بیاید عطر گلی خیلی شیک و ملو معرفی کنید بهم:(

سلام سلام امیدوارم همگی حالشون خوب باشه🎀 من جدیدا مدتی هست که وگان شدم و نمی‌دونم ربطی به این داره یا نه ولی حس بویاییم خیلی عوض شده و سلیقه ام تو عطر ها به کلی متحول شده، مثلا من همیشه ورساچه کریستال نوار رو میزدم به جز فصل گرما ولی جدیدا بوی عطرهایی مثل‌همین کریستال نوار که خیلی گرم و تند هستن و پر از ادویه و نت های مختلف سنگین هستن بهم بخورن حالم بد میشه و نمیتونم تحمل کنم:( البته هنوز الین تیری موگلر رو دوست دارم با اینکه گرمه ولی چون بوی گل میده عاشقشم ولی خب هم خیلیی گرون شده و هم خیلی زیاد بمونه اذیتم میکنه بوش از بس گرم عه در کل دنبال یه عطر گلی خنک و معتدل هستم اکلت فعلا میزنم ولی میخوام یه عطری بگیرم که خیلی خاص تر باشه و هرکسی نزده باشدش عطرایی که نتاشون بوی شکوفه های چند روز مونده به فروردین باشن و در عین این که عطرهای سبک و ملویی که بوش یه گرمایی داشته باشه که خیلی محو باشه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم ترجیحا تا رنج قیمتی ۶/۵۰۰ باشن❤️

بابک بابک
1404/01/23

درود برشما اومدم بنویسم کازاموراتی لاتوسکا که قیمت رو دیدم منصرف شدم 

زهرا زهرا
1404/01/23

سلام بانو ، نمی‌دونم پیشنهادم مقید باشه براتون یا نه چون فرمودین یه گرمایی داشته باشه ،ولی خودم کارهای گلی معتدل میپسندم و بنظرم این کارها رو تست کنید : 

Gucci Bloom #گوچی بلوم Gucci Bloom 

My Burberry Blush #باربری مای باربری بلاش My Burberry Blush 

Burberry London for Women #باربری لندن زنانه Burberry London for Women 

Miu Miu for women #میو میو زنانه Miu Miu for women 

Idylle Eau de Parfum #گرلن ایدیل ادو پرفیوم Idylle Eau de Parfum 

Weekend for Women #باربری ویکند زنانه Weekend for Women 

زهرا زهرا
1404/01/23

سلام بانو ، نمی‌دونم پیشنهادم مقید باشه براتون یا نه چون فرمودین یه گرمایی داشته باشه ،ولی خودم کارهای گلی معتدل میپسندم و بنظرم این کارها رو تست کنید : 

Gucci Bloom #گوچی بلوم Gucci Bloom 

My Burberry Blush #باربری مای باربری بلاش My Burberry Blush 

Burberry London for Women #باربری لندن زنانه Burberry London for Women 

Miu Miu for women #میو میو زنانه Miu Miu for women 

Idylle Eau de Parfum #گرلن ایدیل ادو پرفیوم Idylle Eau de Parfum 

Weekend for Women #باربری ویکند زنانه Weekend for Women 

دانیال دانیال
1404/01/23

Touch for Women #باربری تاچ زنانه Touch for Women ​​​​​​

هیدن جم😉

مهسا مهسا
1404/01/24
در پاسخ به سورنا مقدم :

این که عالیه اما قیمتش

الان نزدیک به سی میلیونه

بهار بهار
1404/01/25
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام و ادب، کارشرکتیش رو که کیفیتی خوبی داشته باشه می‌شناسید معرفی کنید؟ کدوم برند بهتر زده؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟