درخواست معاوضه عطرم با عطر ماندگارتر

با سلام خدمت بچه های عزیز!

درخواست از شما دوستان گرامی؛

ببخشید من از گری ویتور  ۳میلی لیتر مصرف کردم ، ۹۷میلی لیتر داره. کلهم اجمعین ۵۰پاف زدم،..اگر کسی عطری با پخش بوی بهتر و ماندگاری بهتر ، بیاره تعویض کنیم، اگر عطرش گران قیمت بود در ازای ۱۰۰میلی لیتر من ۵۰میلی لیتر بده..فقط پخش بو و ماندگاری داشته باشه

سلام دوست عزیز

میتونین عطرتون رو توی کانال تلگرامی  برا فروش یا معاوضه بزارید pureparfume

در پاسخ به پویا محمدی :

سلام دوست عزیز

باشه ممنون..

در پاسخ به پویا محمدی :

سلام دوست عزیز

آقا پویا...از نظر بویایی واقعا عطر خوبی هست...بوی خاصه خاص...ولی دقیقا مثل بخاری روغنی می مونه، فقط خود بخاری داغ میشه و دست رو کباب می کنه ، ولی گرما به اطراف نمیده...این حیوونی هم فقط ۵سانتی متر دورش بو داره 

در پاسخ به رضا محمدی ها :

آقا پویا...از نظر بویایی واقعا عطر خوبی هست...بوی خاصه خاص...ولی دقیقا مثل بخاری روغنی می مونه، فقط خود بخاری داغ میشه و دست رو کباب می کنه ، ولی گرما به اطراف نمیده...این حیوونی هم فقط ۵سانتی متر دورش بو داره 

جناب محمدی فروش عطری که انباکس شده خیلی دنگ و فنگ داره امیدوارم موفق باشید در فروش ولی من جای شما بودم این شاهکار رو نمیفروختم چون الان هشتاد درصد ادکلن ها همینجوری شدن من چند تا ادکلن سرجف دارم فقط یکیشون میتونم بگم راضی کننده است با اینکه سرجف برند نیش درست حسابی هست یا کارای خنک مارلی مثلا با اینکه عاشق این برندم اما پرسیوال اصلا پخش نداشت ماندگاری هم نداشت باز حالا خدا پدر گری وتیور بیامرزه یک ماندگاری داره  

من خودم اگر چیزی داشتم که معاوضه کنم میکردم این کارو اما ادکلن های تو این رنج قیمتیم همه نصف هستند بقیشون هم باز پخش و ماندگاری که شما میخواهید رو ندارند

متین متین
1404/02/15

آقای محمدی عزیز

بیخیال فروش و معاوضه شو که دردسر داره...

استفاده کن لذت ببر و زود یه عطرچ قضاوت نکن ، اجازه بده یه مدت بگذره موقعیت های مناسب ، تو هوای مناسب استفاده کن ببین چه عطر ارزشمندی داری...

مثلا شما میتونی از آخرای شهریور تا دی ماه بترکونی با این عطر تو هوای بارونی پاییزی چون اصل استفاده‌اش اون زمانه...

عطرای گرون قیمت سخت میخرن و باید خیلی بزنی تو سر مالت...

در پاسخ به رضا محمدی ها :

من یه A*Men Pure Tonka #تیری موگلر ای من پیور تونکا A*Men Pure Tonka 

دارم برا معاوضه ولی گرمه بدرد این فصل نمیخوره برا زمستان و پاییز خوبه

در پاسخ به سورنا مقدم :

جناب محمدی فروش عطری که انباکس شده خیلی دنگ و فنگ داره امیدوارم موفق باشید در فروش ولی من جای شما بودم این شاهکار رو نمیفروختم چون الان هشتاد درصد ادکلن ها همینجوری شدن من چند تا ادکلن سرجف دارم فقط یکیشون میتونم بگم راضی کننده است با اینکه سرجف برند نیش درست حسابی هست یا کارای خنک مارلی مثلا با اینکه عاشق این برندم اما پرسیوال اصلا پخش نداشت ماندگاری هم نداشت باز حالا خدا پدر گری وتیور بیامرزه یک ماندگاری داره  

من خودم اگر چیزی داشتم که معاوضه کنم میکردم این کارو اما ادکلن های تو این رنج قیمتیم همه نصف هستند بقیشون هم باز پخش و ماندگاری که شما میخواهید رو ندارند

بله..البته عطر خوش بویی هست آقای مقدم..من زرجوف هم شنیدم پخش بوش بهتره..مادرم هم میگه، میگه اینو استفاده کن، چون ممکنه اینو بدی یه عطری بگیری که بوش بد بشه بگیری و گول بزنند..ممنون 

در پاسخ به پویا محمدی :

من یه A*Men Pure Tonka #تیری موگلر ای من پیور تونکا A*Men Pure Tonka 

دارم برا معاوضه ولی گرمه بدرد این فصل نمیخوره برا زمستان و پاییز خوبه

حالا آقای مقدم اطلاعات خوبی درباره عطر زرجوف دادند مث اینکه اونم از این ضعیف تره و آقا متین هم گفتند، توی هوای بارونی بهتره ...دیگه پشیمون شدم..تصمیم گرفتم، تعداد استفاده را کم کنم...در آینده شاید بویش تغییر کنه...

...سلان...دقیقا اون روز در حالی ۳روز قبلش زده بودم روی موهام ..وقتی بارون می اومد و سرم خیس شد، بویش داخل ماشینم داشت پخش می شد، فک نمی کردم هوای مرطوب با عطر خنک خوب جواب بده..دمت گرم باشه دیگه منصرف شدم چون ممکنه کلک بخورم و عطر مصنوعی بخرم..همینو گهگاهی استفاده می کنم

در پاسخ به متین :

آقای محمدی عزیز

بیخیال فروش و معاوضه شو که دردسر داره...

استفاده کن لذت ببر و زود یه عطرچ قضاوت نکن ، اجازه بده یه مدت بگذره موقعیت های مناسب ، تو هوای مناسب استفاده کن ببین چه عطر ارزشمندی داری...

مثلا شما میتونی از آخرای شهریور تا دی ماه بترکونی با این عطر تو هوای بارونی پاییزی چون اصل استفاده‌اش اون زمانه...

عطرای گرون قیمت سخت میخرن و باید خیلی بزنی تو سر مالت...

آقا متین، به نظرم هر عطر برند که ما می خریم چسب پلمپ روی کارتن داشته و اینجا می کَنند و آب می زنند توش...وگرنه شما هر چیزی پلمپ داره..باید پلمپ داشته باشه 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟