سلام دوستان من عطرای مختلفیو تست کردم اما هنوز عطریو پیدا نکردم ک واقعا منو جذب کنه.پیشنهادتون چیه؟من از بوی گلاب و رز تو عطر متنفرم و واقعا ادم سختگیریم و بازخورد عطر برام مهمه.پیشنهادتون چیه؟
برای خود من، تا به این لحظه، هر عطری رو که تست کردم، هیچ کدوم، عطرهای کالکشن Chance Eau Tendre Chanel و عطرهای کالکشن Manifesto Yves Saint Laurent نشده...❤️ پیشنهاد میکنم تستشون بفرمایید
البته Womanity Mugler هم عطر بسیار بسیار خاص و دوستداشتنیای هست، ولی جدیداً آکورد انیمالیک مربوط به خاویارش برای شامه من پررنگتر از قبل شده و کمی باعث تهوع میشه...💔😔 اگه امکانش باشه، این عطر رو هم تست داشته باشید
امیدوارم گمشدهتون رو پیدا کنید🕊🤍
ممنونم عزیزم
درود
هیچوقت تو دنیای روایح به این حقیقت نمیرسید خانم ، بنده سال هاست همه جور عطر تست کردم اما هنوز که هنوزه حس میکنم اون چیزی که میخوام رو پیدا نکردم :) شاید یه حسه ، ولی برای شما :
آرماف یام یام
چنس او تندر (اگه پخش و موندگاری بسیار بالا میخواید عطر مودون تاکرون که ع..ط..ر..ا..م..ی..ن موجود کرده به تازگی)
چنس او فرش
لیبر اینتنس
یارا کندی یا سفید
بدیع العود نوبل راش یا سفید
آرماف اودیسی کندی اسپشیال ادیشن یا اودیسی فمه وایت ادیشن
درسته خودمم ی مشکلی ک دارم اینه زود ی رایحه خستم میکنه اولش انقد شیفته ی عطر میشم ک میگم بالاخره پیداش کردم اونی ک میخواستمه اما بعد چن روز همون عطر برام جذابیت نداره
ممنونم🙏حتما تستش میکنم
به جهتی که همه پسنده ممکنه افراد بیشتری ازش استفاده کنن
ولی دوتای بعدیو کمتر دیدم کسی استفاده کنه
ممنون عزیزم گرن بالو رو دوس داشتم ولی دوتای دیگ رو تست نکردم حتما تستشون میکنم❤️👌
یکم راجبش توضیح میدیدچ آکوردایی داره؟
قبلا تستش داشتم خوشبو بود ولی اونقد جذبم نکرد ک تبدیل ب عطر امضام بشه
این سه تا عطر به نظرم خاص و قشنگن
البته که من عطرهای زیادی تست نداشتم
#بای کیلیان بامبو هارمونی Bamboo Harmony
#بای کیلیان مونلایت این هاون Moonlight in Heaven
ممنون از وقتی ک گذاشتین عزیزم🙏❤️
درسته خودمم ی مشکلی ک دارم اینه زود ی رایحه خستم میکنه اولش انقد شیفته ی عطر میشم ک میگم بالاخره پیداش کردم اونی ک میخواستمه اما بعد چن روز همون عطر برام جذابیت نداره
دقیقا درسته ، منم همینطورم تقریبا به همین خاطر همش از دکانت استفاده میکنم و عطرای مختلف تست میکنم ، اما فعلا به خودم قول دادم یه مدت خرید نکنم عطر و هرچی که دارم استفاده کنم ، آینده ایشالا دوباره ادامه میدم راهو :)
پس فکر کنم این عطر ها مناسب باشن
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#ورساچه پور فمه دیلن تورکویز Versace Pour Femme Dylan Turquoise
#ورساچه پور فمه دیلن بلو Versace Pour Femme Dylan Blue
#والنتینو دونا آکوا Valentino Donna Acqua
#والنتینو دونا بورن این روما کورال فانتزی Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy
#ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
#کالوین کلین ایفوریا زنانه (سی کی یوفوریا زن) Euphoria for Women
#جسوس دل پوزو هالووین بلو دراپ (جیزز دل پوزو هالوین بلودراپ) Halloween Blue Drop
#جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women
خودم تست داشتم همشون توی سبک بوی گلی میوه ای شیرین عالین واقعا و هیچکدومشونم سردرد آور نیستن حتما تست کنید به نظرم
این سه تا عطر به نظرم خاص و قشنگن
البته که من عطرهای زیادی تست نداشتم
#بای کیلیان بامبو هارمونی Bamboo Harmony
#بای کیلیان مونلایت این هاون Moonlight in Heaven