سلام دوستان عزیز. من تعدادی دکانت ۱۰ میل تهیه کردم به صورت خرید آنلاین، که متاسفانه اسپری نمیشن. شیشهای شفاف هستن و قسمت اسپریشون سفید و پلاستیکی هست. راهی هست برای درست کردنشون؟ یا ممکنه حالت قفل داشته باشند؟
درود
همهشون اسپری نمیشن ؟ وقتی اسپری میکنید از بغل مایع عطر میزنه بیرون یا خیر؟ شیلنگش چسبیده به کف شیشه یا خیر ، اگه چسبیده یا خم شده با فاصله کمی قیچی کنید دوباره تست کنید اگه هیچکدوم از این ها پس :
احتمالا اسپری عطر ها خرابه ، شما یه شیشه دکانت سالم از بیرون بگیر و جا به جا کن تست کن ...
درود
کلاً اسپری این دکانت ها مشکل دارن و نرم نیستن...
اگر سعی کنید چندبار اسپری کنید احتمالاً درست بشه...
تا آخر اسپری رو فشار بدید تا مایع عطر کامل خارج بشه...
این شیشه ها همگی این مشکل رو دارن. مخصوصا ۱۰ میل ها که استوانه ای هستن. فروشندهها همه دزد شدن و بی وجدان.
درود
همهشون اسپری نمیشن ؟ وقتی اسپری میکنید از بغل مایع عطر میزنه بیرون یا خیر؟ شیلنگش چسبیده به کف شیشه یا خیر ، اگه چسبیده یا خم شده با فاصله کمی قیچی کنید دوباره تست کنید اگه هیچکدوم از این ها پس :
احتمالا اسپری عطر ها خرابه ، شما یه شیشه دکانت سالم از بیرون بگیر و جا به جا کن تست کن ...
سلام، خیلی ممنونم بله همهشون متاسفانه، یکیشون نشتی داره. حتما امتحان میکنم خیلی ممنونم از راهنماییتون
درود
کلاً اسپری این دکانت ها مشکل دارن و نرم نیستن...
اگر سعی کنید چندبار اسپری کنید احتمالاً درست بشه...
تا آخر اسپری رو فشار بدید تا مایع عطر کامل خارج بشه...
سپاسگزارم از راهنماییتون
این شیشه ها همگی این مشکل رو دارن. مخصوصا ۱۰ میل ها که استوانه ای هستن. فروشندهها همه دزد شدن و بی وجدان.
بله استوانهای هستن. خیلی ممنونم از نظر و راهنماییتون