سلام به دوستان بزرگوار عطرافشانی🩷
ممنون میشم با توجه به استایلی که براتون توصیف میکنم بهترین عطری که به خاطرتون میاد رو لطف کنید بهم معرفی کنید.
یه خانوم ۲۵ ساله با یه لباس مجلسی خاص با پارچهی لوکس تافته سوئیسی و یه رنگ خیلی خاص که لوکس بنظر میاد(یه سبز خیلی کمرنگ و خاص با ته مایهی زیتونی و طلایی طور). لباس هم شبیه به یکی از مدل های اوت کوتوق شنل تو دهه ۹۰ میلادی با طراحی کارل لاگرفلده، با یه گل سینه خوشگل و گردنبند مروارید.
کدوم عطر بنظرتون این ترکیب رو کامل میکنه و یه خروجی شیک، لوکس و سک.سی داره؟ (این شخص مشخصه که میخواد بُلد باشه😂)
با توجه به مواردی که گفتید مخصوصا اون نکته بُلد 2 عطر زیر رو پیشنهاد میدم:
سلام دوست عزیز
با توجه به فضایی که طراحی کردید اگر روحیه جدی دارند به نظرم عطر دیور ادیکت مناسبه چون برای دختری که خیلی شیطون باشه چندان مناسب نیست
با توجه به مواردی که گفتید مخصوصا اون نکته بُلد 2 عطر زیر رو پیشنهاد میدم:
ممنون جناب دانیال از پیشنهاداتون
هیپنوتیک پویزن رو یه زمان خیلی دوست داشتم ولی الان به نظرم اون خاصی که توقعش رو دارم نیست
لیبر هم اونقدر پخش بو نداره مخصوصا تو یه مراسم شلوغ
خیلی ممنونم از پیشنهادتون
اگر دکانت یا تسترش رو پیدا کنم حتما تست میکنم
درود دوست گرامی
من هم برای شما با گزینه لیبر ادوپرفیوم از ایو سن لورن که دانیال جان پیشنهاد دادند موافقم
درود ، توصیف شما یه عطر خاص میخواد که منو یاد این عطر انداخت :
#تیری موگلر اورا موگلر Aura Mugler
mary جان سلام:
پیشنهاد میکنم عطر های زیر را تست کنی، برای موقعیت و استایلی که توصیف کردی میتونن خیلی کاربردی و مناسب باشتند:
سلام دوست عزیز
با توجه به فضایی که طراحی کردید اگر روحیه جدی دارند به نظرم عطر دیور ادیکت مناسبه چون برای دختری که خیلی شیطون باشه چندان مناسب نیست
سلام جناب دانیال ممنون از پیشنهادتون
نه جدی نیست اصلا، آدمیه که بُلد و خوش انرژیه و انگار روحِ یک سوپر مدل دهه نود میلادی تو وجودش خفته و دوس داره که اون وایب رو بده و اونجوری ظاهر بشه
دیور ادیکت فکر نکنم خیلی بهش بیاد