Ali Asghar Ali Asghar
15
1404/01/27

توضیح بدونِ پرسش (fennec)

سلام دوستان عزیزم

همونجور که معلومه از عنوان اومدم راجب برند فنک صحبت کنم؛ شاید چند باری تو همین سایت عطرافشان راجبش صحبت شده باشه اما من هم خواستم یه توضیحاتی بدم شاید مفید بود برای بعضی عزیزان.

من تا الان 5 عطر رو تست کردم از این برند امروز هم دوتاش به دستم رسید.

1- deep ocean

2-harmony 

3-milan

4-rare

5-spice & saffron 

ممکنه بسیار زیاد شبیه عطر های معروف بازار باشه شایدم نه. اول از لحاظ عملکرد بگم که خیلی زیاد بالاس عطرای این برند، خودتون تست کنید متوجه میشید دقیقا چی میگم، قیمت ها بسیار عالی و کیفیت هم خوب.

تو این اوضاع اقتصادی بد که من قیمت عطر هارو دیدم یه لحظه فر خوردم انقدر گرون شدن! اما این برند قیمتاش خیلی خوبن. 

سایت عطر افشان عطر هاشو اضافه نکرده وگرنه نظرمو کامل برای هر عطر مینوشتم اما اینجا طولانی میشه،

از این 5 عطر کار هایی که به ترتیب به نظرم ارزش تست و حتی خرید دارن: rare--->harmony--->deep ocean  

Milan رو که اصلا نخرید افتضاحه و غیر قابل تحمل. امیدوارم کمکی به شما عزیزان کرده باشم دوس داشتم که نظر خودمو بنویسم.

شما هم اگر نظری دارین حتما بنویسید

میسک لدر بد بود

دیپ‌اوشن عالی بود

متین متین
1404/01/27

درود

پخش و موندگاری بسیار بالا ، برای من به شخصه سردرد آور و اذیت کننده ، عدم شفافیت و کیفیت رایحه مد نظر که البته به دلیل پخش و موندگاری بالاشونه...

به شخصه عطرای با پخش و موندگاری زیاد دوس ندارم حالا حتی میخواد برند های نامی مثل اینترلود مثلا آمواج ها یا غیره باشه ، تحمل عطرای عودی ، سنگین ، دودی ، چرمی ،انیمالیک و... برای من غیر قابل تحمل و اذیت کننده هستش...

اگر شخصی مثل منه این برند به کارش نمیاد...اما اگه فقط به پخش و موندگاری اهمیت میدین با رعایت حریم شخصی دیگران و اذیت نکردن هم‌دیگه به اندازه استفاده کنید و لذت ببرید از رایحه خوب بعضی کار‌هاش که اونم سلیقه هستش...(البته این حرفم کلی هستش و فقط مختص این برند نیست...)

موفق باشید

Ali Asghar Ali Asghar
1404/01/27
در پاسخ به حسین الن دلن :

میسک لدر بد بود

دیپ‌اوشن عالی بود

میسک رو تست نکردم ولی دیپ اوشن واقعا خوب و خاص بود

Ali Asghar Ali Asghar
1404/01/27
در پاسخ به متین :

درود

پخش و موندگاری بسیار بالا ، برای من به شخصه سردرد آور و اذیت کننده ، عدم شفافیت و کیفیت رایحه مد نظر که البته به دلیل پخش و موندگاری بالاشونه...

به شخصه عطرای با پخش و موندگاری زیاد دوس ندارم حالا حتی میخواد برند های نامی مثل اینترلود مثلا آمواج ها یا غیره باشه ، تحمل عطرای عودی ، سنگین ، دودی ، چرمی ،انیمالیک و... برای من غیر قابل تحمل و اذیت کننده هستش...

اگر شخصی مثل منه این برند به کارش نمیاد...اما اگه فقط به پخش و موندگاری اهمیت میدین با رعایت حریم شخصی دیگران و اذیت نکردن هم‌دیگه به اندازه استفاده کنید و لذت ببرید از رایحه خوب بعضی کار‌هاش که اونم سلیقه هستش...(البته این حرفم کلی هستش و فقط مختص این برند نیست...)

موفق باشید

بله عزیز اکثر افراد اینجوری هستیم، خودم هم یه عملکرد مناسب برام کافیه، چون برای کسانی که اطلاعات نداشتن میخواستم دقیق تر توضیح بدم این مورد رو هم اضافه کردم. مهم تر از همه رایحه هستش وگرنه دوتا از عطراش که تست کردم واقعا خوشایند نیستن.من به خاطر غریبه بودن اسمش و اینکه کسی ازشون تعریف نمیکنه اشتیاق دارم به تستشون

در کل تشکر از نظرتون عزیز

میسک لدر کپی مگاماره اس با موندگاری یک روز روی پوست و به هفته رو لباس حتی در صورت شستشو لباس🥴

فروهر فروهر
1404/01/28

سلام 

پچولی شو دارم فوق‌العاده س  

سلام

من 8 کار از برند فنک رو دکانت تهیه کردم، هنوز فرصت نشده همه رو با حوصله تست کنم. انشالله همه تست شد با تصویر نظر خودمو ارسال میکنم. اینجا خلاصه فقط میگم.

1- دیپ اوشن:(یونی) خوشبو و خاص با پخش و ماندگاری خیلی بالا (بعد از دکانت 5 میل مجدد دکانت 10 میل و در نهایت یه باتل تهیه کردم)

2- بلوم: (بانوان) بسیار خوشبو و پخش و ماندگاری مثل دیپ اوشن شاید هم بیشتر (اینم تهیه دکانت 3 میل سپس 10 میل و در نهایت یک باتل تهیه کردم)

3- هارمونی: (مردانه بیشتر) پخش و ماندگاری خیلی بالا 

4- سیلیسیانو : (یونی بیشتر سمت مردانه) پخش و ماندگاری از سه کار بالا ضعیفتر هست.

5- میسک توباکو پارفوم: (یونی بیشتر مردانه) از نظر من بوی خیلی خاصی نیست و مثل خیلی از کارهای شیپغ و چرمی و تنباکویی هست. اما تند و زننده نیست. فکر میکنم اکثرا خوششون بیاد. پخش و ماندگاری اصلا مثل سه کار اول نبود.
6- رِیر (رار): هنوز فرصت نکردم تست کنم

7- سیتروس لدر : هنوز فرصت نکردم تست کنم

8- فرست دیت: هنوز فرصت نکردم تست کنم

سلام

من چند دکانت گرفتم از این برند به صورت کلی بخوام بگم از نظر رایحه و کیفیت و شفافیت رایحه چندان جالب توجه نیس فقط بعضی از کارهاش پخش و ماندگاری زیاد داره که دوستان اشاره کردن که از نظر من رایحه اولویت داره تا پخش و ماندگاری

اینم اضافه کنم که نام گذاری عطرها و باتل های یکسان نشان از غیرحرفه ای بودن برند داره چون ربطی به رایحه ندارن مثلا میسک لدر اصلا چرم نداره یا دیپ اوشن اصلا دریایی یا اکواتیک نیس

[EDITED] 1404/01/28 14:05
Ali Asghar Ali Asghar
1404/01/28
در پاسخ به نیلوفر فرزان :

میسک لدر کپی مگاماره اس با موندگاری یک روز روی پوست و به هفته رو لباس حتی در صورت شستشو لباس🥴

آره گفته بودن مثل مگاماره‌س البته که هیچ یک رو تست نکردم (میسک لدر رو هم به دلیل شبیه بودن به مگاماره) و آرع واقعا خیلی زیادی ماندگاری دارن کاراش

Ali Asghar Ali Asghar
1404/01/28
در پاسخ به فروهر :

سلام 

پچولی شو دارم فوق‌العاده س  

شنیده بودم شبیه کراش آن می هستش، ایشالله اگه تست کردم کاراشو این کار هم در نظر میگیرم، اگه میتونید یه توضیحی بدید راجبش

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟