Hamidmohamadi Hamidmohamadi
7
1404/02/21

مشابه عطر

سلام به شما جناب مهربد عزیز ممنون که این همه وقت گذاشتی برای معرفی مشابه ها یه سوال هم من دارم از برنداف ای پاریس یه عطری هست به اسم متیر پریمیراسپکترچقدر شباهت به فالکون لدر داره ممنون میشم اگر تست کردید جواب بدید 🙏

Amirreza Amirreza
1404/02/21

درود دوست عزیز
من زمستان گذشته اشتباهی بجای اسپکتر گوست اینو سفارش دادم رسید دستم دیدم چه اشتباه خوبی کردم :))
کیفیتش واقعا بالاست (میتونم بگم در بین عطرهام یک سروگردن بالاتر از عطرهای خیلی گرون تر از خودشه) و بجز یک جزئی تفاوتی با فالکون لدر نداره که با توجه به قیمت طبیعیه
اگه فالکون لدر رو میپسندید صد درصد اسپکتر شما رو خوشحال و راضی میکنه

در پاسخ به Amirreza :

درود دوست عزیز
من زمستان گذشته اشتباهی بجای اسپکتر گوست اینو سفارش دادم رسید دستم دیدم چه اشتباه خوبی کردم :))
کیفیتش واقعا بالاست (میتونم بگم در بین عطرهام یک سروگردن بالاتر از عطرهای خیلی گرون تر از خودشه) و بجز یک جزئی تفاوتی با فالکون لدر نداره که با توجه به قیمت طبیعیه

ممنون دوست  عزیز  از راهنماییت امکانش هست یه میل میا بدای تست به من بدید ؟من فالکون لدر تست نکردم ولی نمیدونم برند اماراتی اف ای پاریس چقدر خوب کار میکنه ایا از لطافه هم بهتر کار میکنه نمیدونم 

در پاسخ به Amirreza :

درود دوست عزیز

🙏

Amirreza Amirreza
1404/02/22
در پاسخ به Hamidmohamadi :

ممنون دوست  عزیز  از راهنماییت امکانش هست یه میل میا بدای تست به من بدید ؟من فالکون لدر تست نکردم ولی نمیدونم برند اماراتی اف ای پاریس چقدر خوب کار میکنه ایا از لطافه هم بهتر کار میکنه نمیدونم 

درود. اصفهان هستید تشریف بیارید باتلشو تقدیمتون میکنم ولی بخاطر برنامه کاری فشرده م فرصت رفتن به دفاتر پستی رو ندارم واقعا. البته سایت نا.ر.س.ی.س.و دکانتش رو موجود داره. 
این برند هم جزو تاپ ترین برند های اماراتی هست از لحاظ کیفیت برخی کاراش توی اروپا نایاب شده و قیمت بالای 70 یورو دارن میفروشن

در پاسخ به Amirreza :

درود. اصفهان هستید تشریف بیارید باتلشو تقدیمتون میکنم ولی بخاطر برنامه کاری فشرده م فرصت رفتن به دفاتر پستی رو ندارم واقعا. البته سایت نا.ر.س.ی.س.و دکانتش رو موجود داره. 
این برند هم جزو تاپ ترین برند های اماراتی هست از لحاظ کیفیت برخی کاراش توی اروپا نایاب شده و قیمت بالای 70 یورو دارن میفروشن

ممنون علی رضا جان از راهنمایی بی دریغت من تهران هستم اشکال نداره عزیز منی فقط چند تا از کارهاشو میتونی معرفی کنی که تو اروپا نایاب شده ؟تاپ ترین هاشو که خودت میدونی و تست کردی🙏❤️

ممنون علی رضا جان از راهنمایی بی دریغت من تهران هستم اشکال نداره عزیز منی فقط چند تا از کارهاشو میتونی معرفی کنی که تو اروپا نایاب شده ؟تاپ ترین هاشو که خودت میدونی و تست کردی🙏❤️

Amirreza Amirreza
1404/02/23
در پاسخ به Hamidmohamadi :

درود. من فقط سه تا کار از این برند تست کردم هرسه عالی بودن

اسپکتر

رویال بلند (مشابه انجلز شیر)

لیکوئید بران (مشابه مارلی التایر)

اما کارهای خیلی معروفش بجز این سه شامل

اغوا (مشابه دقیق تاکسیدو)

فیرت (مشابه بیبی کت)

عرش (مشابه گرلن ایدیال پلاتین)

وننو (مشابه کیلیان اسموکین هات)

ولکان فئو (مشابه گاد اف فایر)

این موردی اخری در حال حاظر بشدت هایپ شده تو اروپا و نایابه. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟