سلام به همه
بالاخره با بدبختی تونستم ایسه میاکه لوتوس عو پیدا کنم. 5شنبه میخوام برم بگیرم و اگه شد همونجا تست کنم. از دوستان کسی اگه تست داشته میتونه بگه بوش چطوره؟ من ذهنیتم ازش یه کار خیلی ملایم، سبک، گلی ابی و شاید یکم سبزه که با نسخه لئو فرق میکنه و اون تندی لئو رو نداره. از اقا متین جعفری عم بابت راهنماییشون ممنونم
درود رهام جان ، ارادت خواهش میکنم
لوتوس رایحه خیلی ملایم و بی آزاری داره و میتونم بگم رایحه همه پسندی دارع تقریبا ، عطر آکواتیک جذاب با پخش و موندگاری پایینیه تقریبا و میشه بدون تست هم تهیه کرد ولی حالا که خودت قصد تست کردن رو داری پس تصمیمگیری خودت مهم تره چون همیشه تست خود آدم مهم ترینه!
بهترینا برای شما
درود رهام جان ، ارادت خواهش میکنم
لوتوس رایحه خیلی ملایم و بی آزاری داره و میتونم بگم رایحه همه پسندی دارع تقریبا ، عطر آکواتیک جذاب با پخش و موندگاری پایینیه تقریبا و میشه بدون تست هم تهیه کرد ولی حالا که خودت قصد تست کردن رو داری پس تصمیمگیری خودت مهم تره چون همیشه تست خود آدم مهم ترینه!
بهترینا برای شما
درود متین جان
خب پاریس و بارسا اومدن بالا و پیام شمام همزمان بالا اومد. آره درسته کار بی آزار و ملیحیه و به نظرم برا دم دستی یا مصرف روزانه خوبه. نمیدونم اشتباه میکنم یا نه ولی انگار لوتوس عو خیلی سخت پیدا میشد بعد یهو چند تا جا گفتن داریم. از یکیشون پرسیدم لوتوسه یا لئو میفرستی گفت برا چی باید لئو بفرستم، براش توضیح دادم که 2 بار برام اشتباهی لئو فرستادن برا همین میپرسم. بهم اطمینان داد که لوتوسه ولی باز تا نرم چک کنم خیالم راحت نمیشه به خصوص که میخوام به پارتنر هدیه بدم. الان احساس میکنم همچین کار کمیابیم نیس 😁