تمام عطرهای دنیا تقلبی و دروغگو هستند..

کسی می تونه یه عطری پیدا کنه، که با قیمت گزاف خریداری شده ولی سازنده رو نفرین نکنه...عطر:۲۰میلیون، پخش بو: ۲/ داداش همه دارند ناله می کنند.

من یه ماه کارگری کردم، ۱۵میلیون جمع کردم و عطر تامفورد گری وتیور را از عطر افشان خریدم، بوهای این عطر آرامش بخشه، خیلی طبیعی هست و شیمیایی نیست و پخش بو این طوریه که باید کله ات را بچسبونی توی آستین خودت تا بوش را بشنوی..

این عطر را خانم ها اصلا نپسیدند ولی داداشم می گفت: تو چه عطری زدی که هرجا وارد شدی بوی تالار عروسی اونجا رو گرفته.

متین متین
1404/02/11

درود‌

اولا شما یکی از بهترین عطر هارو‌ خریداری کردید و با افزایش تعداد پاف ، پخش رو بالا ببرید

دوما شما با یکم تحقیق و خوندن متن های همین سایت میتونستین عطرهای ارزون تری تهیه کنید و وقتی کسی توانایی هزینه بالا رو نداره یا دکانت عطر تهیه میکنه یا عطر های اماراتی ، پس این حرف شما از پایه اشتباه هستش...

حتی میتونستین مثلا ۱۰ میل عطر اورجینال قدرتمند که حتی دو الی ۴ پافش برای کل روز مناسبه تهیه میکردید که هر ۱۰ میل عطر ۱۵۰ پاف هستش ، اگر روزی ۵ پاف هم استفاده کنید ۱ ماه جوابه ، اون ۱۰ میل هم تهش قیمتش ۱۵۰۰ الی ۲ میلیونه ، ماهی ۱۵۰۰ هزینه دیگه کاملا مناسبه برای عطر... حتی با همون ۲ میلیون میتونستین عطر اماراتی بخرید که کیفیت خوبی دارن...

این توضیح مختصر مفیدی بود در راستای خرید های بهتر دوستان

سلام بزرگوار

پخش و ماندگاری عطرها چند سالی هست که دست خوش تعغیراتی شده. علتهای متعددی داره ولی به نظرم از قصد اینکارو کردن که من و شما عطرمون زودتر تموم بشه و باز دوباره بخریم.‌ قبلا یک پاف عطر کافی بود ولی الان اکثر عطرها باید بالای ۱۰ پاف بزنی تا پخش بشه و ماندگاری داشته باشه.... این روال باعث شده خیلیها دنبال های کپی ها  و اسانس ها بروند چون هم رایحه اصلی رو داره و هم ماندگاری چند برابری نسبت به اصلی.

خلاصه هیچ کاریش نمیشه کرد! مافیای پول همه جا هست و از دست من و شما کاری بر نمی آید

شاد باشی دوست خوبم

درود بر شما جناب محمدی، 🌹

نود درصد کلون ها رو بعد از بیست الا سی پاف استفاده چهار هفته در دمای بین پانزده الا بیست درجه در جای تاریک و بدون رطوبت ثابت نگهداری کنید در پخش بو و ماندگاری عملکرد بهتری خواهد گرفت،

دی ان ای کلون شما جزو از اون دسته عطر های تابستونی هستش که پخش بو نهایتن با فاصله یک متر هستش ولی عمل کرد ماندگاریش قابل قبوله، 

چند کار با محوریت اصلی (گیریفرود با وتیور) تست داشتم تمامن سیاژ نرمال رو به ضعیف داشتن ولی امان از رایحه های که از این دست هستند خوراک گرمای بالای بیست و پنج درجه و مناسب مصرف زیر مستقیم خورشیده در روز هستش مخصوصن اگر شیرینی کمی داشته باشه، بنده این کار تست نداشتم ولی چند مدل از گرلن تست داشتم و یک مدل از مارلی تست داشتم عالی بودند،

در مورد قیمت هم پیشنهاد میکنم پیش از تهیه باتل کامل از هر برند لوکس و یا اقتصادی دکانت ده میل تهیه کنید و مدتی به برسی و مصرف در شرایط های مختلف بپردازید و قطعاً بهترین تصمیم رو خواهید گرفت، 

پاینده پیروز باشید،💐

Amirreza Amirreza
1404/02/11

درود.
قیمت لزوما به پخش بو ارتباطی نداره. هر عطری کاراکتر مجزایی داره و همونطور که فرمودین این عطر هم جدا ازب اینکه کار خنک و سبکی هست کاراکترش موقر و  آرام بخشه و نیازی به پخش بو بالا نداره.(هرچند من در این عطر کاملا مناسب میدونم پخش بو رو و هرچند ملایم ولی تا 6-7 ساعت هاله شو دور خودم حس میکنم. سیستم بویایی بعضی افراد در مقابل برخی عطرها به سرعت خسته میشه و چیزی حس نمیکنه. پس این احتمال رو هم در نظر بگیرید.)
  مورد دوم استفاده از مواد طبیعی تر هست که توی بعضی نت ها مثل مرکبات ماندگاری کمتر هست. قبلا با درصد فیکساتیو بالا این موضوع رو حل میکردن ولی چون برای سلامتی ضرر داشت ایفرا مقرراتی وضع کرد.

مورد آخر و مهم تر اینکه دکانت برای تست عطر براحتی و با قیمت ناچیز در دسترس هست که این دست نارضایتی ها بعد خرید پیش نیاد.
موفق باشید

در پاسخ به متین :

درود‌

اولا شما یکی از بهترین عطر هارو‌ خریداری کردید و با افزایش تعداد پاف ، پخش رو بالا ببرید

دوما شما با یکم تحقیق و خوندن متن های همین سایت میتونستین عطرهای ارزون تری تهیه کنید و وقتی کسی توانایی هزینه بالا رو نداره یا دکانت عطر تهیه میکنه یا عطر های اماراتی ، پس این حرف شما از پایه اشتباه هستش...

حتی میتونستین مثلا ۱۰ میل عطر اورجینال قدرتمند که حتی دو الی ۴ پافش برای کل روز مناسبه تهیه میکردید که هر ۱۰ میل عطر ۱۵۰ پاف هستش ، اگر روزی ۵ پاف هم استفاده کنید ۱ ماه جوابه ، اون ۱۰ میل هم تهش قیمتش ۱۵۰۰ الی ۲ میلیونه ، ماهی ۱۵۰۰ هزینه دیگه کاملا مناسبه برای عطر... حتی با همون ۲ میلیون میتونستین عطر اماراتی بخرید که کیفیت خوبی دارن...

این توضیح مختصر مفیدی بود در راستای خرید های بهتر دوستان

واقعا ممنون..همین حرف شما عالیه..راهش اینه عطر اصل کم حجم بخری و به نظرم هر سه روز سه پاف بزنی عالی می مونه..بعد چند ماه جوابگویی دارد..عطرهای امارتی ایضا"

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام بزرگوار

پخش و ماندگاری عطرها چند سالی هست که دست خوش تعغیراتی شده. علتهای متعددی داره ولی به نظرم از قصد اینکارو کردن که من و شما عطرمون زودتر تموم بشه و باز دوباره بخریم.‌ قبلا یک پاف عطر کافی بود ولی الان اکثر عطرها باید بالای ۱۰ پاف بزنی تا پخش بشه و ماندگاری داشته باشه.... این روال باعث شده خیلیها دنبال های کپی ها  و اسانس ها بروند چون هم رایحه اصلی رو داره و هم ماندگاری چند برابری نسبت به اصلی.

خلاصه هیچ کاریش نمیشه کرد! مافیای پول همه جا هست و از دست من و شما کاری بر نمی آید

شاد باشی دوست خوبم

بله...بله...درست فرمودی.ما زین پس به کمتر بسنده کردیم.

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام بزرگوار

شاد باشی دوست خوبم

همچنین خنده بر لب هاتون.

در پاسخ به آروین کاتبی :

درود بر شما جناب محمدی، 🌹

نود درصد کلون ها رو بعد از بیست الا سی پاف استفاده چهار هفته در دمای بین پانزده الا بیست درجه در جای تاریک و بدون رطوبت ثابت نگهداری کنید در پخش بو و ماندگاری عملکرد بهتری خواهد گرفت،

دی ان ای کلون شما جزو از اون دسته عطر های تابستونی هستش که پخش بو نهایتن با فاصله یک متر هستش ولی عمل کرد ماندگاریش قابل قبوله، 

چند کار با محوریت اصلی (گیریفرود با وتیور) تست داشتم تمامن سیاژ نرمال رو به ضعیف داشتن ولی امان از رایحه های که از این دست هستند خوراک گرمای بالای بیست و پنج درجه و مناسب مصرف زیر مستقیم خورشیده در روز هستش مخصوصن اگر شیرینی کمی داشته باشه، بنده این کار تست نداشتم ولی چند مدل از گرلن تست داشتم و یک مدل از مارلی تست داشتم عالی بودند،

در مورد قیمت هم پیشنهاد میکنم پیش از تهیه باتل کامل از هر برند لوکس و یا اقتصادی دکانت ده میل تهیه کنید و مدتی به برسی و مصرف در شرایط های مختلف بپردازید و قطعاً بهترین تصمیم رو خواهید گرفت، 

پاینده پیروز باشید،💐

ممنون آقای کاتبی.

اینم انجام میدم..اتفاقا حالا گذاشتم توی کمد دمای ۱۶درجه..به نظرم امروز دیدم که در هوای سرد بویش ضعیف میشه...واقعا توی ماشین گرمای تابستون عالی میشه.⚘️⚘️

خوشی همراهتان

ممنون آقای کاتبی.

اینم انجام میدم🤲..اتفاقا حالا گذاشتم توی کمد دمای ۱۶درجه..به نظرم امروز دیدم که در هوای سرد بویش ضعیف میشه...واقعا توی ماشین گرمای تابستون عالی میشه.⚘️⚘️

خوشی همراهتان

در پاسخ به رضا محمدی ها :

ممنون آقای کاتبی.

اینم انجام میدم🤲..اتفاقا حالا گذاشتم توی کمد دمای ۱۶درجه..به نظرم امروز دیدم که در هوای سرد بویش ضعیف میشه...واقعا توی ماشین گرمای تابستون عالی میشه.⚘️⚘️

خوشی همراهتان

صد درصد بعد از چند هفته در پخش بو و ماندگاری حتی در تفکیک رایحه نت به نت شفافیت بهتری خواد گرفت،

روایح گریفورود وتیوری محور عین کولر عمل میکنه، یکی از بهترین کلون ها برای تابستان سوزان دمای بالای بیست و پنج درجه هستش،

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟