سلام عطری چوبی و دودی خوب شبیه بلک افغان
سلام.
#کارنر بارسلونا کوئیرز Cuirs این از نظر من بهترین انتخاب هست. عطر نیش با قیمت و کیفیت مناسب و شبیه ترین عطر به بلک افغان
#سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati این هم خیلی شبیه هست و پخش و ماندگاری عالی داره اما چندان چوبی نیست.
لارنت مازون بلک عود هم شباهت زیادی داره اما قیمتش بالا هست و بیشتر انیمالیک هست و چرمی
#له لیکویید ایمجینر فورتیس Fortis این عطر شباهت کمی داره و برخلاف اینکه خیلیها پیشنهاد میکنند به عنوان جایگزین بلک افغان، از نظر من شباهت خیلی کمی داره. بیشتر انیمالیک هست و ترش
با فاصله رایحه ای بیشتر، عطرهای زیر هم تقریبا در همون فضا هستند و اگر به بلک افغان علاقه دارید ممکنه از این عطرها هم خوشتون بیاد:
#اورتو پاریسی بوکانرا Boccanera بیشتر شکلاتی هست
#اورتو پاریسی ترونی Terroni کمی شیرین و لواشکی و تنباکویی و صمغی
#فنت ایمپریال مون Imperial Moon زیادی سینتتیک هست اما ارزون
#رالف لورن پولو سوپریم کاشمر Polo Supreme Cashmere این هم شباهتهایی داره اما نه زیاد.
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
#آنجل شلیسر هوم اورینتال ادیشن Angel Schlesser Homme Oriental Edition این هم در درای داون شباهتهایی داره
#رابرت پیگه بویس نویر Bois Noir چندان شبیه نیست اما حدس میزنم این رو هم خوشتون بیاد
و از گزینه های خیلی ارزون هم میتونید سلطان العود از الرهاب، کوبا بلک (عطر 30 میل با قیمت حدود 50 هزار تومان)، امیرالعود از الطافه (نسخه غیر اینتنس) رو تست کنید.
و همینطور از بین گزینه های ارزون از برندهای عربی (چون عطرهای عودی در تخصص عربها هست) اینها هم شبیه بلک افغان هستند:
Oudy Al-Rehab
Black Oudh Al Haramain
Sultan Al Oud Al-Rehab
Rumz Al Rasasi 9453 Pour Lui Rasasi
درود
به مواردی که دوستان ذکر کردند این رو هم اضافه میکنم
#گوچی اینتنس عود Intense Oud یک کار بسیار خوش ساخت و خوش رایحه و دوست داشتنی.