زهرا زهرا
12
1404/02/23

این سایت معتبره

سلام خدمت عطر افشانی های عزیز

سایت ر ی ح ا معتبره ؟ کاراش اصل هست ؟ 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

علی علی
1404/02/23

به غیر از عطرهای دست سازش که نگرفتم و نظری راجع بهشون ندارم، باقی عطرهاش بله اصله ولی قیمت بعضی عطرهاش زیادی بالاست

حتما مقایسه قیمتی با جاهای معتبر دیگه داشته باشید

متین متین
1404/02/23

درود

بله فقط خیلی گرون فروشن بیش از حد...

بابک بابک
1404/02/23

بله دوست من سایت مطمئنی هست خیالت راحت مثل عطرافشان من عطرام رو فقط از این دوسایت خرید میکنم 

سلام دوست عزیز معتبرن و گران

Blanca Blanca
1404/02/23

قبل از عید چندین تا دکانت از عطرایی که قبلا داشتم ازشون تهیه کردم و بله کاملا نمونه ی اورجینال بودن😊 مشکلی که داره اینه قیمت گذاریشون مبنای خاصی نداره و اغلب از همه جا گرونتره ولی نکته ی مثبتی که بهش برخوردم این بود که با اسنپ پی هم طرف قرارداد هستن و یک سایت جدید با یه دونه i کمتر واسه خرید اقساطی راه اندازی کردن.

La Rosée La Rosée
1404/02/23

سلام

اتفاقا امروز قیمت چند تا عطر رو دیدم تو این سایت و پیش خودم فکر کردم بلیت بخری بری سفر عطر رو بخری برگردی ارزونتر درمیاد!!!!!😁

حامد حامد
1404/02/23

درود

ر....حا اگرم کاراش اصل باشه با دلار ۵۰۰ هزار تومن به ملت عطر میفروشه و این کارش نهایت توهین به مشتریه...برخی قیمتاش دو تا سه برابر عرف بازاره...

Pooria Pooria
1404/02/24

دوستان همه بر گرانفروشی هم نظر هستن...

میخواستم عطر وان من شو بگیرم که موجود نداشت و نوشته بود ۴ میلیون برام تهیه میکنه! از جای دیگه با ۴۰۰ خریدم! 

دزدی که شاخ و دم نداره

درود. حتما حواستون به قیمت‌هاش باشه. تو بعضی از موارد رسما غارت می‌کنه. مثلا عطر والنتینو بورن این روما گرین استراواگانزا بین ۱۱ تا ۱۲ م قیمتشه داره حدود ۲۰ م می‌فروشه!!!

زهرا زهرا
1404/02/24

ممنون از همه بزرگواران که بنده را راهنمایی کردن 

بله در حالت عادی متاسفانه خیلی گرونه و عملا نمیصرفه اما گاها دیدم کارهاش تو تخفیف قیمت معقولی پیدا می‌کنه 

مجددا سپاسگزارم 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟