سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
من با استفاده از ادکلن های اورجینال که حتی بوی ملایمی هم دارن دچار تنگی نفس و سردرد خفیف میشم که با ورود به فضای آزاد کاهش پیدا میکنه
خواستم بدونم این موضوع بین عطر باز ها طبیعیه یا نه و اصلا درمانی داره ؟؟
درود
طبیعی که نیست ، اول از همه عطرتون چک کنید که واقعا اورجینال باشه...
دوم اینکه عطرتون چیه شاید توش نت یا ماده ای هست که بهش حساسیت دارین...
و اینکه اسپری رو پایین تر از گردنتون انجام بدید که زیاد به تنفس و نزدیک سرتون نباشه...
درود
طبیعی که نیست ، اول از همه عطرتون چک کنید که واقعا اورجینال باشه...
دوم اینکه عطرتون چیه شاید توش نت یا ماده ای هست که بهش حساسیت دارین...
و اینکه اسپری رو پایین تر از گردنتون انجام بدید که زیاد به تنفس و نزدیک سرتون نباشه...
سپاس متین جان که همیشه نظرات حرفه ایت رو با اعضا به شتراک میزاری
متاسفانه چند سال پیش که تازه وارد دنیای رایحه شدم بدلیل نبود درآمد از اسانس و عطر های گرمی استفاده میکردم
که مطعنم همونا باعث بوجود اومدن آلرژی شدن زمانی هم که توانایی خرید ادکلن های برند رو پیدا کردم باز سردرد و تنگی نفس خفیف رو داشتم
با اینکه در استفاده هم زیاده روی نمیکنم و ادکلن هارو جدا از فضای اتاق نگه میدارم
با چندتا پزشک هم صحبت کردم گفتن یا استفاده نکن یا کنترل شده و کم
چون واقعا جدای از عشق به روایح استفاده از ادکلن در دنیای امروز واجبه و نمیشه کلا کنارش گذاشت.
سپاس متین جان که همیشه نظرات حرفه ایت رو با اعضا به شتراک میزاری
متاسفانه چند سال پیش که تازه وارد دنیای رایحه شدم بدلیل نبود درآمد از اسانس و عطر های گرمی استفاده میکردم
که مطعنم همونا باعث بوجود اومدن آلرژی شدن زمانی هم که توانایی خرید ادکلن های برند رو پیدا کردم باز سردرد و تنگی نفس خفیف رو داشتم
با اینکه در استفاده هم زیاده روی نمیکنم و ادکلن هارو جدا از فضای اتاق نگه میدارم
با چندتا پزشک هم صحبت کردم گفتن یا استفاده نکن یا کنترل شده و کم
چون واقعا جدای از عشق به روایح استفاده از ادکلن در دنیای امروز واجبه و نمیشه کلا کنارش گذاشت.
ارادت
به نظرم عطرهایی با غلظت پارفوم استفاده کنید که پخش کمتری دارن ، اینجوری مطمئنا کمتر اذیت میشید ، عطرای ادو تویلت و ادوپرفیوم پخششون بالاتره و اذیت کننده میشه براتون...
البته بعضی عطرا هم میشن و ربطی به غلظت ندارن برای مثال عطرایی که پخش آنچنان بالایی ندارن:
دولچه گابانا د وان یا لالیک ایندیگو که آرامش خاصی هم دارن
تو خنکا مثلا روژا داو الیزیوم یا لویی ویتون کالیفرنیا دریم یا افترنون سوییم...
بهترینا برای شما
ارادت
به نظرم عطرهایی با غلظت پارفوم استفاده کنید که پخش کمتری دارن ، اینجوری مطمئنا کمتر اذیت میشید ، عطرای ادو تویلت و ادوپرفیوم پخششون بالاتره و اذیت کننده میشه براتون...
البته بعضی عطرا هم میشن و ربطی به غلظت ندارن برای مثال عطرایی که پخش آنچنان بالایی ندارن:
دولچه گابانا د وان یا لالیک ایندیگو که آرامش خاصی هم دارن
تو خنکا مثلا روژا داو الیزیوم یا لویی ویتون کالیفرنیا دریم یا افترنون سوییم...
بهترینا برای شما
ممنون از پیشنهادات جذابتون حتما تست میکنم