بهار بهار
6
1404/02/09

اسپری نشدن عطر

سلام دوستان عزیز. من تعدادی دکانت ۱۰ میل تهیه کردم به صورت خرید آنلاین، که متاسفانه اسپری نمیشن. شیشه‌ای شفاف هستن و قسمت اسپریشون سفید و پلاستیکی هست. راهی هست برای درست کردنشون؟ یا ممکنه حالت قفل داشته باشند؟

متین متین
1404/02/09

درود 

همه‌‌شون اسپری نمیشن ؟ وقتی اسپری میکنید از بغل مایع عطر میزنه بیرون یا خیر؟ شیلنگش چسبیده به کف شیشه یا خیر ، اگه چسبیده یا خم شده با فاصله کمی قیچی کنید دوباره تست کنید اگه هیچکدوم از این ها پس :

احتمالا اسپری عطر ها خرابه ، شما یه شیشه دکانت سالم از بیرون بگیر و جا به جا کن تست کن ... 

Telecaster Telecaster
1404/02/09

درود

کلاً اسپری این دکانت ها مشکل دارن و نرم نیستن...

اگر سعی کنید چندبار اسپری کنید احتمالاً درست بشه...

تا آخر اسپری رو فشار بدید تا مایع عطر کامل خارج بشه...

Pooria Pooria
1404/02/10

این شیشه ها همگی این مشکل رو دارن. مخصوصا ۱۰ میل ها که استوانه ای هستن. فروشنده‌ها همه دزد شدن و بی وجدان.

بهار بهار
1404/02/10
در پاسخ به متین :

درود 

همه‌‌شون اسپری نمیشن ؟ وقتی اسپری میکنید از بغل مایع عطر میزنه بیرون یا خیر؟ شیلنگش چسبیده به کف شیشه یا خیر ، اگه چسبیده یا خم شده با فاصله کمی قیچی کنید دوباره تست کنید اگه هیچکدوم از این ها پس :

احتمالا اسپری عطر ها خرابه ، شما یه شیشه دکانت سالم از بیرون بگیر و جا به جا کن تست کن ... 

سلام، خیلی ممنونم بله همه‌شون متاسفانه، یکی‌شون نشتی داره. حتما امتحان می‌کنم خیلی ممنونم از راهنمایی‌تون

بهار بهار
1404/02/10
در پاسخ به Telecaster :

درود

کلاً اسپری این دکانت ها مشکل دارن و نرم نیستن...

اگر سعی کنید چندبار اسپری کنید احتمالاً درست بشه...

تا آخر اسپری رو فشار بدید تا مایع عطر کامل خارج بشه...

سپاسگزارم از راهنمایی‌تون

بهار بهار
1404/02/10
در پاسخ به Pooria :

این شیشه ها همگی این مشکل رو دارن. مخصوصا ۱۰ میل ها که استوانه ای هستن. فروشنده‌ها همه دزد شدن و بی وجدان.

بله استوانه‌ای هستن‌. خیلی ممنونم از نظر و راهنمایی‌تون

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟