دوستان سلام
چند برند "های کپی "معرفی کنید که باتل و رایحه را دقیق مثل عطر اصلی داشته باشد.
درود
چیزی به نام های کپی نداریم ، مشابه هستن که بعضی شرکت ها میزنن ، تنها شرکتی که من دیدم شیشه و رایحه بسیار شبیه و با کیفیته شرکت اماراتی میسون هستش ... بزنید عطراشو ببینید متوجه میشید
درود
چیزی به نام های کپی نداریم ، مشابه هستن که بعضی شرکت ها میزنن ، تنها شرکتی که من دیدم شیشه و رایحه بسیار شبیه و با کیفیته شرکت اماراتی میسون هستش ... بزنید عطراشو ببینید متوجه میشید
ممنون متین جان
درود
سلام متین جان, کارهای میسون نسبت به الحمبرا و لطافه با کیفیت تره؟
سلام متین جان, کارهای میسون نسبت به الحمبرا و لطافه با کیفیت تره؟
درود
بهتر نه ولی هم سطح هستن ، شرکت خوبیه در کل ، البته به لاین پراید لطافه نمیرسه
البته من متوجه نشدم میسون منظورتون کدام برند هست. الان که نگاه کردم دیدم میسون الحمبرا هست میسون لطافه هم هست. آیا میسون که فرمودید یک برند مجزا از این دو تا هست؟
البته من متوجه نشدم میسون منظورتون کدام برند هست. الان که نگاه کردم دیدم میسون الحمبرا هست میسون لطافه هم هست. آیا میسون که فرمودید یک برند مجزا از این دو تا هست؟
سایت س..ا..ی..ا..م..د داره چندین محصولشو ، سایت م..ی..ل..ا..د..پ..ر..ف..ی..و..م هم داره همچنین ...
سایت س..ا..ی..ا..م..د داره چندین محصولشو ، سایت م..ی..ل..ا..د..پ..ر..ف..ی..و..م هم داره همچنین ...
سلام شماد فروشگاه میلاد پ. ر فی.و.م رو تایید میکنین برای خرید؟کدوم عطر زنانه اش رو پیشنهاد میکنین برای تابستون؟سلیقه من عطرای گلی میوه ای شرقیه؛پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام شماد فروشگاه میلاد پ. ر فی.و.م رو تایید میکنین برای خرید؟کدوم عطر زنانه اش رو پیشنهاد میکنین برای تابستون؟سلیقه من عطرای گلی میوه ای شرقیه؛پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
درود خدمت شما خانم فرزان
بله مورد تایید هستن بعضی کاراشون دکانت هم دارن حتی
چند کار بهتون معرفی میکنم که جذابن :
فرنچ اونیو ونوس د میلو (این به سلیقه خودمه خیلی جذابه چه رایحه چه پکیجینگ)
فرنچ اونیو ولکان فئو
میسون اربا پورا
الحمبرا دکادنت واندر
فرنچ اونیو ان اکواسترین سریس اولنا
لطافه هیا
فرگرنس ورد ونتی کاریزما
لطافه مدل المملکه زنانه
فرنچ اونیو دیوانی بیروت
افنان ۹ ای ام پور فم صورتی (گلی میوه ای جذاب)
افنان ۹ پی ام پور فم بنفش
افنان ۹ ای ام سفید زنانه (بهترین مدلش)
میسون مای لاو
یارا کندی و سفید
فرگرنس ورد ورسوس پورپل دیاموند
انتخاب زیاد شد ولی خب اینا از نظر من ارزش خرید دارن ، قبلا فرگرنس ورد مورد تاییدم نبود اما جدیدا خیلی قوی داره کار میکنه هم لاین لوکسش هم لاین معمولیش ، فقط این نکته رو در نظر بگیرید هر عطر اماراتی که خریدید از هر شرکت فرق نداره ، اولش که باز کردید ۵ تا ۱۰ اسپری کنید رو لباس یا هرچی که حروم نشه ، بعد به مدت ۲۱ روز الی ۱ ماه (هر چی بیشتر هم باشه بهتر) بذارید داخل باکسش جای تاریک و دمای کم بمونه و بهش دست نزنید ، این کار باعث میشه قدرت عطر بیشتر و رایحه بلوغ بهتری برسه...
موفق باشید
درود خدمت شما خانم فرزان
بله مورد تایید هستن بعضی کاراشون دکانت هم دارن حتی
چند کار بهتون معرفی میکنم که جذابن :
فرنچ اونیو ونوس د میلو (این به سلیقه خودمه خیلی جذابه چه رایحه چه پکیجینگ)
فرنچ اونیو ولکان فئو
میسون اربا پورا
الحمبرا دکادنت واندر
فرنچ اونیو ان اکواسترین سریس اولنا
لطافه هیا
فرگرنس ورد ونتی کاریزما
لطافه مدل المملکه زنانه
فرنچ اونیو دیوانی بیروت
افنان ۹ ای ام پور فم صورتی (گلی میوه ای جذاب)
افنان ۹ پی ام پور فم بنفش
افنان ۹ ای ام سفید زنانه (بهترین مدلش)
میسون مای لاو
یارا کندی و سفید
فرگرنس ورد ورسوس پورپل دیاموند
انتخاب زیاد شد ولی خب اینا از نظر من ارزش خرید دارن ، قبلا فرگرنس ورد مورد تاییدم نبود اما جدیدا خیلی قوی داره کار میکنه هم لاین لوکسش هم لاین معمولیش ، فقط این نکته رو در نظر بگیرید هر عطر اماراتی که خریدید از هر شرکت فرق نداره ، اولش که باز کردید ۵ تا ۱۰ اسپری کنید رو لباس یا هرچی که حروم نشه ، بعد به مدت ۲۱ روز الی ۱ ماه (هر چی بیشتر هم باشه بهتر) بذارید داخل باکسش جای تاریک و دمای کم بمونه و بهش دست نزنید ، این کار باعث میشه قدرت عطر بیشتر و رایحه بلوغ بهتری برسه...
موفق باشید
اقا متین شرمنده این دو سایت که فرمودی رفتم ولی محصولی از میسون ندیدم فقط میسون الحمبرا بود
اقا متین شرمنده این دو سایت که فرمودی رفتم ولی محصولی از میسون ندیدم فقط میسون الحمبرا بود
عزیز تو جفتش سرچ کن میسون میاد بالا