حامد حامد
9
1404/02/11

احساس خارش و گرفتگی گلو در برخی ادکلن ها

حساسیت به کدام ماده در برخی عطرها باعث احساس خارش گلو میشه؟ آیا دوستان دیگه هم چنین تجربه ای داشتن؟

متین متین
1404/02/11

درود

باید پیدا کنید به چی حساسید ، اگه اورجینال میزنید حتما وجود یه نت یا گیاهی مثلا فلفل سیاه هستش اگه فیک‌یا اسانس میزنید اصلا استفاده نکنید اونا کلا از این آسیب‌ها زیاد دارن ...

حامد حامد
1404/02/11
در پاسخ به متین :

درود

باید پیدا کنید به چی حساسید ، اگه اورجینال میزنید حتما وجود یه نت یا گیاهی مثلا فلفل سیاه هستش اگه فیک‌یا اسانس میزنید اصلا استفاده نکنید اونا کلا از این آسیب‌ها زیاد دارن ...

ممنون از پاسخ شما. فیک و اسانس استفاده نمی کنم

اما از برندهایی مثل لطافه و الحمبرا استفاده می کنم

متین متین
1404/02/11
در پاسخ به حامد :

ممنون از پاسخ شما. فیک و اسانس استفاده نمی کنم

اما از برندهایی مثل لطافه و الحمبرا استفاده می کنم

سعی کنید از جای معتبر بخرید چون متاسفانه اصل و فیک اونا هم زیاد شده ، من موندم اونا خودشون اقتصادی ان ، چرا دیگه فیک اینارو زدن نمیدونم ، در ضمن عطرتون هم بگید بدونم بهتر میتونم کمک کنم شاید یه عطر سنگین با نت های سنگینه ، خودمم با بعضی عطرا اونجوری میشدم...

Telecaster Telecaster
1404/02/11

درود

بنده هم از رایحه فلفل تق هرمس زیاد خوشم نمیاد اما حساسیت ندارم...

نت هایی مانند امبراوکسان(که یک نت سنتتیک و آزمایشگاهی هست..)..فلفل..فلفل صورتی..فیبر بیدستران..(نوعی جونده..)..عود و...

برای بعضی از افراد ایجاد حساسیت میکنن و پس از استفاده احساس تنگی نفس و یا حتی بعضی وقت ها حالت تهوع و سردرد...

چیز عادی هست و برای همه ما حداقل یکیارهم اتفاق افتاده...

حامد حامد
1404/02/12
در پاسخ به Telecaster :

درود

بنده هم از رایحه فلفل تق هرمس زیاد خوشم نمیاد اما حساسیت ندارم...

نت هایی مانند امبراوکسان(که یک نت سنتتیک و آزمایشگاهی هست..)..فلفل..فلفل صورتی..فیبر بیدستران..(نوعی جونده..)..عود و...

برای بعضی از افراد ایجاد حساسیت میکنن و پس از استفاده احساس تنگی نفس و یا حتی بعضی وقت ها حالت تهوع و سردرد...

چیز عادی هست و برای همه ما حداقل یکیارهم اتفاق افتاده...

ممنون

حامد حامد
1404/02/12
در پاسخ به متین :

سعی کنید از جای معتبر بخرید چون متاسفانه اصل و فیک اونا هم زیاد شده ، من موندم اونا خودشون اقتصادی ان ، چرا دیگه فیک اینارو زدن نمیدونم ، در ضمن عطرتون هم بگید بدونم بهتر میتونم کمک کنم شاید یه عطر سنگین با نت های سنگینه ، خودمم با بعضی عطرا اونجوری میشدم...

سپاس از شما. از یک سایت اینترنتی نسبتا معتبر(فروشگاه در جنوب کشور) خریداری می کنم. ادکلن فخر لطافه، البته این حساسیت خیلی خفیف بود.

متین متین
1404/02/12
در پاسخ به حامد :

سپاس از شما. از یک سایت اینترنتی نسبتا معتبر(فروشگاه در جنوب کشور) خریداری می کنم. ادکلن فخر لطافه، البته این حساسیت خیلی خفیف بود.

پس مشکلی نیست عادیه

برای هر کسی متفاوته

مثلا مادر من به دارچین حساسیت داره و عطرهایی که نت دارچین دارن باعث تنگی نفسش میشن

خودم هم بعد از ابتلا به کرونا به گل زنبق و عطرهای ذنبقی حساس شدم و باعث سردردم میشه

حامد حامد
1404/02/12
در پاسخ به امیر محمدی :

برای هر کسی متفاوته

مثلا مادر من به دارچین حساسیت داره و عطرهایی که نت دارچین دارن باعث تنگی نفسش میشن

خودم هم بعد از ابتلا به کرونا به گل زنبق و عطرهای ذنبقی حساس شدم و باعث سردردم میشه

ممنون. بله درسته

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟