دوستان و اساتید گرامی
از اونجایی که بیشتر عطرهای زنانهای که داشتیم، تست کردیم و یا راجعبهشون اطلاعات کسب میکنیم، دارای آکوردهای شیرین و یا خوراکی هستن؛ و از طرفی چون اخیراً شیرینی عطرها منو کمی دلزده کرده؛ ممنون میشم تجربههای ارزشمندتون (خانمها و آقایان) رو درمورد عطرهای "زنانه" (نه یونیس.ک.س) "غیرشیرین" چه مثبت و چه منفی به اشتراک بذارید
با سپاس فراوان💐
درود دوست گرامی
موارد زیر رو تست بفرمایید
#کلوهه نومد ادو تویلت Nomade Eau de Toilette
درود دوست گرامی
موارد زیر رو تست بفرمایید
#کلوهه نومد ادو تویلت Nomade Eau de Toilette
خیلی خیلی ممنونم جناب آقای علی گرامی🌺
#جسوس دل پوزو هالووین بلو دراپ (جیزز دل پوزو هالوین بلودراپ) Halloween Blue Drop
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
#موچینو چیپ اند شیک آی لاو لاو Cheap & Chic I Love Love
دوست عزیز این عطرها شیرینی مشهودی ندارن اکلت مرکبانی گیاهی گلی هست و کارات کاملا گلی اما فاقد شیرینی یا ترشی کلا طعم نداره ، بقیه عطرهای این لیست هم قالبا مرکباتی هستن
تمام این لیست غیر از کارات عطرهای مورد علاقه خودمه که برا تابستون و بهار استفاده میکنم
#جسوس دل پوزو هالووین بلو دراپ (جیزز دل پوزو هالوین بلودراپ) Halloween Blue Drop
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
#موچینو چیپ اند شیک آی لاو لاو Cheap & Chic I Love Love
دوست عزیز این عطرها شیرینی مشهودی ندارن اکلت مرکبانی گیاهی گلی هست و کارات کاملا گلی اما فاقد شیرینی یا ترشی کلا طعم نداره ، بقیه عطرهای این لیست هم قالبا مرکباتی هستن
تمام این لیست غیر از کارات عطرهای مورد علاقه خودمه که برا تابستون و بهار استفاده میکنم
بیکران سپاسگزارم آرامیس عزیزم🌿🌼🌿
یه کار تقریبا متفاوت، گم نام و خلاقانه...
#ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche
یه کار تقریبا متفاوت، گم نام و خلاقانه...
#ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche
بسیار متشکرم جناب آقای دانیال🌺🌿
عطر اگنر کارا میا رو هم در نظر داشته باشید ، در عین ظرافتی که داره تقریبا هیچ نت شیرینی هم نداره
عطر اگنر کارا میا رو هم در نظر داشته باشید ، در عین ظرافتی که داره تقریبا هیچ نت شیرینی هم نداره
خیلی خیلی ممنونم جناب آقای جمالیان🪷
بیکران متشكرم مليكا جان عزيز❤️
اتفاقاً دو تا عطر Womanity Mugler و Versense Versace رو دارم و هر دو تا عطر واقعاً خوشبو و دلنشين هستن، (از خانم فيضى مهربان هم ممنونم بابت راهنمايىهاشون كه باعث شدن Womanity Mugler رو تجربه كنم)، فقط چون اين اواخر آكورد انيماليک مربوط به خاويار Womanity Mugler برای شامه من كمی پررنگتر از قبل شده، تصمیم گرفتم مدتی ازش استفاده نکنم💔؛ Versense Versace هم كه به معنای واقعی حال خوب كن و فرشينگ هست🧊🍋🟩💚
دو تا عطر ديگهاى رو هم كه فرموديد سعى میکنم حتماً حتماً تست داشته باشم...
باز هم ازتون بسيار سپاسگزارم بانوى مهربان❤️