باسلام...کاربری به نام علیرضا @lirez@که ریش هم داره، توی این سایت نظرات مفیدی درباره عطرها داده است.لذا، باتوجه به تجربه ی باهاشون در خرید عطر و استفاده ازش، فقط و فقط برای راهنمایی ، خواستم شماره یا آدرس پیج را برای گفت و گو بگیرم و به من کمک کنه...خیلی عطرباز هست...تشکر.
درود
دوست عزیز درسته پاسخ شما رو باید مدیر محترم سایت بررسی کنن...
اما اگر قوانین سایت رو مطالعه کرده باشید و آشنا باشید..آگاه هستید که در سایت عطرافشان کاربران از حقوق خاصی بهره میبرن و شما با این کار حقوق رو تاحدی زیر پا گذاشتید...
شما به هیچ عنوان نمیتونید شماره تلفن..آیدی چند تلگرام و هر شبکه اجتماعی دیگری رو از کاربری تقاضا کنید...
بازهم از شما و مدیرِ سایت عطرافشان عضرخواهی میطلبم بابتِ پاسخ دادن به جای ایشان...
چون که سوال شما باید از طرف مدیریت لحاظ بشه...
ممنون...
درود
دوست عزیز درسته پاسخ شما رو باید مدیر محترم سایت بررسی کنن...
اما اگر قوانین سایت رو مطالعه کرده باشید و آشنا باشید..آگاه هستید که در سایت عطرافشان کاربران از حقوق خاصی بهره میبرن و شما با این کار حقوق رو تاحدی زیر پا گذاشتید...
شما به هیچ عنوان نمیتونید شماره تلفن..آیدی چند تلگرام و هر شبکه اجتماعی دیگری رو از کاربری تقاضا کنید...
بازهم از شما و مدیرِ سایت عطرافشان عضرخواهی میطلبم بابتِ پاسخ دادن به جای ایشان...
چون که سوال شما باید از طرف مدیریت لحاظ بشه...
ممنون...
راهنمایی کردن که دیگه جزو قانون شکنی نیست..بچه ها، چرا اینجا نظر ميدند.. جهت کمک و راهنمایی به افراد کم بضاعت مث ما، (شاید یه عطر رو به زور بتونه بخره )..من که نمیخوام از یه نفر سواستفاده کنم..مدیریت سایت خودشون در جریان اند.
راهنمایی کردن که دیگه جزو قانون شکنی نیست..بچه ها، چرا اینجا نظر ميدند.. جهت کمک و راهنمایی به افراد کم بضاعت مث ما، (شاید یه عطر رو به زور بتونه بخره )..من که نمیخوام از یه نفر سواستفاده کنم..مدیریت سایت خودشون در جریان اند.
قربان شما گفته های بنده رو اشتباه برداشت کردید...
مقصود من از گفته هام این بود که شما توی یک سایت نمیتونید شماره تلفن یا هر چیز شخصی و خصوصی یک کاربر رو از خود شخص یا حالا مدیر سایت درخواست کنید...شاید اون فرد از پخش شدنِ شماره یا هر اطلاعات شخصی خودش در سایت ناراحت بشه و رضایت نداشته باشه...
ضمناً من حرفی از سواستفاده کردن نزدم و شما درست صحبت های من رو درک نکردید...
قربان شما گفته های بنده رو اشتباه برداشت کردید...
مقصود من از گفته هام این بود که شما توی یک سایت نمیتونید شماره تلفن یا هر چیز شخصی و خصوصی یک کاربر رو از خود شخص یا حالا مدیر سایت درخواست کنید...شاید اون فرد از پخش شدنِ شماره یا هر اطلاعات شخصی خودش در سایت ناراحت بشه و رضایت نداشته باشه...
ضمناً من حرفی از سواستفاده کردن نزدم و شما درست صحبت های من رو درک نکردید...
خواهش می کنم.بله.متوجه ی منظورتون شدم.