سلام عزیزان وقت همگی بخیر یک سوال داشتم از همگی
با توجه به اینکه قیمت ادکلن ها جوری بالا رفته که دیگه واقعا با این قیمت ها خرید کردن توهین محسوب میشه
به عنوان مثال من پارسال بهمن ماه ادکلن له مال ژان پل گوتیه خریدم پنج میلیون و هفتصد و الان بعد از یکسال قیمتش عدد سیزده میلیون و پانصد شده در حالی این ادکلن با قیمت 98 دلار به هیچ عنوان ارزش سیزده میلیون پول بی زبون رو نداره شما ادامه ی روند کارتون به چه شکل خواهد بود ؟ میخوام بدونم چقدر همچنان به این علاقه اهمیت میدید ؟
از یه دیدگاه دیگه بخوام مطرح کنم حتی اگر توان مالی در حد اعتدال وجود داشته باشه شما حاضرید با این قیمت های عجیب و غریب محصولی که نصف اون پول هم ارزش نداره رو بخرید ؟ چون بعضی وقتا دیگه حتی اگر بحث مالی هم نباشه بحث توهین به شعور و شخصیت خریدار مطرح مثل این میمونه من یک لباسی که با مواد اولیه بی ارزش و جنس پلاستیکی مانند ساخته شده رو ده ها میلیون پول بابتش بدم یا برم رستورانی بشینم و بابت یک املت ساده مثلا سه میلیون پیاده شم
نظر شما چیه در کل ؟ و این علاقه رو به چه شکل ادامه میدید ؟ آیا اصلا ادامه میدید ؟
برای من شخصا از تعداد عطرهایی که میخریدم به طور معنا داری کم میشه... ولی سعی میکنم کیفیت کارهایی که میخرم پایین نباشه ولی همین محرومیت هم ممکنه باعث آشنایی با برند های اقتصادی ولی خوش کیفیت بشه که خب میتونه یک امتیاز باشه... بریم جلو ببینیم چی پیش میاد دیگه...
درود دانیال جان
کار درستی میکنید یا باید چیزی خریداری نشه یا اگر خریداری میشه کیفیت کار بالا باشه
درود سورنا جان
به شخصه موافقم باهات و هرگز موافق نیستم با این قیمتا
وضعیت جامعه هم امیدی به بهبودش نیست ولی خب ایشالا بشه ، کور از خدا چی میخواد ؟ دو تا چشم بینا...
ولی من خودم خیلی فکر ها تو سرم میچرخه
یه فکرم اینه که یه کار خوب اماراتی با قیمت مناسب بگیرم برای مدت ها استفاده (البته وقتی دکانت هام تموم شن)
یه فکرم هم اینه که به همین روند دکانت خریدنم ادامه بدم ، هم تست و بررسی و علاقهام حفظ میشه هم کارم راه میفته...
هنوز نمیدونم چیکار کنم واقعا ولی یکی از این دو روش رو انتخاب میکنم قطعا و هرگز باتل عطر اورجینال دیگه نمیخرم ، برای مثال عطری که یکی دو ماه پیش ۳ میلیون بود شده ۵ میلیون ، یا عطری که ۸ تومن بود شده ۱۵ تومن...
حتی سیگاری که ۳۰ تومن بود شده ۷۰ تومن :) دردمونو به کی بگیم! بازاره شامه و همه سو استفاده گر...
بله متین جان متاسفانه این جوانی ما بود که با این اوضاع سوخت و خاکستر شد ، دکانت خریدن چند خوبی داره و چند بدی از منظر من خوبیش اینه که با روایح بسیار مختلفی آدم آشنا میشه و تجربه اش میره بالا بدیش اینه که اون وسط ممکن آدم عاشق بشه ،من اینجوریم که اگر عاشق رایحه ای بشم تا نخرمش تو سرم میمونه اینم خودش دردسر دیگری است
میخواستم بگم به امید بهبود اوضاع سرزمینمان دیدم اصلا به این جمله اعتقادی ندارم انشاالله خدا ما رو نجات بده 🙏ممنونم از همراهیت برادر عزیزم
بااحترام به نظریات همه دوستان...
کاملا موافقم که قیمت کارهای اورژینال بقدری بالا رفته که خریدشون غیر منطقی بنظر میرسه..
اما...
در حال حاضر نرخ زندگی و در کل اکثر مواردی که باهاشون سروکار داریم افزایش چشمگیری داشته...
و عشق ما هم یعنی عطر و ادوکلن نیز به همین شکل..
من چندین دهه است که عشقم خرید عطریاته...
موقعی که دهه شصت وان من شو ششصد تا تک تومنی بود میخریدم..
هم اورژینال هم نسخه های خوب شرکتی...
الان کارهای لویی ویتون ۵۰ ملیون تومنه...
باور گردنی نیست...
اون زمان آپارتمان هم به زحمت به سه ملیون تومن میرسید..
و باید بگم متاسفانه روزی که دیگه تصمیم به نخریدن عطر بگیرم اون روز پایان دنیاست برام...
با توجه به افزایش قیمتها خودم رو مجبور کردم که خرید رو کم کنم اما استانداردها رو نیارم پایین...
حداقل اینجوری ادامه دادن بهتره تا ببینیم چی پیش میاد.
امیدوارم شما دوستان دست از علاقه مندی هاتون نکشید...
دنیا همینجوری نمی مونه...
برقرار باشید.💐
جناب رابعی نیا پس برای شما این موضوع بسیار حیاتی هست و علاقه ی وافری دارید این دیگه اسمش میشه عشق حق هم دارید
امیدوارم همیشه کار های باکیفیت و خوب قسمت شما بشه و به این علاقه پایبند باشید 🙏💯
بنده در گذشته هم بجای خرید یک عطر (اصلی و مادر) چهار پنج میلیونی که الان سی میلیون قیمتشه انتخابم نسخه های اقتصادی اروپایی زیر یک میلیون بود،
علتشم مغایرت داشتن با دخل و خرج و نوع تنوع طلبی در مصرف،
نسخه برای کسی که عطر هر روز مصرف نمیکنه :
تهیه دکانت های ده میل عطر های (اصلی، مادر)
تا بتونه بهترین انتخاب عطر رو برای مبالغ بالا داشته،
پاینده پیروز باشید، 💐
سلام و عرض ادب آروین جان برادر عزیزم
ممنونم بابت توضیحات کاملت ،نه به نظر بنده هم هیچ اشکالی وجود نداره شخصی ادکلن های اماراتی بخره اگر علاقه منده ،من به شخصه طرفدار برند های اماراتی نیستم و فقط یکبار ادکلن افرو لدر الحمبرا رو خریدم که اونم کادو دادم رفت اما هیچوقت برای کسی خط و نشون نمیکشم که اینو نخر اونو بخر سلایق هرکسی با شخص دیگری متفاوت سبک زندگی ها و دیدگاه ها متفاوت و همین تفاوت ها باعث میشه جامعه تکراری نباشه و اصلا هم عیب نداره من آدم پولدار و سرشناس میشناسم که ادکلن اماراتی میزنه با اینکه پولش رو داره هربرندی میخواد بخره اما اصلا اعتقادی نداره که بخواد برای ادکلن بیشتر از یک حد مشخصی پول صرف کنه
ممنونم از همراهیت برادر 🙏
سلام
خیلی خوشحالم که این بحث مطرح شد چون برای من هم سوال بود. از طرفی میبینم روند ریویوهای سایت کم نشده و با خودم میگم خب پس پول دست مردم هست.
خودم دیگه به هیچ عنوان مگر عطرهایی که نمونه اماراتی مناسب ندارن ، ارجینال خریداری نمیکنم. خارج از بحث گرونی بیش از حد در ایران، وقتی قیمت و کیفیت رو در نمونههای اماراتی یا کلون برسسی میکنم این گپ زیاد قیمت اکثرا بی دلیل و صرفا به خاطر برند هست.
اگر سایت ها و ویدیوهای خارجی رو هم چک کنید متوجه میشین که همه ی دنیا دیگه رغبتی به خرید کار ارجینال ندارن و با چشم پوشی از اندک تفاوت کیفیت، نمونه کپی رو خریداری میکنن.
در این شرایط خرید از برندهای معروف اماراتی برای من منطقی تر هست مخصوصا با توجه به اینکه بیماری خرید عطر و روایح متفاوت رو دارم و دکانت نیازم رو برطرف نمیکنه.
سلام پوریا جان ممنونم از همراهیت برادر عزیزم
خوشحالم شما دوستان همراهی کردید و نظراتتون رو بیان کردین چون واقعا این موضوع برای من هم سوال بود که الان به چه شکل پیش میرید
بهترین ها قسمتت 🙏💯
درود سورنا جان
حقیقتش منم با اینکه بسیار مشتاق تجربه عطرهای مختلفم ولی با این قیمتها حتی دکانت خریدن هم برام سخت شده چه برسه به باتل
اگر در برندی اماراتی مثل لطافه و احمد المغربی کارهای باکیفیتی پیدا میشه چرا که نه؟! آدم تهیه و استفاده میکنه
ولی در این شرایط اولویتم رو روی گزینه های لالیک، بنتلی و مخصوصا ورساچه میگذارم
به امید روزهای روشن
سلام علی جان برادر عزیزم
ممنونم بابت نظر و همراهیت بله متاسفانه قیمت دکانت ها هم به شدت بالا رفته من سال گذشته هر دوماه کلی دکانت مختلف میگیرفتم و خیلی تجربه قشنگی هم ثبت میشد برام و خیلی از ادکلن های که تو ذهنم دارم برای آینده الان که میگم به هیچ عنوان منطقی نمیبینم با این قیمت ها بخوام بخرم و نمیخرم
از همون دکانت ها شناسایی شدند ولی الان خرید دکانت هم دچار محدودیت شده
بازم ممنونم. ازت برادر 🙏
درود جناب آقای مقدم
سوال بسیار بجایی را مطرح فرمودید، عرض کنم بنده با دلار قبل از صد و ده تومن تا توانستم تقریبا نصف عطور مورد علاقه ام را تهیه کردم و خوب دست خودم را زدم و خدا رو شکر از این بابت خوشحالم و خیالم راحته تا بیست سال دیگه بهترین عطرها را در آرشیوم دارم و اگر هم قصد خرید مجدد داشته باشم سعی میکنم از بهترین روایح برند لطافه سالی دو سه تا برای استفاده یه خودم تهیه کنم و عمرا با این قیمتهای نجومی بخوام ریالی اضافه هزینه کنم برای اینکار مگر این که همه چی به روال سابق برگردد....
انشالله همه ی مردم همیشه جیب پر و خوشبو باشند، با آرزوی دلی شاد و تنی معطر برای جناب تان در پناه حق پیروز باشید و دولتمند🙏
سلام سرکار خانم سالمی عزیز و گرامی
درود به شما که آینده نگری کردید و عطور مورد علاقتون رو خریداری کردید بهترین کار ممکن و میشه گفت سرمایه گذاری تو این اوضاع بلبشو جامعه همین کار شما بود حقیقتا منم دیگه با این قیمت های غیر منطقی به هیچ عنوان خریدی نمیکنم مگر اینکه یکم این حباب بشکنه و مثل قبل تر بشه
ممنونم از همراهیتون بانوی بزرگوار 🙏🌹
سلام، شاید چندان به بحث تاپیک مرتبط نباشه اما چند وقتی هست که دنبال عطر اماراتی زنانه مناسب برای فصول مختلف میگردم. عطرهای که پخش و ماندگاری خوبی داشته باشن و برای میگرن مناسب باشن، نمونههای مشابه لالیکلامور اما جدیدتر و بهتر. و حتی عطرهای معتدل و شیرین، یا گرم و شیرین، خنک و شیرین اما گرمی و شیرینی شون اذیت کننده نباشه. ممنون میشم اگر دوستان عطردوست و عطرشناس راهنمایی کنند
سلام سورنا جان
با شما موافقم ولی اگر بخوام نکته ای بگم اینکه باز هم اگر قیمت ها بیشتر از این هم بشه بهتره به هیچ عنوان سمت عطرهای اماراتی مثل برندهای لطافه و الحمبرا و غیره نریم و از سلامتیمون محافظت کنیم.
هچنان میشه از دکانت ها استفاده کرد گرچه دکانت ها هم گرون شدن ولی میشه روایح جدید رو تست کرد
شناخت روایح بهتر از خرید فول باتل هست
اگر ادم جستجوگری باشید هنوز هم عطرهای نیش با قیمت یک عطر دیزاینری زیاد پیدا میشه که خیلی ارزش خرید بالایی دارن
سلام
خیلی خوشحالم که این بحث مطرح شد چون برای من هم سوال بود. از طرفی میبینم روند ریویوهای سایت کم نشده و با خودم میگم خب پس پول دست مردم هست.
خودم دیگه به هیچ عنوان مگر عطرهایی که نمونه اماراتی مناسب ندارن ، ارجینال خریداری نمیکنم. خارج از بحث گرونی بیش از حد در ایران، وقتی قیمت و کیفیت رو در نمونههای اماراتی یا کلون برسسی میکنم این گپ زیاد قیمت اکثرا بی دلیل و صرفا به خاطر برند هست.
اگر سایت ها و ویدیوهای خارجی رو هم چک کنید متوجه میشین که همه ی دنیا دیگه رغبتی به خرید کار ارجینال ندارن و با چشم پوشی از اندک تفاوت کیفیت، نمونه کپی رو خریداری میکنن.
در این شرایط خرید از برندهای معروف اماراتی برای من منطقی تر هست مخصوصا با توجه به اینکه بیماری خرید عطر و روایح متفاوت رو دارم و دکانت نیازم رو برطرف نمیکنه.
پوریا جان با شما مخالفم
برندهای اماراتی از بی نام نشونها تا برندهای مطرحشون مثل آرماف همگی از مواد اولیه بی کیفیت و دست چندم استفاده میکنن که اغلب مشکلات تنفسی و آلرژیک به همراه دارن، از طرفی نه تنها عطر های اماراتی شباهت خوبی به نسخه اصلی نداره بلکه ذائقه و سلیقه جامعه عربی داخل همه عطرها انجام میشه و به نوعی خاورمیانه سازی میشه، عطر ساز اصلی جدا از بحث رایحه یک هنر و مفهوم رو میخواد با اون رایحه معرفی کنه ولی عطرهای اماراتی صرفا ماده معطر شبیه به نسخه اصلی تولید میکنن!
با این اوصاف خرید از برندهای اقتصادی ولی دارای حداقل استاندارد کیفیت مثل زارا، مونوتم، جگوار، آنتونیو باندراس بسیار بهتر از عطرهای کپی یا شرکتی اماراتی هست.