عطرامضا

سلام دوستان من عطرای مختلفیو تست کردم اما هنوز عطریو پیدا نکردم ک واقعا منو جذب کنه.پیشنهادتون چیه؟من از بوی گلاب و رز تو عطر متنفرم و واقعا  ادم سختگیریم و بازخورد عطر برام مهمه.پیشنهادتون چیه؟

متین متین
1404/02/09

درود

هیچوقت تو دنیای روایح به این حقیقت نمیرسید خانم ، بنده سال هاست همه جور عطر تست کردم اما هنوز که هنوزه حس میکنم اون چیزی که میخوام رو پیدا نکردم :) شاید یه حسه ، ولی برای شما :

آرماف یام یام

چنس او تندر (اگه پخش و موندگاری بسیار بالا میخواید عطر مودون تاکرون که ع..ط..ر..ا..م..ی..ن موجود کرده به تازگی)

چنس او فرش

لیبر اینتنس

یارا کندی یا سفید

بدیع العود نوبل راش یا سفید

آرماف اودیسی کندی اسپشیال ادیشن یا اودیسی فمه وایت ادیشن

برای خود من، تا به این لحظه، هر عطری رو که تست کردم، هیچ کدوم، عطرهای کالکشن Chance Eau Tendre Chanel و عطرهای کالکشن Manifesto Yves Saint Laurent نشده...❤️ پیشنهاد می‌کنم تستشون بفرمایید

البته Womanity Mugler هم عطر بسیار بسیار خاص و دوستداشتنی‌ای هست، ولی جدیداً آکورد انیمالیک مربوط به خاویارش برای شامه من پررنگ‌تر از قبل شده و کمی باعث تهوع می‌شه...💔😔 اگه امکانش باشه، این عطر رو هم تست داشته باشید

امیدوارم گمشده‌تون رو پیدا کنید🕊🤍

melika melika
1404/02/10

Gran Ballo #زرجوف گرن بالو Gran Ballo 

به جهتی که همه پسنده ممکنه افراد بیشتری ازش استفاده کنن 

ولی دوتای بعدیو کمتر دیدم کسی استفاده کنه 

Versense #ورساچه ورسنس Versense 

Bonjour Senorita #توس بونجور سنوریتا Bonjour Senorita 

Baby reXa Baby reXa
1404/02/11

به نظرم درباره رایحه یا بویی که دوست دارین تحقیق کنید و یه عطر با اون رایحه رو بگیرید 

مثلا خود من بوی که اول عید میاد و گل میخریو اون حال و هوا و بو رو خیلی دوست دارم درسته که عطری نیست که دقیق بشه همون بو رو بده ولی ولنتینو دونا بورن این روما منو یاد اون حال و هوا میندازه و دوستش دارم 

و شما هم که خاص پسندید به نظرم تستش کنید بوی گلی داره اما بوی گلاب و رز نمیده یاس داره و اذیت نمیکنه

به نظرم اگه بیشتر درمورد بو یا رایحه موردعلاقتون توضیح میدادید راحت تر میشد که عطری متناسب با سلیقتون پیدا کرد

در پاسخ به Baby reXa :

به نظرم درباره رایحه یا بویی که دوست دارین تحقیق کنید و یه عطر با اون رایحه رو بگیرید 

مثلا خود من بوی که اول عید میاد و گل میخریو اون حال و هوا و بو رو خیلی دوست دارم درسته که عطری نیست که دقیق بشه همون بو رو بده ولی ولنتینو دونا بورن این روما منو یاد اون حال و هوا میندازه و دوستش دارم 

و شما هم که خاص پسندید به نظرم تستش کنید بوی گلی داره اما بوی گلاب و رز نمیده یاس داره و اذیت نمیکنه

به نظرم اگه بیشتر درمورد بو یا رایحه موردعلاقتون توضیح میدادید راحت تر میشد که عطری متناسب با سلیقتون پیدا کرد

روایح شیرینو ملایم و گلی میوه ای رو دوس دارم

زرجوف لیرا رو اصلا نمیپسندم با اینک نت وانیلو تو عطر دوس دارم ولی لیرا بنظرم بیش اندازه شیرینیش آزاردهندس.

روایح تند و ادویه ای هم حالمو بد میکنه

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟