لیر کردن!؟

سلام. دوستان به‌نظرتون عطر خنکی هست که بشه با پگاسوس لیر کرد و توی هوای گرم‌ استفاده کرد؟ میخوام از شدت گرمای پگاسوس کم بشه اما همچنان رد پاش باشه توی رایحه‌ی نهایی.

متین متین
1404/02/15

درود جناب زندی

لیر کردن در کل به نظر من تجربیه و هرکس با تست روایح مختلف بهش میرسه ، اصول و قوانینی نداره و به تست خود هرکس برمیگرده که با چی حال کنه و دوسش داشته باشه پس خودتون هر روایحی که فکر میکنید خوب میشه تو ذهنتون رو تست کنید...

البته اینم اضافه کنم کلا لیر کردن رو به شخصه قبول ندارم و معتقدم روایح رو خراب میکنه...

مثلا میتونید ۳ تا ۴ پاف پگاسوس روی لباس بزنید بعد از چند ثانیه که خشک شد ، ۷ تا ۸ پاف لوی ویتون ال ایممنسیت یا افترنون سوییم بزنید به نظرم جالب بشن این ترکیب ها... 

Amirreza Amirreza
1404/02/15

درود. با توجه به اکورد های پودری و وانیلی احتمالا با Allure homme edition blanche بهترین نتیجه رو بده

Amirreza Amirreza
1404/02/15
در پاسخ به Amirreza :

درود. با توجه به اکورد های پودری و وانیلی احتمالا با Allure homme edition blanche بهترین نتیجه رو بده

البته گرلن Ideal Platine Prive هم با توجه به نوت بادام داره که گزینه خوبیه.
فرنچ اونیو نسخه با کیفیتی از این عطر رو داره به اسم عرش

یه ترکیب لیر خیلی خیلی خوب هم که اخیرا کشف کردم لیتون با گری وتیور هست فوق العاده لاکچری و شامه نواز

Amirreza Amirreza
1404/02/15
در پاسخ به متین :

درود جناب زندی

لیر کردن در کل به نظر من تجربیه و هرکس با تست روایح مختلف بهش میرسه ، اصول و قوانینی نداره و به تست خود هرکس برمیگرده که با چی حال کنه و دوسش داشته باشه پس خودتون هر روایحی که فکر میکنید خوب میشه تو ذهنتون رو تست کنید...

البته اینم اضافه کنم کلا لیر کردن رو به شخصه قبول ندارم و معتقدم روایح رو خراب میکنه...

مثلا میتونید ۳ تا ۴ پاف پگاسوس روی لباس بزنید بعد از چند ثانیه که خشک شد ، ۷ تا ۸ پاف لوی ویتون ال ایممنسیت یا افترنون سوییم بزنید به نظرم جالب بشن این ترکیب ها... 

درود. موافقم لیر کردن به سلیقه بر میگرده و  و تجربی هم هست. اما کاملا اصول و قوانین خودشو داره و هر دو رایحه ای رو نمیشه با هم لیر کرد و نتیجه گرفت. مثلا اگه نت های پایه یه عطر تضاد داشته باشن با هم  مثلا یکی شرقی چوبی و یکی آکواتیک باشه تضاد ایجاد میشه. تو تجربه من عطر های مرکباتی بهترین نتیجه رو با عطر های چوبی میدن و عطر های وانیلی یا گورماند هم نتیجه خوبی با گلی- مشکی ها دارن

پگاسوس خیلی شیرینه 

اگر میخواهید لیر موفقی داشته باشید فقط یک پاف از پگاسوس بزنید پنج شش پاف از ادکلن خنک که احتمالا خنک و تلخ باشه بهتره که تلخی و شیرینی همدیگرو بالانس کنند 

متین متین
1404/02/15
در پاسخ به Amirreza :

درود. موافقم لیر کردن به سلیقه بر میگرده و  و تجربی هم هست. اما کاملا اصول و قوانین خودشو داره و هر دو رایحه ای رو نمیشه با هم لیر کرد و نتیجه گرفت. مثلا اگه نت های پایه یه عطر تضاد داشته باشن با هم  مثلا یکی شرقی چوبی و یکی آکواتیک باشه تضاد ایجاد میشه. تو تجربه من عطر های مرکباتی بهترین نتیجه رو با عطر های چوبی میدن و عطر های وانیلی یا گورماند هم نتیجه خوبی با گلی- مشکی ها دارن

درود عزیز جان

تا حدودی باهاتون موافقم ولی خب اینم در نظر بگیرید گاهی اوقات تضاد ها میتونن خیلی چیزای بهتر و جدیدی خلق کنن که اینو گاها تو بعضی عطرها هم دیدیم ، بعضی از عطرساز های مطرح میان تو عطری که خلق میکنن تضاد عجیب و زیبایی خلق میکنن که خیلی به دل میشینه ، یادم نیست چه عطری بود اسم سختی داشت اما یادمه یه عطری یه زمان تست کردم که با هر تغییر نت فرد رو تو ۳ حالت مختلف میبرد ، عطرایی هم که من انتخاب کردم بر اساس نت ها بود و از خودم دو تا عطر اسم نبردم... در کل این کارو دوست ندارم و هرچقدر هم خوب بشه باز اعتقادی به این کار ندارم ، سلیقه‌اس دیگه :) (بعد تو بازخورد دادن هم حتی دردسر داره ، برای منی که زیاد علاقه به بازخورد دادن یا شنیدن ندارم سخته بیام توضیح بدم دو تا عطر زدم ، لیر کردم یا لیر کردن و توضیح بدم... میدونی کار زیبایی نیست به نظرم) 

معذرت اگه زیاده گویی شد ، ارادت

متین متین
1404/02/15
در پاسخ به Amirreza :

البته پیرو صحبتای قبلیم برای بعضی کارا هم واقعا جذاب میشه شکی درش نیست ، بخوام مثال بزنم اگه منی که الان عطر اونتوس ابسولوت رو دارم و دوسش دارم و استفاده میکنم ، اگه بیام روش اونتوس زیبارو اسپری کنم و به فضای سیتروسیش اضافه بشه رایحه‌اش جذاب تره برام و یه لیر کردن حساب شده و عالی میشه!

یعنی عطرایی که فضاشون به گفته شما شبیه به هم هستش قطعا جذاب تر میشه سر همینم گفتم تا حدودی موافقم...

خودم تو فصل گرم پگاسوس رو با لورد اف جرج تراژدی لیر کردم در گذشته و بسیار جذاب شد رایحه‌شون...

کول واتر ریبورن با کارون پور ان هوم له متین یه لیر کردن جذابه دیگه بود برام...

ولی حرف کلی من اینه که بیشتر علاقه دارم تکی استفاده کنم...

در پاسخ به متین :

درود جناب زندی

خیلی خیلی ممنون از شما متین جان

تست می‌کنم ببینم نتیجه‌ی کار چطور درمیاد...

در پاسخ به Amirreza :

البته گرلن Ideal Platine Prive هم با توجه به نوت بادام داره که گزینه خوبیه.
فرنچ اونیو نسخه با کیفیتی از این عطر رو داره به اسم عرش

یه ترکیب لیر خیلی خیلی خوب هم که اخیرا کشف کردم لیتون با گری وتیور هست فوق العاده لاکچری و شامه نواز

خیلی ممنون از پیشنهادهات امیر جان.  

جالبه چند نفر هم می‌گفتن اونتوس رو با لیتون لیر کردن نتیجه خیلی خوب شده!

در پاسخ به سورنا مقدم :

پگاسوس خیلی شیرینه 

اگر میخواهید لیر موفقی داشته باشید فقط یک پاف از پگاسوس بزنید پنج شش پاف از ادکلن خنک که احتمالا خنک و تلخ باشه بهتره که تلخی و شیرینی همدیگرو بالانس کنند 

خیلی ممنونم سورنا جان. 

آره اون شیرینی‌ش توی هوای گرم که خیلی زننده می‌شه. امتحان میکنم ببینم نتیجه چی میشه. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟