Sajad Sajad
9
1404/02/22

عطرهای عربی معروف؟

سلام. میخوام وارد دنیای عطرهای عربی بشم... بهترین و معروف ترین عطرهای این دسته چیا هستن؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین

دانیال دانیال
1404/02/22

چهار تا برند عربی برتر از نظر من که هم تنوع خوبی دارند هم ارائه خوب و در ایران هم در دسترس ( البته بجز امواج که در این مقال نمیگنجد)

- افنان

_ رصاصی

- آرماف

-احمد المغربی 

فکر کنم منظورتون سبک هستش نه برند

اینا بهترین تجربه های من بودن 

Oud & Oud #کارتیر عود اند عود Oud & Oud این سری از کارتیر همشون روایح شریقی دارن بهتریناشون اینه و مدل صندل

Pasha de Cartier Parfum #کارتیر پاشا د کارتیر پرفیوم (پارفوم) Pasha de Cartier Parfum 

Velvet Desert Oud #دولچه گابانا ولوت دزرت عود Velvet Desert Oud ​​​​​​

Wonderoud #کام دی کارگونس واندرعود Wonderoud ​​​​​​

Honour for Men #آمواج هانر مردانه (آمواژ آنر) Honour for Men ​​​​​​

Arabian Desert #دانهیل عربین دیزرت Arabian Desert پخش بوی خوبی نداره ولی ارزش تست کردن داره

در پاسخ به دانیال :

چهار تا برند عربی برتر از نظر من که هم تنوع خوبی دارند هم ارائه خوب و در ایران هم در دسترس ( البته بجز امواج که در این مقال نمیگنجد)

- افنان

_ رصاصی

- آرماف

-احمد المغربی 

سلام البته برند عمان لاکچری هم یک برند حرفه اي عربی هست

دانیال دانیال
1404/02/23
در پاسخ به علیرضا ملک :

سلام البته برند عمان لاکچری هم یک برند حرفه اي عربی هست

بله قطعا همین طوره ولی بحث دسترسی به محصول هم بایستی در نظر گرفت.بنظرم بروج هم خوبه ولی متاسفانه دسترسی بسیار محدود هست در ایران

متین متین
1404/02/23

درود

آرماف

افنان

لطافه

فرنچ اونیو

احمد المغربی

از این ها شروع کنید

عطرای آرماف اگه تنوعشو پیدا کردید ۱۰ هیچ همه شرکتارو میزنه ، خیلی کارهایی داره که هنوز خیلیا نمیشناسن...

یه سری برند هم هستن زیر مجموعه اینا هستن ، مثل زیمایا که زیر مجموعه افنانه ، اونم کارای جذابی داره...

توی ارزون قیمت ها هم

الحمبرا ، فرگرانس ورد ، میسون ، ولار

Sajad Sajad
1404/02/23
در پاسخ به امیر علوانی :

فکر کنم منظورتون سبک هستش نه برند

اینا بهترین تجربه های من بودن 

Oud & Oud #کارتیر عود اند عود Oud & Oud این سری از کارتیر همشون روایح شریقی دارن بهتریناشون اینه و مدل صندل

Pasha de Cartier Parfum #کارتیر پاشا د کارتیر پرفیوم (پارفوم) Pasha de Cartier Parfum 

Velvet Desert Oud #دولچه گابانا ولوت دزرت عود Velvet Desert Oud ​​​​​​

Wonderoud #کام دی کارگونس واندرعود Wonderoud ​​​​​​

Honour for Men #آمواج هانر مردانه (آمواژ آنر) Honour for Men ​​​​​​

Arabian Desert #دانهیل عربین دیزرت Arabian Desert پخش بوی خوبی نداره ولی ارزش تست کردن داره

با تشکر از همه دوستان. بله منظورم عطر با سبک عربیه، نه برند

Sajad Sajad
1404/02/23
در پاسخ به دانیال :

- افنان

_ رصاصی

- آرماف

-احمد المغربی 

منظورم روایح شرقی_عربی هست، نه شرکت های عربی

در پاسخ به دانیال :

بله قطعا همین طوره ولی بحث دسترسی به محصول هم بایستی در نظر گرفت.بنظرم بروج هم خوبه ولی متاسفانه دسترسی بسیار محدود هست در ایران

ممنون از دانیال عزیز

سلام

برندهای عرب معروف

افنان، آرماف، احمد المغربی، فرنچ اونیو فراگرنس ورلد، فنک، الحمبرا، لطافه، ولار و...

زیاد هستن بهترین کار برای ورود خرید سمپل هست. یکی دوتا سایت هست که سمپل کارهای عربی میفروشن. بعد از یه مدت که خرید کنید متوجه میشید با کدوم برند بیشتر انتظاراتتون برآورده میشه.

چون برای هر کس میزان تشابه به رایحه اصلی، قیمت، حجم، بسته بندی، پخش و ماندگاری و چند عامل دیگه کاملا متفاوت هست.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟