سلام عزیزان وقت همگی بخیر یک سوال داشتم از همگی
با توجه به اینکه قیمت ادکلن ها جوری بالا رفته که دیگه واقعا با این قیمت ها خرید کردن توهین محسوب میشه
به عنوان مثال من پارسال بهمن ماه ادکلن له مال ژان پل گوتیه خریدم پنج میلیون و هفتصد و الان بعد از یکسال قیمتش عدد سیزده میلیون و پانصد شده در حالی این ادکلن با قیمت 98 دلار به هیچ عنوان ارزش سیزده میلیون پول بی زبون رو نداره شما ادامه ی روند کارتون به چه شکل خواهد بود ؟ میخوام بدونم چقدر همچنان به این علاقه اهمیت میدید ؟
از یه دیدگاه دیگه بخوام مطرح کنم حتی اگر توان مالی در حد اعتدال وجود داشته باشه شما حاضرید با این قیمت های عجیب و غریب محصولی که نصف اون پول هم ارزش نداره رو بخرید ؟ چون بعضی وقتا دیگه حتی اگر بحث مالی هم نباشه بحث توهین به شعور و شخصیت خریدار مطرح مثل این میمونه من یک لباسی که با مواد اولیه بی ارزش و جنس پلاستیکی مانند ساخته شده رو ده ها میلیون پول بابتش بدم یا برم رستورانی بشینم و بابت یک املت ساده مثلا سه میلیون پیاده شم
نظر شما چیه در کل ؟ و این علاقه رو به چه شکل ادامه میدید ؟ آیا اصلا ادامه میدید ؟
سلام سورنا جان
با شما موافقم ولی اگر بخوام نکته ای بگم اینکه باز هم اگر قیمت ها بیشتر از این هم بشه بهتره به هیچ عنوان سمت عطرهای اماراتی مثل برندهای لطافه و الحمبرا و غیره نریم و از سلامتیمون محافظت کنیم.
هچنان میشه از دکانت ها استفاده کرد گرچه دکانت ها هم گرون شدن ولی میشه روایح جدید رو تست کرد
شناخت روایح بهتر از خرید فول باتل هست
اگر ادم جستجوگری باشید هنوز هم عطرهای نیش با قیمت یک عطر دیزاینری زیاد پیدا میشه که خیلی ارزش خرید بالایی دارن
سلام رضا جان وقتت بخیر
من با شما هم عقیده هستم و اصلا ادکلن های اماراتی حقیقتا به دردم نمیخوره چون با سلیقه ام یکی نیست و کاملا رایحه های خطی دارند ولی این قیمت ها برای کارهای اصل و نیش هم واقعا بی انصافیه گرچه میگم این پول ما هست که بی ارزش شده وگرنه به قیمت دلاری اتفاقا خیلی به صرفه هستند آدم ۳۰۰ دلار بده صد میل نیش خوشگل بگیره تا یکی دوسال همراهش باشه مگه بده ؟(در صورت داشتن درآمد دلاری عرض میکنم)
ولی متاسفانه هرچیزی از این مرز جغرافیایی عبور میکنه حالت عجیبی میگیره
سلام رضا جان وقتت بخیر
من با شما هم عقیده هستم و اصلا ادکلن های اماراتی حقیقتا به دردم نمیخوره چون با سلیقه ام یکی نیست و کاملا رایحه های خطی دارند ولی این قیمت ها برای کارهای اصل و نیش هم واقعا بی انصافیه گرچه میگم این پول ما هست که بی ارزش شده وگرنه به قیمت دلاری اتفاقا خیلی به صرفه هستند آدم ۳۰۰ دلار بده صد میل نیش خوشگل بگیره تا یکی دوسال همراهش باشه مگه بده ؟(در صورت داشتن درآمد دلاری عرض میکنم)
ولی متاسفانه هرچیزی از این مرز جغرافیایی عبور میکنه حالت عجیبی میگیره
اتفاقا 300 دلار برای خارجی ها هم عطر گرونی حساب میشه
درو بر شما آقا سورنا..بنده تعدادی عطر در سال گذشته به مجموعه خودم اضافه کردم ولی قطعا با این افزایش قیمتها خیلی معقول نیست مثل قبل خرید کنم.اما اگه قصد خرید داشته باشم سعی میکنم باکیفیت و مورد علاقه خودم باشه و خرید بدون تست قبلی فعلا ممنوع.موفق باشی مرد بزرگ