𝒜𝓎𝓁𝒾 𝒜𝓎𝓁𝒾
12
1404/01/29

عطر زنانه غیرشیرین

دوستان و اساتید گرامی

از اونجایی که بیشتر عطرهای زنانه‌ای که داشتیم، تست کردیم و یا راجع‌بهشون اطلاعات کسب می‌کنیم، دارای آکوردهای شیرین و یا خوراکی هستن؛ و از طرفی چون اخیراً شیرینی عطرها منو کمی دلزده کرده؛ ممنون می‌شم تجربه‌های ارزشمندتون (خانم‌ها و آقایان) رو درمورد عطرهای "زنانه" (نه یونی‌س.ک.س) "غیرشیرین" چه مثبت و چه منفی به اشتراک بذارید

با سپاس فراوان💐

[EDITED] 1404/01/29 23:38

خیلی خیلی ممنونم جناب آقای علی گرامی🌺

آرامیس آرامیس
1404/01/31

Halloween Blue Drop #جسوس دل پوزو هالووین بلو دراپ (جیزز دل پوزو هالوین بلودراپ) Halloween Blue Drop 

Light Blue Eau Intense #دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense 

Carat #کارتیر کارات Carat 

A Girl In Capri #لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri 

Eclat d'Arpege for Women #لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women 

Cheap & Chic I Love Love #موچینو چیپ اند شیک آی لاو لاو Cheap & Chic I Love Love 

دوست عزیز این عطرها شیرینی مشهودی ندارن اکلت مرکبانی گیاهی گلی هست و  کارات کاملا گلی اما فاقد شیرینی یا ترشی کلا طعم نداره ، بقیه عطرهای این لیست هم قالبا مرکباتی هستن

تمام این لیست غیر از کارات عطرهای مورد علاقه خودمه که برا تابستون و بهار  استفاده میکنم

در پاسخ به آرامیس :

Halloween Blue Drop #جسوس دل پوزو هالووین بلو دراپ (جیزز دل پوزو هالوین بلودراپ) Halloween Blue Drop 

Light Blue Eau Intense #دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense 

Carat #کارتیر کارات Carat 

A Girl In Capri #لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri 

Eclat d'Arpege for Women #لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women 

Cheap & Chic I Love Love #موچینو چیپ اند شیک آی لاو لاو Cheap & Chic I Love Love 

دوست عزیز این عطرها شیرینی مشهودی ندارن اکلت مرکبانی گیاهی گلی هست و  کارات کاملا گلی اما فاقد شیرینی یا ترشی کلا طعم نداره ، بقیه عطرهای این لیست هم قالبا مرکباتی هستن

تمام این لیست غیر از کارات عطرهای مورد علاقه خودمه که برا تابستون و بهار  استفاده میکنم

بیکران سپاسگزارم آرامیس عزیزم🌿🌼🌿

دانیال دانیال
1404/01/31

یه کار تقریبا متفاوت، گم نام و خلاقانه... 

A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche #ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche 

در پاسخ به دانیال :

یه کار تقریبا متفاوت، گم نام و خلاقانه... 

A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche #ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche 

بسیار متشکرم جناب آقای دانیال🌺🌿

عطر اگنر کارا میا رو هم در نظر داشته باشید ، در عین ظرافتی که داره تقریبا هیچ نت شیرینی هم نداره 

Cara Mia #اگنر کارا میا ( ایگنر ) Cara Mia 

در پاسخ به محسن جمالیان :

عطر اگنر کارا میا رو هم در نظر داشته باشید ، در عین ظرافتی که داره تقریبا هیچ نت شیرینی هم نداره 

Cara Mia #اگنر کارا میا ( ایگنر ) Cara Mia 

خیلی خیلی ممنونم جناب آقای جمالیان🪷

بی‌کران متشكرم مليكا جان عزيز❤️

اتفاقاً دو تا عطر Womanity Mugler و Versense Versace رو دارم و هر دو تا عطر واقعاً خوشبو و دلنشين هستن، (از خانم فيضى مهربان هم ممنونم بابت راهنمايى‌هاشون كه باعث شدن Womanity Mugler رو تجربه كنم)، فقط چون اين اواخر آكورد انيماليک مربوط به خاويار Womanity Mugler برای شامه من كمی پررنگ‌تر از قبل شده، تصمیم گرفتم مدتی ازش استفاده نکنم💔؛ Versense Versace هم كه به معنای واقعی حال خوب كن و فرشينگ هست🧊🍋‍🟩💚

دو تا عطر ديگه‌اى رو هم كه فرموديد سعى می‌کنم حتماً حتماً تست داشته باشم...

باز هم ازتون بسيار سپاسگزارم بانوى مهربان❤️

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟