عطرامضا

سلام دوستان من عطرای مختلفیو تست کردم اما هنوز عطریو پیدا نکردم ک واقعا منو جذب کنه.پیشنهادتون چیه؟من از بوی گلاب و رز تو عطر متنفرم و واقعا  ادم سختگیریم و بازخورد عطر برام مهمه.پیشنهادتون چیه؟

در پاسخ به 𝒜𝓎𝓁𝒾 :

برای خود من، تا به این لحظه، هر عطری رو که تست کردم، هیچ کدوم، عطرهای کالکشن Chance Eau Tendre Chanel و عطرهای کالکشن Manifesto Yves Saint Laurent نشده...❤️ پیشنهاد می‌کنم تستشون بفرمایید

البته Womanity Mugler هم عطر بسیار بسیار خاص و دوستداشتنی‌ای هست، ولی جدیداً آکورد انیمالیک مربوط به خاویارش برای شامه من پررنگ‌تر از قبل شده و کمی باعث تهوع می‌شه...💔😔 اگه امکانش باشه، این عطر رو هم تست داشته باشید

امیدوارم گمشده‌تون رو پیدا کنید🕊🤍

ممنونم  عزیزم

در پاسخ به متین :

درود

هیچوقت تو دنیای روایح به این حقیقت نمیرسید خانم ، بنده سال هاست همه جور عطر تست کردم اما هنوز که هنوزه حس میکنم اون چیزی که میخوام رو پیدا نکردم :) شاید یه حسه ، ولی برای شما :

آرماف یام یام

چنس او تندر (اگه پخش و موندگاری بسیار بالا میخواید عطر مودون تاکرون که ع..ط..ر..ا..م..ی..ن موجود کرده به تازگی)

چنس او فرش

لیبر اینتنس

یارا کندی یا سفید

بدیع العود نوبل راش یا سفید

آرماف اودیسی کندی اسپشیال ادیشن یا اودیسی فمه وایت ادیشن

درسته خودمم ی مشکلی ک دارم اینه زود ی رایحه خستم میکنه اولش انقد شیفته ی عطر میشم ک میگم بالاخره پیداش کردم اونی ک میخواستمه اما بعد چن روز همون عطر برام جذابیت نداره

در پاسخ به مهربد :

ممنونم🙏حتما تستش میکنم

در پاسخ به melika :

Gran Ballo #زرجوف گرن بالو Gran Ballo 

به جهتی که همه پسنده ممکنه افراد بیشتری ازش استفاده کنن 

ولی دوتای بعدیو کمتر دیدم کسی استفاده کنه 

Versense #ورساچه ورسنس Versense 

Bonjour Senorita #توس بونجور سنوریتا Bonjour Senorita 

ممنون عزیزم گرن بالو رو دوس داشتم ولی دوتای دیگ رو تست نکردم حتما تستشون میکنم❤️👌

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

یکم راجبش توضیح میدیدچ آکوردایی داره؟

در پاسخ به دانیال :

قبلا تستش داشتم خوشبو بود ولی اونقد جذبم نکرد ک تبدیل ب عطر امضام بشه

ممنون از وقتی ک گذاشتین عزیزم🙏❤️

متین متین
1404/02/11
در پاسخ به سارا حسینی :

درسته خودمم ی مشکلی ک دارم اینه زود ی رایحه خستم میکنه اولش انقد شیفته ی عطر میشم ک میگم بالاخره پیداش کردم اونی ک میخواستمه اما بعد چن روز همون عطر برام جذابیت نداره

دقیقا درسته ، منم همینطورم تقریبا به همین خاطر همش از دکانت استفاده میکنم و عطرای مختلف تست میکنم ، اما فعلا به خودم قول دادم یه مدت خرید نکنم عطر و هرچی که دارم استفاده کنم ، آینده ایشالا دوباره ادامه میدم راهو :)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟