سلام وقت به خیر
چند وقت پیش دوست عزیزی برای من یک عصاره هدیه آورد که بوی خنک و تا حدودی تند داره و یکم بوی نعنا ازش حس میشه و درای داون هم خیلی ملایم میشه و تا حدی بوی شامپو ازش احساس میشه و مایع داخل ظرف هم زرد رنگ هست (البته مایع داخل ظرف ادوپرفیومش که خود اون شخص ازش استفاده میکرد آبی رنگ بود)فروشنده بهشون گفته بود که اسم این عطر دراک هستش اما من هرچقدر گشتم نتونستم ادکلن یا ادو پرفیومی رو به این اسم پیدا کنم لطفاً اگر عطر و ادکلنی با این مشخصات میشناسید بهم معرفی کنید.
ممنونم
درود
عصاره چیه ؟
احیانا عطر دریک نبوده ؟ منظورتون از این اسانسهای گِرَمی هستش؟
🤔
درود
عصاره چیه ؟
احیانا عطر دریک نبوده ؟ منظورتون از این اسانسهای گِرَمی هستش؟
🤔
بله از این اسانس های گِرَمی بود و اینکه عطر دریک من نظرات رو که دیدم مثل اینکه طبع گرمی داره اما این خنک بود
بله از این اسانس های گِرَمی بود و اینکه عطر دریک من نظرات رو که دیدم مثل اینکه طبع گرمی داره اما این خنک بود
لطفا برای سلامتیتون از این اسانس ها استفاده نکنید
اسم اون عطر هم نمیدونم متاسفانه ، حتما اسم از خودشون گذاشتن!
سلام.
اسانس های گرمی فقط رایحه ی کلی یه عطر رو تقلید میکنن و توی جزئیات و شفافیت بو تفاوت های زیادی با خود عطر اصلی دارن اما با توجه به توصیفاتی که کردین، ورساچه اروس، ممکنه عطری باشه که مدنظرتونه.
سلام
احتمالا عطر دراکار (که فکر کنم خیلی وقته که تولید نمیشه) یا یکی از فلنکرهاش بوده مثلا دراکار اسنس
فلنکر نویرش تو همین سایت موجوده
لطفا برای سلامتیتون از این اسانس ها استفاده نکنید
اسم اون عطر هم نمیدونم متاسفانه ، حتما اسم از خودشون گذاشتن!
ممنونم از راهنماییتون
راستش منم چون از بوش خوشم اومد دنبال این بودم که خود عطر اصلیشو تهیه کنم
سلام
احتمالا عطر دراکار (که فکر کنم خیلی وقته که تولید نمیشه) یا یکی از فلنکرهاش بوده مثلا دراکار اسنس
فلنکر نویرش تو همین سایت موجوده
ممکنه چون نت های مشابهی داشتند تا حدی
ممنونم از راهنماییتون
سلام.
اسانس های گرمی فقط رایحه ی کلی یه عطر رو تقلید میکنن و توی جزئیات و شفافیت بو تفاوت های زیادی با خود عطر اصلی دارن اما با توجه به توصیفاتی که کردین، ورساچه اروس، ممکنه عطری باشه که مدنظرتونه.
درسته قطعا که مثل عطر اصلی نیستند
ممنونم از راهنماییتون