سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیز مدیرم ی آقای 50 ساله ی عاشق گل و گیاه (در شمال کشور گلخونه داره) که دائم در جلسات مختلف حضور داره از من خواسته دو تا عطر براش بخرم. هر کدوم حدود 15-16 تومن و خنک. ابتدا خودم مد نظرم گرین آیریش بود یکیش و اون یکی هم یا بلو شنل یا یکی از خانواده تیزیانا ترنزی. اما راجع به آیریش یکم بحث های مختلف هست که بوی صابون میده و چیز خاصی برای ارائه نداره. خواستم در این مورد نظرتون رو بدونم.
درود
گرین آیریش هم خوبه
آمواج رفلکشن
آمواج بیچ هات
شنل اگویست پلاتینیوم
درود
گرین آیریش هم خوبه
آمواج رفلکشن
آمواج بیچ هات
شنل اگویست پلاتینیوم
ممنون متین عزیز
حتما در لیستم قرار میدم. منتظرم ببینم بقیه دوستان پیشنهادی دارند یا خیر.
برای این مدیر شمالی عاشق گل و گیاه این سه تا رو پیشنهاد میدم که هرکدام گلی هستند از گلهای بهشتی! ... البته امیدوارم تو مدیریت بر کارکنانش هم همین قدر حساس و کاردان باشه که روی عطر هست... به هر حال!
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
#ژان پل گوتیه له لو پارادیس گاردن Le Beau Paradise Garden
#هرمس اچ 24 ادوپرفیوم H24 Eau de Parfum
درود برشما...
بنده میتونم گرین آیریش رو به جرات بهترین عطر کرید میدونم و میتونه گزینه خوبی باشه برای تست...
اگر ایشون عاشق گیاه و سرسبزی هستن پس دسته عطرهای آروماتیک فوژه که فضایی کلاسیک سبز و تمیز و صابونی رو ارائه میدن میتونه مناسب باشه...
کرید گرین آیریش
سبز..گیاهی..تلخ برای یک جنتلمن...
البته بنده عطرهای فوژه نسباتاً جدید که فضایی مدرن و نیمه کلاسیکی داره رو با توجه سن و استایل ایشون به شما معرفی میکنم تا بهترین انتخاب رو داشته باشید...
نیشان B612
عطری با ترکیب سرو..اسطوخودوس..مُشک..دارچین و پچولی که فضای کلاسیک و مردانه ای داره با ماندگاری و پخش خوب برای جلسات کاری و فضای رسمی...
هیستوریز د پارفومز ۱۷۲۵
این عطرهم ترکیبی از روایح مرکباتی..چوبی و آرومتیک و همچنین بادام تلخ و ادویه ای تازه برای استفاده توی همین روزهای سال عالیی هستش...
تام فورد بو د ژور
نسبت به عطرهای قبلی تم کلاسیک تری داره و برای فصول سرد مناسب تره...اسطوخودوس..پچولی..و روایح گیاهی...
شنل اگویست پلاتینیوم...پیشنهاد ویژه برای تست...
موفق باشید...
ممنون از همه دوستان عزیزمتشکر