا
وضعیت جامعه هم امیدی به بهبودش نیست ولی خب ایشالا بشه ، کور از خدا چی میخواد ؟ دو تا چشم بینا...
ولی من خودم خیلی فکر ها تو سرم میچرخه
یه فکرم اینه که یه کار خوب اماراتی با قیمت مناسب بگیرم برای مدت ها استفاده (البته وقتی دکانت هام تموم شن)
یه فکرم هم اینه که به همین روند دکانت خریدنم ادامه بدم ، هم تست و بررسی و علاقهام حفظ میشه هم کارم راه میفته...
هنوز نمیدونم چیکار کنم واقعا ولی یکی از این دو روش رو انتخاب میکنم قطعا و هرگز باتل عطر اورجینال دیگه نمیخرم ، برای مثال عطری که یکی دو ماه پیش ۳ میلیون بود شده ۵ میلیون ، یا عطری که ۸ تومن بود شده ۱۵ تومن...
حتی سیگاری که ۳۰ تومن بود شده ۷۰ تومن :) دردمونو به کی بگیم! بازاره شامه و همه سو استفاده گر...
بااحترام به نظریات همه دوستان...
کاملا موافقم که قیمت کارهای اورژینال بقدری بالا رفته که خریدشون غیر منطقی بنظر میرسه..
اما...
در حال حاضر نرخ زندگی و در کل اکثر مواردی که باهاشون سروکار داریم افزایش چشمگیری داشته...
و عشق ما هم یعنی عطر و ادوکلن نیز به همین شکل..
من چندین دهه است که عشقم خرید عطریاته...
موقعی که دهه شصت وان من شو ششصد تا تک تومنی بود میخریدم..
هم اورژینال هم نسخه های خوب شرکتی...
الان کارهای لویی ویتون ۵۰ ملیون تومنه...
باور گردنی نیست...
اون زمان آپارتمان هم به زحمت به سه ملیون تومن میرسید..
و باید بگم متاسفانه روزی که دیگه تصمیم به نخریدن عطر بگیرم اون روز پایان دنیاست برام...
با توجه به افزایش قیمتها خودم رو مجبور کردم که خرید رو کم کنم اما استانداردها رو نیارم پایین...
حداقل اینجوری ادامه دادن بهتره تا ببینیم چی پیش میاد.
امیدوارم شما دوستان دست از علاقه مندی هاتون نکشید...
دنیا همینجوری نمی مونه...
برقرار باشید.💐
درود بر شما جناب مقدم، 🌹
- نسخه خودم :
از خودم میپرسم،
روزی چند پاف مصرف عطر دارم؟
میانگین روزی (ده پاف)
نزدیک به (سه دهم یک میل)
سالی (صد میل)
برای هر فصل یک عطر مجزا یا دو تا عطر؟
دخل و خرج بنده چه مقداره؟
حالا سه انتخاب میتونم داشته باشم؟
- قیمت بالای صد دلار، برند های (مادر، اصلی)
- قیمت بالای پنجاه دلار، برند های (اقتصادی، اروپایی) - قیمت به تومان، برند های (اقتصادی، اماراتی)
انتخاب بنده گزینه سوم،
درسته در جامعه ما عطرهای اماراتی حکم تاناکورا رو داره،
آیا فرهنگ تهیه پوشاک و اجناس استوک در اروپا و آمریکا شرم آور و ننگینه مثل جامعه ما؟
آیا خرید از برند های اقتصادی اروپایی در اروپا (پیش از اماراتی ها) چه وضعیتی داشت؟
آیا در ایران داستان مثل این ضرب المثل نیست که میگن شاه می بخشه ولی هنوز وزیر نمی بخشه؟
اروپایی و غربی ها عطور های (اماراتی) رو پذیرفتند ولی... ما هنوز....
آمریکایی ها خودرو های برقی (تسلا) رو با خودروهای (زیکر) چینی مورد آزمایش و برسی و تست استاندارد های کیفتی قرار دادن...؟
پاسخ این جواب جنسش دقیقن مثل ماجرای شاه وزیره،
نظام فکری بنده : سکولار هیونیزم
نظام راهبرد اجتماعی بنده : سوسیال دموکراسی
دو مورد رو بیان کردم که بگم اگر نام چین رو آوردم هیچ علاقه ای به نظام اقتصادی و راهبردی اجتماعی این کشور ندارم،
انسان از نظر بنده : در هر رنگ شکل ظاهر یکی هستیم
بازهٔ زمانی از نسل شامپانزه-انسان به گونهٔ انسان سرده تقریباً ۱۰ تا ۲۰ میلیون سال پیش و از انسان راستقامت به انسان خردمند (که ما هستیم) تقریباً ۱٫۸ تا ۰٫۲ میلیون سال پیش تا به الان،
آیا موبایل های اندریدی چینی، با استاندارهای قابل قبولی تولید (اسمبل) نمیشن؟
دوست خود بنده روش نمیشه بگه عطر اماراتی مصرف میکنه...چرا؟...
چند مورد ازش پرسیدن و حتی تعریف و تمجدید هم کردن ولی به دوروغ میگه فلان عطر (اقتصادی اروپایی) رو زدم...!
نمیتونیم بگیم فلان کفش نایک بالای چشمش ابرعه
چرا...؟
مبادا این طور بنظر بیاد که صرفاً دارم یک طرفه طرفداری عطرهای اقتصادی اماراتی رو میکنم،
به هیچ عنوان...!
فقط فقط نگاهم به تابو هایی که وجود داره،
بنده در گذشته هم بجای خرید یک عطر (اصلی و مادر) چهار پنج میلیونی که الان سی میلیون قیمتشه انتخابم نسخه های اقتصادی اروپایی زیر یک میلیون بود،
علتشم مغایرت داشتن با دخل و خرج و نوع تنوع طلبی در مصرف،
نسخه برای کسی که عطر هر روز مصرف نمیکنه :
تهیه دکانت های ده میل عطر های (اصلی، مادر)
تا بتونه بهترین انتخاب عطر رو برای مبالغ بالا داشته،
پاینده پیروز باشید، 💐
سلام
خیلی خوشحالم که این بحث مطرح شد چون برای من هم سوال بود. از طرفی میبینم روند ریویوهای سایت کم نشده و با خودم میگم خب پس پول دست مردم هست.
خودم دیگه به هیچ عنوان مگر عطرهایی که نمونه اماراتی مناسب ندارن ، ارجینال خریداری نمیکنم. خارج از بحث گرونی بیش از حد در ایران، وقتی قیمت و کیفیت رو در نمونههای اماراتی یا کلون برسسی میکنم این گپ زیاد قیمت اکثرا بی دلیل و صرفا به خاطر برند هست.
اگر سایت ها و ویدیوهای خارجی رو هم چک کنید متوجه میشین که همه ی دنیا دیگه رغبتی به خرید کار ارجینال ندارن و با چشم پوشی از اندک تفاوت کیفیت، نمونه کپی رو خریداری میکنن.
در این شرایط خرید از برندهای معروف اماراتی برای من منطقی تر هست مخصوصا با توجه به اینکه بیماری خرید عطر و روایح متفاوت رو دارم و دکانت نیازم رو برطرف نمیکنه.
درود سورنا جان
حقیقتش منم با اینکه بسیار مشتاق تجربه عطرهای مختلفم ولی با این قیمتها حتی دکانت خریدن هم برام سخت شده چه برسه به باتل
اگر در برندی اماراتی مثل لطافه و احمد المغربی کارهای باکیفیتی پیدا میشه چرا که نه؟! آدم تهیه و استفاده میکنه
ولی در این شرایط اولویتم رو روی گزینه های لالیک، بنتلی و مخصوصا ورساچه میگذارم
به امید روزهای روشن
سلام
خیلی خوشحالم که این بحث مطرح شد چون برای من هم سوال بود. از طرفی میبینم روند ریویوهای سایت کم نشده و با خودم میگم خب پس پول دست مردم هست.
خودم دیگه به هیچ عنوان مگر عطرهایی که نمونه اماراتی مناسب ندارن ، ارجینال خریداری نمیکنم. خارج از بحث گرونی بیش از حد در ایران، وقتی قیمت و کیفیت رو در نمونههای اماراتی یا کلون برسسی میکنم این گپ زیاد قیمت اکثرا بی دلیل و صرفا به خاطر برند هست.
اگر سایت ها و ویدیوهای خارجی رو هم چک کنید متوجه میشین که همه ی دنیا دیگه رغبتی به خرید کار ارجینال ندارن و با چشم پوشی از اندک تفاوت کیفیت، نمونه کپی رو خریداری میکنن.
در این شرایط خرید از برندهای معروف اماراتی برای من منطقی تر هست مخصوصا با توجه به اینکه بیماری خرید عطر و روایح متفاوت رو دارم و دکانت نیازم رو برطرف نمیکنه.
درود پوریا جان
بنظرم تو این چند وقته خیلی ها مثل خودم که نظری راجع به عطرها ثبت کردن اغلب از روی دکانت و سمپل بوده
اگر توجه کنی بعضی دوستان در برخی از ریویوها به این موضوع اشاره داشتند
سلام
سلام دوست عزیز
اتفاقا تعداد ریویوهای سایت به طور محسوسی کم شده
درود جناب آقای مقدم
سوال بسیار بجایی را مطرح فرمودید، عرض کنم بنده با دلار قبل از صد و ده تومن تا توانستم تقریبا نصف عطور مورد علاقه ام را تهیه کردم و خوب دست خودم را زدم و خدا رو شکر از این بابت خوشحالم و خیالم راحته تا بیست سال دیگه بهترین عطرها را در آرشیوم دارم و اگر هم قصد خرید مجدد داشته باشم سعی میکنم از بهترین روایح برند لطافه سالی دو سه تا برای استفاده یه خودم تهیه کنم و عمرا با این قیمتهای نجومی بخوام ریالی اضافه هزینه کنم برای اینکار مگر این که همه چی به روال سابق برگردد....
انشالله همه ی مردم همیشه جیب پر و خوشبو باشند، با آرزوی دلی شاد و تنی معطر برای جناب تان در پناه حق پیروز باشید و دولتمند🙏