درود دوستان عطر افشانی من سن عطر بازیم زیاد نیست چن سالی عرق روایحم ولی اون عطری که باید و نمیتونم انتخاب کنم عطری که با خصوصیات اخلاقی و بدنیم همخونی داشته باشه ۳۱ سالمه از اساتید عطر افشانی اگر راهنمایی برای من بشه ممنون میشم🙏
درود دوست گرامی
به غیر از سن از خصوصیاتتون چیزی نگفتید
ضمنا رایحه سلیقه ایه و نمیشه صرفا بر اساس خصوصیات شما پیشنهاد به بلایند بای بدیم ولی عطرهای همه پسندی هستند که ریسک بلایند بایشون کمتره
شما از خصوصیاتتون بفرمایید تا گزینه های برای تست بهتون پیشنهاد کنیم
درود ، فرمایش علی جان کاملا درسته ، شما گفتین بر اساس خصوصیاتتون اما چیزی راجبش نگفتین... اما در کل عطرای مناسب رو تو گفت و گو قبلی معرفی کردم که اونجا میتونید مشاهده کنید چند تا هم اینجا برای شما:
هوس بلک رصاصی
آکوا دی جیو پارفوم
افنان سوپر ماسی کالکتور ادیشن
ایو سن لورن تاکسیدو یا افنان تراثی براون
ورساچه پور هوم
لالیک ایندیگو (این عطر عشقه)
البته سلیقه شما خیلی مهمه تو انتخاب عطر پس پیشنهاد میشه هر عطری خواستین بخرین حتما تست کنید یا دکانت یا حضوری چون این عطرا هم توشون تلخ هست هم شیرین...
بلایند بای کمک نمیخواد فقط بایستی توکل کنید 😁
درود دوست گرامی
به غیر از سن از خصوصیاتتون چیزی نگفتید
ضمنا رایحه سلیقه ایه و نمیشه صرفا بر اساس خصوصیات شما پیشنهاد به بلایند بای بدیم ولی عطرهای همه پسندی هستند که ریسک بلایند بایشون کمتره
شما از خصوصیاتتون بفرمایید تا گزینه های برای تست بهتون پیشنهاد کنیم
درود علی اقا من ادم درونگرا و ساکتیم تیپمم بنا به محیطی که میرم عوض میشه اکثرا تیپم اسپورت و نیمه رسمیه بخاطر اماتور بودنم اون عطری که باید نمیتونم انتخاب کنم و تو دنیای روایح گیج شدم البت که برندهای نیش وسع مالیم نمیرسه ولی خب میتونم دستریز بگیرم و بی نصیب نمونم
درود ، فرمایش علی جان کاملا درسته ، شما گفتین بر اساس خصوصیاتتون اما چیزی راجبش نگفتین... اما در کل عطرای مناسب رو تو گفت و گو قبلی معرفی کردم که اونجا میتونید مشاهده کنید چند تا هم اینجا برای شما:
هوس بلک رصاصی
آکوا دی جیو پارفوم
ایو سن لورن تاکسیدو یا افنان تراثی براون
ورساچه پور هوم
لالیک ایندیگو (این عطر عشقه)
البته سلیقه شما خیلی مهمه تو انتخاب عطر پس پیشنهاد میشه هر عطری خواستین بخرین حتما تست کنید یا دکانت یا حضوری چون این عطرا هم توشون تلخ هست هم شیرین...
درود اقا متین ممنون از پاسخگوییت من به علی اقا در مورد خصوصیاتم گفتم ک ادم ساکت و درونگرایبم بعضا پرحرف😂
در مورد روایحم عطرای چرمی چوبی و عودی و دوست دارم و مرکباتی که سردستشون تایگاره
بلایند بای کمک نمیخواد فقط بایستی توکل کنید 😁
اقا دانیال عزیز ممنونم با توکل زمانی میشد بلایند بای کرد که عطرا این قیمت سرسام اورو نداشته باشن ما نهایتا میتونیم برای تست توکل کنیم یا سمت برندهای اماراتی با کیفیت و قیمت مناسب بریم
درود علی اقا من ادم درونگرا و ساکتیم تیپمم بنا به محیطی که میرم عوض میشه اکثرا تیپم اسپورت و نیمه رسمیه بخاطر اماتور بودنم اون عطری که باید نمیتونم انتخاب کنم و تو دنیای روایح گیج شدم البت که برندهای نیش وسع مالیم نمیرسه ولی خب میتونم دستریز بگیرم و بی نصیب نمونم
درود مجدد بهنام جان
بنظرم به چهره، استایل و تیپ شخصیتی شما بولگاری من این بلک خیلی میاد پیشنهاد میکنم اواسط پاییز به بعد که هوا رو به سرما میره از طریق دکانت تست کنی
#بولگاری من این بلک (بلگاری من مشکی) Bvlgari Man In Black
اگر میخوای عودی باشه
حتما قبلش از طریق دکانت و... تست کن
برای هوای گرم اگه بولگاری تایگار رو دوست داری که همونو میتونی تهیه کنی
جایگزین های اقتصادیش رو هم دوستان تو سایت قبلا پیشنهاد دادند
درود مجدد بهنام جان
بنظرم به چهره، استایل و تیپ شخصیتی شما بولگاری من این بلک خیلی میاد پیشنهاد میکنم اواسط پاییز به بعد که هوا رو به سرما میره از طریق دکانت تست کنی
#بولگاری من این بلک (بلگاری من مشکی) Bvlgari Man In Black
اگر میخوای عودی باشه
حتما قبلش از طریق دکانت و... تست کن
برای هوای گرم اگه بولگاری تایگار رو دوست داری که همونو میتونی تهیه کنی
جایگزین های اقتصادیش رو هم دوستان تو سایت قبلا پیشنهاد دادند
از بزرگواری و همراهیت ممنونم علی جان زنده باشی🙏
از بزرگواری و همراهیت ممنونم علی جان زنده باشی🙏
همچنین
سلامت باشی
درود اقا متین ممنون از پاسخگوییت من به علی اقا در مورد خصوصیاتم گفتم ک ادم ساکت و درونگرایبم بعضا پرحرف😂
در مورد روایحم عطرای چرمی چوبی و عودی و دوست دارم و مرکباتی که سردستشون تایگاره
درود مجدد
بازم پیشنهاد میشدم هیچ عطریو چشم بسته نخرید و تست کنید قبلش حتما...
چون خودم طرفدار روایح چرمی نیستم چیزایی که برام قابل تحمل و جذاب بودن رو معرفی میکنم ، و البته خوش بازخورد و مناسب شخصیت شما...
ممو پاریس آفریکن لدر
تامفورد آمبر لدر
آمواژ ممویر (حتما تست شود)
...........
از تست اینا هم قافل نشید اصلا :
پنهالیگونز تراژدی آف لورد جورج
لالیک ایندیگو
نارسیس رودریگز بلو نویر
مون بلان لجند ادو پرفیوم
........
به نظرم فعلا از این عطرای ساده شروع کنید سپس به دنیای عطرای نیش ورود کنید کم کم !
عطرای پروفایلم هم دوس داشتین ببینید اکثرا عطرای جذاب و خوبی هستن ... همگی اونارو پیشنهاد میدم تو سبک های مختلف... چون من عطرایی که خودم دوس نداشتم و اصلا تو لیست نیاوردم 😅 کلی عطر تست شده هستن که هیچوقت وارد لیست نشدن... شمام تست کنید حتما...
موفق باشید عزیز