درود خدمت تمامی بزرگواران
دنبال عطری میگردم با بوی قالب قهوه یا نسکافه و اینطور روایح ولی وضوح رایحه قهوه برام مهمه (حتی مثلا آیس کارامل ماکیاتو یا موکا) کلا عطرای کافی طور
عطرای خمره قهوه یا هاووین ایکس و... هم چیزی که من میخوام نیست ، خواستم بدونم شما دوستان گزینه ای میشناسید ؟
سپاسگزارم از توجه شما عزیزان
بله... بنظرم تو برند فرنچ اونیو ایریش کافی از همشون مناسبتر و جذاب تره با اختلاف... ضرر نداره دو میل بگیری تست کنی
آخه دو میل نداره جایی فقط ۵ میل ۱۰ میل میده ، حالا ۵ میل احتمالا بگیرم آینده برای تست ضرر نداره ، ممنون عزیز
آخه دو میل نداره جایی فقط ۵ میل ۱۰ میل میده ، حالا ۵ میل احتمالا بگیرم آینده برای تست ضرر نداره ، ممنون عزیز
من از همون سایتی که گفتید چند دکانت پنج میل از کارای اماراتی گرفتم تا تست کنم .
از این سری کارای کافی کالکشن هم گفتم یکی رو تست کنم که ایریش کافی رو گرفتم .
عطر خوشبویی مناسب هوای خنک هست من تحلیل نت ها رو بلد نیستم ولی فضاش شبیه انجلز شر هست که اونم قبلا تست کرده بودم .
یه عطر مناسب جنتلمن ها به عنوان یه خانم از شنیدن این بو از سمت یه آقا خوشم میاد .
ولی خب اگه منظورتون از بوی قهوه بوی قهوه تازه اسیاب شده و یا بدی کافی شاپ هاست من خیلی بوی قهوه رو واضح حس نکردم.
در ضمن به نظرم پخش بوش ضعیف هست ولی ماندگاری روی لباس خوب بود
سپاس سورنا جان
درود خدمت شما ، سپاسگزارم
من از همون سایتی که گفتید چند دکانت پنج میل از کارای اماراتی گرفتم تا تست کنم .
از این سری کارای کافی کالکشن هم گفتم یکی رو تست کنم که ایریش کافی رو گرفتم .
عطر خوشبویی مناسب هوای خنک هست من تحلیل نت ها رو بلد نیستم ولی فضاش شبیه انجلز شر هست که اونم قبلا تست کرده بودم .
یه عطر مناسب جنتلمن ها به عنوان یه خانم از شنیدن این بو از سمت یه آقا خوشم میاد .
ولی خب اگه منظورتون از بوی قهوه بوی قهوه تازه اسیاب شده و یا بدی کافی شاپ هاست من خیلی بوی قهوه رو واضح حس نکردم.
در ضمن به نظرم پخش بوش ضعیف هست ولی ماندگاری روی لباس خوب بود
سپاس از شما
بله اگه قسمت باشه آینده که هوا سرد شد تست میکنم البته چون علاقه زیادی به اون سبک رایحه ندارم شاید سمتشون نرم ... به این نتیجه رسیدم هنوز نتونستن اون رایحه که مد نظرمه رو بسازن و شاید آینده اگه عمری باشه با یه عطر ساز صحبت کنم که بتونن برام اون رایحه رو شخصی سازی کنن و دقیق نوت به نوت چیزایی که مد نظرمه ساخته شه...