زهرا زهرا
10
1404/02/23

این سایت معتبره

سلام خدمت عطر افشانی های عزیز

سایت ر ی ح ا معتبره ؟ کاراش اصل هست ؟ 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

علی علی
1404/02/23

به غیر از عطرهای دست سازش که نگرفتم و نظری راجع بهشون ندارم، باقی عطرهاش بله اصله ولی قیمت بعضی عطرهاش زیادی بالاست

حتما مقایسه قیمتی با جاهای معتبر دیگه داشته باشید

متین متین
1404/02/23

درود

بله فقط خیلی گرون فروشن بیش از حد...

بابک بابک
1404/02/23

بله دوست من سایت مطمئنی هست خیالت راحت مثل عطرافشان من عطرام رو فقط از این دوسایت خرید میکنم 

سلام دوست عزیز معتبرن و گران

Blanca Blanca
1404/02/23

قبل از عید چندین تا دکانت از عطرایی که قبلا داشتم ازشون تهیه کردم و بله کاملا نمونه ی اورجینال بودن😊 مشکلی که داره اینه قیمت گذاریشون مبنای خاصی نداره و اغلب از همه جا گرونتره ولی نکته ی مثبتی که بهش برخوردم این بود که با اسنپ پی هم طرف قرارداد هستن و یک سایت جدید با یه دونه i کمتر واسه خرید اقساطی راه اندازی کردن.

La Rosée La Rosée
1404/02/23

سلام

اتفاقا امروز قیمت چند تا عطر رو دیدم تو این سایت و پیش خودم فکر کردم بلیت بخری بری سفر عطر رو بخری برگردی ارزونتر درمیاد!!!!!😁

حامد حامد
1404/02/23

درود

ر....حا اگرم کاراش اصل باشه با دلار ۵۰۰ هزار تومن به ملت عطر میفروشه و این کارش نهایت توهین به مشتریه...برخی قیمتاش دو تا سه برابر عرف بازاره...

Pooria Pooria
1404/02/24

دوستان همه بر گرانفروشی هم نظر هستن...

میخواستم عطر وان من شو بگیرم که موجود نداشت و نوشته بود ۴ میلیون برام تهیه میکنه! از جای دیگه با ۴۰۰ خریدم! 

دزدی که شاخ و دم نداره

درود. حتما حواستون به قیمت‌هاش باشه. تو بعضی از موارد رسما غارت می‌کنه. مثلا عطر والنتینو بورن این روما گرین استراواگانزا بین ۱۱ تا ۱۲ م قیمتشه داره حدود ۲۰ م می‌فروشه!!!

زهرا زهرا
1404/02/24

ممنون از همه بزرگواران که بنده را راهنمایی کردن 

بله در حالت عادی متاسفانه خیلی گرونه و عملا نمیصرفه اما گاها دیدم کارهاش تو تخفیف قیمت معقولی پیدا می‌کنه 

مجددا سپاسگزارم 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟