Mary Mary
4
1404/02/29

رایحه دلخواه با لیر کردن

سلام دوستان عزیز

ازتون میخوام لطف کنید دوتا عطری که به ذهنتون میرسه یا تجربه کردید لیر کردنشون رو و بنظرتون نتیجه‌ش نزدیک که فضای مد نظر منه بهم معرفی کنید

من یه رایحه میخوام که توش رز خیلی تازه و فرش داشته باشه

گورماند و وانیلی ولی وانیل خیلی ملیح و دوست داشتنی، کمی میوه ای(مثلا رایحه آناناس تو ذهنم میاد وقتی بهش فکر میکنم)، خیلی اغواگر و خیلی لوکس باشه، پروجکشن خیلی خوب داشته باشه طوری که تو شلوغی هم سر و صدا کنه و طبع معتدل

و سوال دوم اینکه برای لیر کردن با کوئین آو سیلک چی پیشنهاد میدین که به اون حال و هوا نزدیکش کنه چون خیلی دوسش دارم

متین متین
1404/02/30

درود بر شما دوست عزیز

به نظرم با لویی ویتون سیتی اف استارز لیر بشه و جذاب در بیاد...

همینطور میتونید زرجوف ارباپورا یا اکسنتو هم تست کنید

برای مثال اول ۷ پاف زرجوف ارباپورا بعدش دو الی ۳ پاف کویین آف سیلک... اون فضای میوه ای رو دارید ، فضای گلی و وانیل سنگین هم دارید...( تو لیر کردن همونطور که نت ها مهمه ، فضای رایحه مهم تره و اصولا باید عطرا به هم بیان تا مچ بشن)

یه نکته راجب لیر کردن اینه که باید تست کنید خودتون ، اونم سلیقه ای هستش حتی ، شاید سلیقه یکی جور نباشه!

یه چیزی هم که خودم میپسندم مارلی دلینا یا لویی ویتون اسپل ان یو (spell on you) رو میتونید با هامبرت لوکاس ۷۷۷ گاد اف فایر لیر کنید ، ترکیب بسیار زیبای مرکباتی گلی رزی جذابی میشه...

بهترینا برای شما

marrry marrry
1404/02/31
در پاسخ به متین :

درود بر شما دوست عزیز

به نظرم با لویی ویتون سیتی اف استارز لیر بشه و جذاب در بیاد...

همینطور میتونید زرجوف ارباپورا یا اکسنتو هم تست کنید

برای مثال اول ۷ پاف زرجوف ارباپورا بعدش دو الی ۳ پاف کویین آف سیلک... اون فضای میوه ای رو دارید ، فضای گلی و وانیل سنگین هم دارید...( تو لیر کردن همونطور که نت ها مهمه ، فضای رایحه مهم تره و اصولا باید عطرا به هم بیان تا مچ بشن)

یه نکته راجب لیر کردن اینه که باید تست کنید خودتون ، اونم سلیقه ای هستش حتی ، شاید سلیقه یکی جور نباشه!

یه چیزی هم که خودم میپسندم مارلی دلینا یا لویی ویتون اسپل ان یو (spell on you) رو میتونید با هامبرت لوکاس ۷۷۷ گاد اف فایر لیر کنید ، ترکیب بسیار زیبای مرکباتی گلی رزی جذابی میشه...

بهترینا برای شما

سلام آقای متین 

راجع به مارلی دلینا گفتید .

یه سوال داشتم 

با چه سبک رایحه ای دلینا رو لیر کنم که بوی رز ملایم تر و کمرنگ تر بشه 

یه بار با یه عطر گلی ترکیب کردم احساس کردم بوی صابون های قدیمی درست شد😁

متین متین
1404/02/31
در پاسخ به marrry :

سلام آقای متین 

راجع به مارلی دلینا گفتید .

یه سوال داشتم 

با چه سبک رایحه ای دلینا رو لیر کنم که بوی رز ملایم تر و کمرنگ تر بشه 

یه بار با یه عطر گلی ترکیب کردم احساس کردم بوی صابون های قدیمی درست شد😁

درود بر شما

با روایح میوه ای به نظرم جذاب تر میشه...

marrry marrry
1404/02/31
در پاسخ به متین :

درود بر شما

با روایح میوه ای به نظرم جذاب تر میشه...

ممنونم لطف کردید🙏🙏🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟