با سلام
آیا از سایت ع..رینگ خرید داشتین؟ فروش حضوری هم در پاساژ کویتیها داره.
درود خدمتت پوریا جان
سایتشو باز کردم همه چی در هم بود 😅
این دیگه چه فروشگاهیه ؟ به نظرم بیخیال
درود
اگر فروشگاه حضوری داره بهتر هستش که حضوری خرید کنید...
هم ریسک کمتری داره و هم انتخاب های بهتری میتونید داشته باشید...
از معتبر بودن وبسایت اینترنتی این فروشگاه اطلاعی ندارم و باقی دوستان عطرافشانی راهنماییتون میکنن...
درود خدمتت پوریا جان
سایتشو باز کردم همه چی در هم بود 😅
این دیگه چه فروشگاهیه ؟ به نظرم بیخیال
ارادت
آره خیلی درهم و گنگ هست. ولی یه سری کارها که اصلا پیدا نمیشه رو داره و قیمت یک سری کارها اگر اصل باشه خیلی مناسب هست.
درود
اگر فروشگاه حضوری داره بهتر هستش که حضوری خرید کنید...
هم ریسک کمتری داره و هم انتخاب های بهتری میتونید داشته باشید...
از معتبر بودن وبسایت اینترنتی این فروشگاه اطلاعی ندارم و باقی دوستان عطرافشانی راهنماییتون میکنن...
سلام
تهران نیستم و درحال حاضر امکان سفر رو هم ندارم. دنبال اپن گلد بودم که به این سایت رسیدم. دیدم وان من شو گلد ۳۰ میل هم موجود داره.
سلام
اتفاقا من همین زمستان گذشته یعنی ۱۴۰۳/۱۰از این سایت عط..نگ خرید داشتم.قیمت عطرهای سایت بروز نیست،ولی تلفنی قیمتها رو پرسیدم وبعداز واریز، همان روز برام ارسال شد.اتفاقا تجربه خرید خوبی بود وبسیار کارشون درسته.من یه عطر"ال پاسو"که ۱۰۰میلش توبازار به ندرت پیدامیشه روازاین سایت خریدم وازخریدم بسیار راضیم
سلام
اتفاقا من همین زمستان گذشته یعنی ۱۴۰۳/۱۰از این سایت عط..نگ خرید داشتم.قیمت عطرهای سایت بروز نیست،ولی تلفنی قیمتها رو پرسیدم وبعداز واریز، همان روز برام ارسال شد.اتفاقا تجربه خرید خوبی بود وبسیار کارشون درسته.من یه عطر"ال پاسو"که ۱۰۰میلش توبازار به ندرت پیدامیشه روازاین سایت خریدم وازخریدم بسیار راضیم
سلام
تجربه من کاملا در تضاد با شما هست. تماس گرفتم و گفتم بچکد دو کار رو بفرستین. کلی سوال و جواب کردن که شما کی هستی و مصرف کننده معمولی نیستی و اسم و فامیل پرسید!
قیمت ها رو با دو روز تاخیر فرستادن و اون هم ناقص.
قیمت ها که در سایت کمتر از نصف هست که این بسیار کار زشتی هست و در واقع مشتری رو گول میزنه.
هیچگونه مجوز فروش اینترنتی هم ندارن.
به هیچ عنوان خرید از ایشون رو پیشنهاد نمیکنم